Hur man väljer manuell sanering under COVID-19?

Utgivningsdatum:2020-06-04

Vi är all a medvetna om utbrottet av COVID-19 eller Novel coronavirus, som WHO har förklarat som en pandemi.Krisen i COVID-19 påverkas av olika länder i världen.Det är på nyheterna hela tiden.Mycket information om förebyggande åtgärder från COVID-19 förmedlas.Men ett av de bästa sätten att hålla sig säker är att regelbundet tvätta händerna från tvål och vatten.Men om tvål och vatten inte är åtkomliga, bidrar desinfektionsmedel till att eliminera skadliga bakterier.

Geléer för handdesinfektionsmedel och desinfektionsmedel är lika viktiga som masker.Hälsoexperter hävdar att coronavirus under långa timmar finns kvar på olika ytor som regelbundet vidrörs med händer.Våra händer kommer i kontakt med olika saker hela dagen.Om vi gör det och tvättar händerna i rät t tid kommer smittsamma mikrobiella medel troligen att orsaka skadliga sjukdomar när våra händer vidrörs ögon, näsa eller mun.Därför rekommenderas ofta att man rengör händerna.Vi kan ju inte bära tvål. & Vatten varje gång och varje gång och varje. Geléer för omedelbar handdesinfektion är mer passande.

Hur man väljer den ideala handdesinfektionsgelén?

Två stora typer av gelberedningar för handsvett finns det: alkoholbaserade och alkoholfria desinfektionsmedel.Alkoholfria handsvett innehåller bensalkoniumklorid i stället för alkohol.Den kan sänka de mikrobiella medlen, men är&D-35.39.t. effektiv som alkohol.

Här är några viktiga saker att leta efter medan du väljer en perfekt desinfektionsmedel för dig själv:

Över 60% av alkoholkoncentration

Medan du handlar för Omedelbar handdesinfektionsgel Se till att du väljer en alkoholbaserad formulering av handdesinfektionsmedel som innehåller mellan 60-95% alkoholkoncentration, vanligen isopropylalkohol, etanol (etylalkohol) eller n-propanol.Alkohol är känd för sin potential att döda de flesta baciller.

Fuktgörande medel för att bekämpa torrhet

Om du använder handdesinfektionsmedel ofta kan du torka händerna.Välj en desinfektionsmedel som också innehåller aloe, vitamin E, glycerin eller glycerol, som fungerar som en uppmjukning för att förhindra att dina händer torkar på grund av alkoholverkan.

Inga konstgjorda dofter och kemikalier

Leta efter en desinfektionsmedel som saknar konstgjord doft och skadliga kemikalier. & allergener som paraben, petroleumprodukter, ammoniak, fenoxietanol och trietanolamin.Om din handsprit är väldoftande, är det förmodligen fullt med giftiga kemikalier.

Apt- paket

Sök efter desinfektionsmedel som finns i en flaska med en pump i stället för att klämma flaskor.De är ganska lätta och bekväma för alla att använda.Omedelbara handdesinfektionsmedel finns tillgängliga i olika mängdförpackningar som 50ml, 60ml, 100ml, 250ml, 50ml och 1L.

Dessutom, när du använder Omedelbar handdesinfektionsgel Se till att du använder den på rätt sätt.På baksidan av flaskan hittar du vägen att använda.Följ den rätta tekniken.Lägg bara en myntsorterad gel på handflatan på din ena hand och gnugga den försiktigt över båda händerna tills desinfektionsmedlet avdunstar eller torkar.Det här tar cirka tjugo sekunder.Torka inte av desinfektionsmedlet innan det torkar.Den avlägsnar 99.9% av skadliga sjukdomsframkallande bakterier och avdunstar snabbt, och lämnar handen ren och fräsch.Vid korrekt användning. gel för handdesinfektion erbjuder flera fördelar med att tvätta händer med tvål och vatten och hjälper till att förebygga COVID-19.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Detron International Co., Limited
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top