CNC -bearbetningsdelar förbättrar arbetseffektiviteten

Utgivningsdatum:2023-04-06

rationalitetsanalys av cnc bearbetningsdelar delar

audit delar cnc bearbetningsdelar rationalitet, välj CNC -maskinverktygsbehandlingsinnehållet kan inte vara"overkill", för att förhindra att CNC -maskinennedgraderas till ordinarie maskinens verktyg för maskinverktyget Verktyg. När du väljer och bestämmer en del för NC -bearbetning betyder det inte att allt dess bearbetningsinnehåll är inslaget och kanske bara är en del av NC -behandlingen. Bör välja det mest lämpliga, mest behov av att genomföra CNC -bearbetning av innehållet och processerna för CNC -bearbetningsdelar. Vanligtvis är en del av rationaliteten hos CNC -bearbetningsdelar för att ta hänsyn till faktorerna:

according till maskinens olika prestanda och de olika delarna av kraven i NC -bearbetningen (1) komplexiteten hos delar, hög precision, multi-species, liten satsproduktion, användning av CNC -bearbetningsdelar kommer att få högre ekonomiska fördelar; Delar klassificeras och olika typer av delar distribueras på olika typer av maskinverktyg för högre produktivitet och ekonomiska fördelar. Bör vara så mycket som möjligt i de vanliga maskindelarna för att slutföra den grova skärningen av delar för att förbättra effektiviteten hos CNC -maskinverktyg. N

cnc bearbetningsdelar, vi måste först del av ritningarna förnoggrann CNC -bearbetningsdelar -processanalys, bör fokusera på bekvämligheten med NC -bearbetning och möjligheten till två aspekter av granskningen och analysen. Till exempel: (1) Analysera först storleken på ritningarna på ritningarna med tanke på principen om programmering.
1

huruvida den del av ritningsmetoden för att anpassa sig till egenskaperna hos CNC -bearbetningsdelar;

2delar av konturen av de geometriska elementen i förhållandena är tillräckliga. Eftersom i den manuella programmeringen, för att beräkna konturerna för varje del av koordinaterna för varje baspunkt; I den automatiska programmeringen, sammansättningen av konturerna för alla geometriska element som ska definieras, om ett tillstånd inte är tillräckligt kan du inte beräkna delen av konturerna i koordinaterna, inte uttrycka de geometriska elementen i konturerna i konturerna i konturerna Delar, som resulterar i oförmåga att programmera, sånär man analyserar delardiagrammet är detnödvändigt att analysera de geometriska elementen i de givna förhållandena är tillräckliga. Egenskaper hos CNC -bearbetningsdelar.1delar av kaviteten och formen av bästa användning av en enhetlig geometrisk typ och storlek. Eftersom det kan minska verktygsspecifikationerna och antalet verktygsändringar, vilket gör programmering enkelt.2

Analysera tillförlitligheten för delpositioneringsreferensen. CNC -bearbetningsdelar bör försöka använda en enhetlig referenspositionering, eller kommer att bero på installationen av arbetsstyckets positioneringsfel orsakat av arbetsstyckets bearbetningspositionfel och formfel. kan garanteras. Kort sagt, CNC -maskinverktygen för bearbetning av delar, bör baseras på delar av delarna för att utföra en omfattande analys av delar för att förstå strukturen för delar form, storlek och tekniska krav, vilket bestämmer delar bearbetningsprocessen och processväg.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top