Är skum handdesinfektionsmedel effektivt?

Utgivningsdatum:2020-06-04

En handdesinfektör har egenskaper att desinficera som kan avlägsna skadliga mikrobiella medel som finns på dina händer och hämma bakterieöverföring.Renare för hand finns i en rad olika former, såsom vätska, skum och lättflytande form av handdesinfektionsmedel.

Att bibehålla handhygien är mycket viktigt eftersom de bakterier som finns på händerna kan spridas till ansikte, mun, ögon, näsa och andra kroppsdelar vid beröring.Så när tvål och vatten inte är åtkomliga eller du inte&DA35,39,inte har tillräckligt med tid för a t t tvät t a händerna grundligt, kan en desinfektionsmedel vara en lämplig ersättning för handtvätt.Det kan snabbt och effektivt döda bakterier och de flesta virus som finns på huden.

Sammansättning av Foam Hand Sanitizer

A desinficeringsmedel för skumgumma fungerar genom att bilda en lather.Bensalkoniumklorid har en aktiv ingrediens som är kvaternära ammonium.I motsats till alkoholbaserade produkter har icke-alkoholfria skumdämpar i allmänhet lägre än 0.1% koncentrationen av bensalkonium.Ändå ger de nästan samma skyddsnivå.I huvudsak är vatten den återstående halten.Det förstärks också med hudfuktighetsmedel som vitamin E och aloe-extrakt.Dessa är relativt icke-toxiska på grund av låga koncentrationer av bensalkonium och de är inte heller brandfarliga.

Ett ögonblick Saneringsmedel för skum innehåller antiseptisk och biocertifierad etanol, som betraktas som ett alternativ till etylalkohol.Omedelbart skum tar bort bakterier utan vatten.

Saneringsmedel med Foam Hand mot alkoholbaserade

Låt oss\ DARI35;39;diskutera fördelarna med Saneringsmedel för skum över alkoholbaserade geldesinfektionsmedel

Till skillnad från en gelbaserad blandning av handmassalkohol. desinficeringsmedel för skumgumma glider inte loss lät t från händerna.Alkoholkoholgel- desinfektionsmedel lindrar ibland nästan vätska när de applicerar på händerna.Det är ofta svårt att hantera tillämpningen utan att stänka.

Fotodesinfektionsmedel har en lätt applicering som skapar bubblor som rullar ut på huden och gör det lätt att rengöra.Wher&Drody,101,eftersom desinfektörer av gel helt enkelt skapar en beläggning över handen, vilket kräver en kraftfullare ansträngning för att sprida den över händerna.

Saneringsmedel för djurhand ha en icke- klibbig känsla på händer efter applicering.Många konventionella spritdesinfektionsmedel innehåller polymerer för förtjockning i dem och andra ingredienser som kan känna sig klibbiga efter applicering.

De alkoholbaserade produkterna för att eliminera bakterier tills huden torkat.Wher& FRAMSTÄLLNING.101.Även efter det att lösningen har torkat, baserad på bensalkonium Saneringsmedel för skum ge skydd under en viss period.

Den vitaliserande och sprickande effekten av bubblor i skumbatskyddsmedel hjälper till att avlägsna smuts och döda hudceller och effektivt hämmar bakterier och bakterier.Den alkoholbaserade gelen har ett statiskt tillstånd som skyddar könsceller, men endast fångar jord och döda hudceller.

Effektivitet hos Foam Hand Sanitizers

Hur effektivt Saneringsmedel för skum kan sammanfattas som

”tusen04;         En stor fördel av ögonblicklig handdesinfektionsmedel är att den håller fast vid händerna när den applicerar över.

”tusen04;         Snabb handdesinfektör med skum Den glider helt enkelt av från händerna, till skillnad från alkoholbaserade desinfektionsmedel.

”tusen04;         Saneringsmedel för handkräm Det är lättare att sprida sig runt händerna.Bubblan i den latter som bildas av den täcker helt händerna.

”tusen04;         De agerar snabbt och effektivt dödar 99.99% av bakterier omkring 15 sekunder.

”tusen04;         De är inte brandfarliga, till skillnad från alkoholbaserade desinfektionsmedel.Därmed minskar man en allvarlig risk.

Alltså, Saneringsmedel för skum är också effektiva som alkoholbaserade geldesinfektionsmedel och har till och med vissa fördelar jämfört med dem.Valet av produkt beror helt enkelt på produktens individuella val och lämplighet.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Detron International Co., Limited
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top