En översikt över CNC -bearbetningstjänster sina typer och fördelar

Utgivningsdatum:2023-05-24

cnc står för datornumerisk kontroll är en metod för att göra automatisk styrning av maskinverktyg med den avancerade programvaran. Det är elektrokraftsanordningar som skapar produkten som ser enkel och attraktiv och vanligt förekommande i tillverkning och industriella prylar. De finns i standard- och stationära modeller som kan hjälpa till i alla operationer. Metall, plast, trä, skum och kompositer används för att göra olika fabriks- och tekniska produkter med hög grad avnoggrannhet. . Det finns varianter av produkter som produceras under denna process, till exempel bilram, flygmotorer, trädgårdsverktyg och kirurgiska verktyg. Denna avancerade maskin kan utföra flera funktioner för borrning, fräsning och skärning vilket gör den till en mångsidig maskin. För att producera bredare utbud av former.


cutting -

det skär verktyget längs ytan på arbetsstycket. Ta hand om dess typer

1. Cnc Mills

de drivs och drivs på program som är skrivna i antal och brev.

2. Svarnar - här är bitarna klippta i cirkulär riktning med olika verktyg. Hög hastighet krävs för att göranågra komplexa mönster.

3. Plasmaskärare

plasmafackla är behov av att klippa materialet. Du behöver hastighet och värme för att följa processen.

4. Elektriska urladdningsmaskiner -Denna process formar materialet i vissa bitar.5. Vattenstrålskärare -

vattenstrålskärare används för att klippa hårt material, såsom granit och metall.

-

benefits av CNC bearbetningstjänster

-*extremely exakta

*cost effektiv

*designs eller mallar kan enkelt upprepas med tekniken för cnc

\\*
there är ingen skada i operationen CNC -maskin

*internal kvalitet på CNC gör det effektivt att arbeta

with framsteget inom teknik Kraften hos maskiner berör himmel som leder tillnedgången i manuella arbetskrafts- och sysselsättningsmöjligheter . Vi kan inte ignorera det faktum att effektivt arbete mednågot behöver en maskin som kan göra uppgiften enkel och bekväm. CNC -maskiner har vuxit och blivit populära de senaste åren. De kan arbeta för små såväl som stora företag. Du behöver bara skärare och borrare för att göranågot arbete och för att tillgodose dem måste man behöva en maskin.

china har blivit en masterspelare i CNC -bearbetning i världen. Det är ett stort tillverkningsland över hela världen. Det finns många CNC -tillverkningsföretag i Kina från Small Machine Shop till en stor fabrik som utför funktionerna för bearbetning, metallgjutning och metalltillverkning och så vidare. De moderna tillverkningsanläggningarna i Kina inkluderar en funktionell uppsättning av CNC som arbetar med teknik och moderna verktyg. Pris är det främsta skälet bakom deras varelse i konkurrens, eftersom det sänker priset på deras färdiga produkter och gör dem mycket konkurrenskraftiga. Således är Kina rik på sina CNC -bearbetningstjänster.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top