Lailite \\: s första 100 MW -nivå Energy Storage System Integration Project är på väg att tas i drift

Utgivningsdatum:2023-07-17

weloming stötfångarskörden, flera energilagringsprojekt på Lailite Technology har uppnått"acceleration"i sina officiella strider, och det första 100 megawattnivå energilagringsprojektet är på väg att lanseras och genomföras i Ningxia. Energilagringskraftverket investeras och konstrueras av CNNC Huineng, och Shanghai Energy Electric Co., Ltd. tillhandahåller en komplett uppsättning integrerade lösningar, inklusive 30 uppsättningar av 3,45 MW/6,7MWH Energy Storage Systems, mycket integrerade energilagringskonverterare, Litiumjärnfosfatbatteri, BMS och annan kärnutrustning, med en total kapacitet på 100mW/200mwh.

compared tillny energidistribution och lagring, delade energilagring har högre och strängare krav För komponent- och systemintegrationslösningar. Den här gången har Shangneng Electric uppnått högre total energitäthet, mindre fotavtryck, lägre investeringskostnader och enklare installation, felsökning och drift och underhåll genom utformningen av en centraliserad integrerad, icke -promenad-in batteri prefabricerat kabinsystem. Samtidigt antas en tre -design för brandskyddssystem, vilket effektivt säkerställer säkerheten och tillförlitligheten för kraftstationen genom flera försvarslinjer såsom elektrisk kärnnivå MICA -isolering, förpackningsnivå tidig varning, systemnivå perfluorohexan gas eld eld Skydd och släckning av vattenfördjupning. Och förlita sig på utformningen av energilagringsvätskekylningstemperaturkontrollsystemet, såväl som utformningen av rörledningen multi-level distribution och klusternivå temperaturstyrningsteknologi, överskrider inte den interna temperaturskillnaden i systemet 5 ℃; Den vätskekylda plattan är utrustad med stämplingsteknologi och bred kanaldesign, vilket kan säkerställa att temperaturskillnaden mellan förpackningar inte överstiger 3 ℃, vilket ytterligare förbättrar systemets livslängd, minskar förluster och förbättrar säkerheten. Dessutom antar Shangneng Electric en hög vädermotståndslåda, som har betydande prestanda i extrem temperaturmotstånd, vind- och sandmotstånd och hög höjdmotstånd och bildar lager av-protective väggar"för att göra kraftstationstillgångarna säkrare, ledningen mer effektiv och intäkter mer pålitliga."

it är värt attnotera att 1500V 3,45 mW centraliserad energilagringskonverterare och boosterintegrerad maskin som levereras av Lailite Technology för detta projekt är mycket erkänt och gynnade av marknaden, marknaden, och har använts allmänt i olika scenarier såsom fotovoltaisk

energilagring, vindkraft+energi lagring, rutnät, oberoende energilagring, etc. Hittills har denna serie energilagringsdatorer använts för totalt 1,5 GW \\ \\ \\+, helt verifierar dess höga säkerhet, starka tillförlitlighet och utmärkta ekonomi. Enligt EESA- och CNESA -rankingen kommer Lailite Technology att rankas först i Kinanär det gäller leveransvolymen ochny installerad kapacitet på Energy Storage Converter -marknaden 2021 och påskyndar ansamlingen och applikationsupplevelsen av djup energilagring för att expandera utomlands och hjälpa till Den höga utvecklingen av global energilagring. I framtiden kommer Lailite Technology att fortsätta öka teknisk innovation, skapa större värde för kunderna med en mer professionell och rik energilagringsmatris, främja+green-omvandling av energi och bygga ettnoll kolnytt ekosystem.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • JIANGSU LAILITE TECHNOLOGY CO.LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top