Finns det sådan magi i alkoholHandens lustgelé?

Utgivningsdatum:2020-06-04

En av de viktigaste hygienmetoderna är Handhygien.En handdesinfektionsmedel spelar en viktig roll i handhygien.Förutom att tvätta händerna med handtvätt, innefattar handhygien också handdesinfektion med rätt andel av alkoholbaserad handdesinfektionsmedel.

Vanligt icke-alkoholbaserat handsvett är känt för alla men desinfektionsmedel för hand av alkohol är en ny form av handdesinfektionsmedel.Dessa är mer populära över hela världen för närvarande, på grund av deras överlägsenhet över icke-alkoholfria handrengörare.

I enlighet med Världshälsoorganisationens (WHO) och Förenta staternas centrum för sjukdomskontroll och förebyggande (CDC) påståenden är handdesinfektionsmedel ett av de mest effektiva verktygen för att förhindra spridning av bakterier.Det bästa sättet att se till att händerna tvättas på rätt sätt och att bli av med baciller är att tvätta händerna från tvål och vatten, men det är inte alltid möjligt.Den alkoholbaserade handdesinfektionsmedlet förkroppsligar mer än 60% av alkoholhalten.Alkoholhalten i desinfektionsmedlet dödar bacillerna i våra händer och använder den.

Detaljinformation om spritgelé för hand

desinfektionsmedel för alkohol i gel om applicering snabbt på händerna förbjuder de smittsamma mikroorganismerna på huden.Det är alltid ett bättre val att använda alkoholbaserad formulering för desinfektion och desinfektion i de flesta situationer i vårdinrättningen.En alkoholbaserad formuleringstyp såsom Alcogel handsvett föredras framför tvätt med tvål och vatten i de flesta fall.I allmänhet är det mer effektivt för att döda mikrobiella agens som bakterier och virus.

Skillnaden mellan vanlig handsanitör och desinfektionsmedel för spritgelé

Det framgår av olika hälso- och sjukvårdsstudier att alkoholbaserade desinfektionsmedel med alkoholkoncentration som sträcker sig mellan 60-8211; 95% är mycket effektiva för att döda bakterier jämfört med icke-alkoholbaserade handsvett.

Gel för desinfektionsmedel utan alkohol kan inte visa sig vara effektiva för alla typer av bakterier och virus.Alkoholfria handdesinfektionsmedel sänker bara bakterietillväxten istället för att döda dem helt.Wher&gry 35,101, desinfektionsmedel för hand av alkohol helt dödar bakterier och bakterier.I jämförelse med alkohol- baserad handdesinfektionsmedel orsakar alkoholfri handdesinfektion större hudirritation.

Fördelarna med Alkoholkoholgel för handsvett över alkoholfria handdesinfektionsmedel kan sammanfattas som:

Stark baktericid potential

Alkoholbaserade handdesinfektionsmedel dödar olika typer av bakterier som tuberkulos och antibiotikaresistenta bakterier.Det har också visat sig att det utrotar olika typer av virus, t.ex. de vanliga.   kalla virus, koronavirus, influensavirus, och   HIV.

Födelsedjur.   90% av alkoholhandmassage har visat sig bekämpa virus   mer effektivt än andra former av handtvätt.

Födelsedjur.   99.99   % eller mer av alla icke-sporbildande bakterier elimineras med Isopropylalkohol i mindre än 30 sekunder.

Inget behov av vatten, bara gnugga det

desinfektionsmedel för alkohol i gel är jämförelsevis lämpligare än att tvätta händer med tvål och vatten i de flesta situationer.Gnid den på din handflata, och den dödar alla baciller.

Subjektiv prövning Erfarenhet av Alkohol Hand Sanitizer

  En alkoholbaserad handdesinfektionsmedel verkar på friktionsfenomenet.Den omfattar 65% alkohol som har en mycket låg kokpunkt och hög förångningshastighet.När vi gnider den mot handflatan genererar friktionen värme.Alkoholen avdunstar från värmen tillsammans med bakteriepartiklarna på händerna. desinfektionsmedel för alkohol i gel har en klar och kall känsla.Dess distinkta lukt ger en känsla av rengöring av huden.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Detron International Co., Limited
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top