Pls frågar inte kvalitet bara om du köper strumpor

Utgivningsdatum:2022-11-30

sock är ett objekt vi kan bära varje dag. Det finns ett kinesiskt ordspråk: foten vetnär skon passar, men sällan pratade människor om strumpor. Var du uppmärksam på strumpor om det tröstade dig?

Custom cotton Christmas women crew socks winter socks.jpg

Dress socks for men.jpg

Custom cotton warm socks Christmas women crew socks.jpg

alitet , kvalitet, vi ber om kvalitet om vi kommer att köpa strumpa, men jag tror att bekväma strumpor bör grepp om våra ögon mer. Kvalitet inte lika med komfort. Säkerhetsindex, storlek, färg hållbar och sömnad är den kvalitet vi kan beröra, men Conten of Firber är också mycket betydelse. Olika fiberkomponenter i råmaterial har stort inflytande på strumpornas egenskaper, såsom fuktabsorption, luftpermeabilitet och svett, bekväma strumpor kommer att vara annorlunda. Strumpor som strävan, tror du att slutkunderna kommer att vägra det?

gowin Socks Co., Ltdis en av den fabriken.

  

Gowin socks samples showroom.jpg

gowin Socks Co., Ltd är specialiserat på strumpor tillverkning i mer än 10 år. Med cirka 150 skickliga arbetare och 450 avancerade maskiner säljer våra överlägsna strumpor (sportstrumpor, klädstrumpor, avslappnade strumpor och modestrumpor) till många länder, inklusive Amerika, Kanada, Franch, Tyskland och Japan etc.

Custom socks factory.jpg

we har egen strumpfabrik och en mängd sockmaskiner kan uppfylla olika sockbegäran och produktion. Vi är villiga att växa tillsammans med våra kunder, OEMSocks packing for shipment.jpgODM Service Professional.

technical designteam och vetenskaplig kvalitetskontroll hjälper oss att göra gradvis strumpor från kundernas idé och design. Vi fokuserar på kundens krav, skapar maximalt värde för kunderna och utvecklarnya produkter kontinuerligt.n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • GOWIN SOCKS Co,.LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top