Ser inte förstår inte: injektion robot operation införs

Utgivningsdatum:2020-07-31

Betydelsen av manipulatorn i automatiseringsindustrin är självklar.Om det terminala kontrollsystemet är mottagaren på slagfältet, är manipulatorn soldaten i frontlinjen. Manipulator är en mekanisk produkt som är konstruerad för att simulera överarmen i människokroppen.Den kan göra ett enkelt arbete med att greppa, placera och flytta föremål. De kan göra en hel del saker som människor kan och som människor kan göra och de kan arbeta i vissa hårda miljöer med hög effektivitet och låga kostnader. Så i den industriella produktionen är det i grunden användbart för den mekaniska handen. Idag Xiaobisk för att berätta om hur man använder en maskin för injektion.

Manipulator för injektionsformar

Manipulator används med hjälp av effektstyrning, med användning av en maskin för insprutning som använder den vanliga funktionen har fyra typer: rak förskjutning, ryggomvandling, beck och flexor.

Straight shift: formgivningen av denna injektionsmaskin som formar maskinen har bara tre kartesiska koordinater för att göra den linjära rörelsen, dvs. armen gör bara den elastiska lyftningen och rörelse och så vidare vid förflyttning, denna manipulator är relativt enkel, egenskapen är att uppta utrymmet är stort, operationsplanen är liten.

Omvandling: armen på denna injiceringsmaskin har horisontell rotation av denna aktivitet, denna aktivitet och armen på elasticiteten och lyft av två aktiviteter kombinerat till en brist på rotation. Denna manipulator är ett slags mer användbar, upptar ett litet utrymme, en kompakt plan, en bred operationsplan, men om den är på marken kan den inte greppa.

Beck: Denna injektionsarm som formar maskinmanipulator utöver den horisontella rotationen av denna aktivitet, har också armhävningen av denna aktivitet, den två aktiviteten och armelastiska aktiviteten hos en komplett pitch. Jämfört med den omvända transformeringen kan pitcher utvidga verksamhetsplanen och utsträcka armen till marken för att avsluta uppgiften att erhålla arbetsstycket från marken under förutsättning att den har samma storlek.Dess nackdelar är dålig intuitivitet i rörelse och rörig planering.

Flexion och utvidgning: Den skjutande maskinarmen har den stora armen och underarmen två delar, förutom den stora armen med horisontell rotation och kastningsverksamhet, underarmen i förhållande till den stora armen och en kaströrelse. I form böjer underarmen och sträcker sig i förhållande till överarmen.

Det handlar om hur man använder en maskin för att forma en injektion, och sättet att titta på en trust kan också ge dig lite kunskap, om du känner dig hjälpsam försök fokusera på vår företagswebbplatswww.ruiborobot.commanipulator för insprutning av maskiner&DAR35,39,Webbplatsen om du behöver beställa manipulatorer eller mekaniska delar eller reparationstjänster, s öker efter regnbågar, en enda lösning på dina problem, minskar kostnaderna, förbättrar produktionseffektiviteten.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Jobbtitel: general manager

Avdelning: Marketing

Företagets telefon: +86 0769-81179626

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13794982536

Hemsida: runpard.sweb2b.com

Adress: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top