Fem branscher som använder CNC -bearbetning av prototypningstjänster

Utgivningsdatum:2023-04-06

cnc bearbetning prototyping leverantörer ger värdefullt stöd till branscher som använder deras CNC -bearbetning prototypningstjänster och tillverkningskapacitet. Detta gör det möjligt för ingenjörer att bygga produkten, testa den och göranödvändiga justeringar av designen baserat på kundens specifikationer; hjälper till att undvikanegativa effekter på produktschemat samt onödigt slöseri med pengar och resurser. Professionals som tillhandahåller denna typ av tjänst använder CNC -bearbetning prototypingmaterial som ger de mest realistiska testresultaten. Även om flera branscher förlitar sig på CNC -bearbetning prototypningsleverantörer, är följande anmärkningsvärda av de skäl som beskrivsnedan:

automotive -genom framsteg inom CNC -bearbetning prototypning, har bilindustrin minskat bly-time ochnu sparar miljoner miljoner dollar av dollar årligen. Oavsett om du använder metall eller plast kan en produkt bearbetas som replikerar den slutliga designens avsikt i både geometri och materialegenskaper. Eftersom test- och utvärderingskraven i fordonsproduktutvecklingen är extremt rigorösa, tillåter dessa bearbetade produkter vissa tester att göras före verktyget och därmed påskynda beslutet. Det validerar inte bara designen, utan i vissa fall hjälper det också att avgöra om framöver med produktion av komponenten som utformad är rätt handlingsplan.-


industrial utrustning -

Industriutrustningsindustrin kan hitta ett särskilt värde i CNC -bearbetningnär den är i par med en avancerad MRO -strategi. Detta beror på att många industriella system är i anläggnings- eller fälttjänst under långa perioder där101; Nödvändigheten att undvika stillestånd är absolutnödvändig. Dessa system involverar ofta detaljerade materialräkningar med anpassade komponenter som potentiellt kräver reservdelar. På grund av denna höga blandning skulle begränsad drag -situation, lagring och underhåll av formar för den periodiska ersättningene ment som traditionellt traditionellt krävde betydande mögellager eller delstrumpa kostnader på grund av de minsta formningspartier som behövs. Genom att arkivera utrustningsdesign digitalt snarare än genom fysiska formar kan på golvbeståndet minimeras, och påfyllning av lager kan göras på&demand och därmed eliminera behovet av verktygsarkivering.#-


medical - \

För den medicinska sektorn är CNC -bearbetning av prototypning inte bara till hjälp utan kritisk. Utrustning som används av kirurger eller komponenter implanterade hos patienter måste matcha konstruktions avsikten exakt. CNC -bearbetning

can erbjuder denna precision och repeterbarhet. Tack vare CNC -bearbetningprototyping och tillverkningsprocess skapar experter precisionsprodukter som kan förbättra den allmänna hälsan och säkerheten. Eftersom produkter som används inom det medicinska området ibland är anpassade tillåter traditionella verktygs- och tillverkningstekniker inte kostnadseffektiviteten och flexibiliteten som anpassad bearbetning ger det till ett ovärderligt verktyg.   

consumer -produkter -

Denna bransch använder prototyper tillverkade med CNC -maskiner, vilket leder till en överlägsen kvalitetsprodukt som används av konsumenterna. Förutom en säker produkt bekräftar prototypning att en design är estetiskt tilltalande, vilket i sin tur hjälper till med varumärkessynlighet.

\

aviation och flyg- och rymd -

liknande bilindustrin, dessa, dessa, dessa, dessa Sektorer förlitar sig på prototyper för alla typer av delar och komponenter, av vilka många har komplicerade detaljer. Med flyg- och rymd är dock ett par ytterligare faktorer i spel. Först och främst är produktionsvolymer ofta en storleksordning mindre än fordon, vilket gör bearbetning mer attraktiv ekonomiskt jämfört med komplexa verktyg och tillverkning av fasta investeringar. För det andra leder de unika kraven i flygindustrin ibland till produktgeometrier eller material som inte lätt bearbetas på traditionella sätt. Jetmotorkomponenter som är gjorda av den ultrahögstyrkandenickelkroma Super Alloy Inconel är ett sådant exempel.


for cnc bearbetningprototyping eller tillverkning i produktutveckling, kan du räkna med vår expertis på femte metall . För information om vårt företag och full skala av tjänster som tillhandahålls, besök oss online eller ring idag.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top