ICKE SJÄLV ADHESIV ETIKETT

ICKE SJÄLV ADHESIV ETIKETT

Detaljerade uppgifter om bevisföremål   Ansikte vitt skrivpapper Bakre papper Vit Kraft papper. Lim Vattenbaslim (lim) Beskrivning Denna A4-etikett för datortryck finns tillgänglig...
Marmor och rostfritt stål soffbord

Marmor och rostfritt stål soffbord

Det här är en utsökt marmor som kombinerar tebord av rostfritt stål, längd kan välja 50-90mm, höjd 40-45mm, den här tebladets stabilitet som inte ska skakas, i hemmet är mycket utsökt.
Brun Agate Flat Back Shirts Cuff Links

Brun Agate Flat Back Shirts Cuff Links

Brun Agate Flat Back Shirts Cuff Links Sku nr:CU2003 Material:Brass Plats:Rhodium Platerad Agata. StenFärg:Svart/Blå/Choklad Vikt:10 gram Förpackning: Normal polybag eller juvelbox Leverans tid: 3–4 veckor beroende på beställningsstorle...
Skyddsmasker för engångsbruk

Skyddsmasker för engångsbruk

Uppgraderat versionsskikt efter skikt av filterskydd Njut av den friska luften. Skyddsmask för engångsbruk Tre lager av nätbarriärer effektiv fysisk avlyssning Dubbelskiktningsfiltrering av icke vävda 25g-partiklar Mikrofiltreringskapaciteten hos 25g smäl...
Inconel718 slanghängare, muffbussning (UNS N07718, wwW.Nr.2.4668, Alloy 718)

Inconel718 slanghängare, muffbussning (UNS N07718, wwW.Nr.2.4668, Alloy 718)

Alloke718 Materiella egenskaper Det har en bra övergripande effekt i temperaturintervallet --423.4 -[1292F ,och avkastningskraften under 1200F rankas först bland deformeradesuperlegeringar.har gott utmattningsmotstånd, strålmotstånd, oxidationsmotstånd, korrosionsb...
metalliserad polypropenfilm

metalliserad polypropenfilm

Material: BOPP Typ: Metalliserad film Användning: använd film för kondensator Hårdhet: Mjuk Typ av behandling: Multipel Extrusion Öppenhet: Ogenomskinlig Ursprungsort: Guangdong, Kina Brandnamn: EPERS Modellnummer: Metalliserad poly...
Personligt mönster män\'s rostfritt stål cross ring retro mode Diamond Cross Pendant

Personligt mönster män\'s rostfritt stål cross ring retro mode Diamond Cross Pendant

Tillverkare direktförsäljning av personliga mönster män& \\ 35;39;rostfritt stål cross ring retro mode Diamond Cross Pendant Hög korrosion och hårdhet vid hög temperatur kommer ytan inte att förändras på grund av miljön, långtidsslitage kan behålla glans oc...
Högkvalitets OEM ODM kolstål Förzinkad hexmutter

Högkvalitets OEM ODM kolstål Förzinkad hexmutter

Material: Kolstål Typ: Nötter av hex Storlek Okej. M1.6 M10 eller35;4-24;1/2 " eller vara anpassade Leverans läge: med flyg, till sjöss eller med hjälp av EMS, UPS, TNT osv. Leverans tid: Normalt på 15-30 dagar...
PCD-kompakter för petroleumsborrar

PCD-kompakter för petroleumsborrar

CBN   Diamond kompositfolie (PCD) är ett superexternt kompositmaterial som sintras vid hög temperatur och tryck från polykristallin diamant och hårdlegeringsämne.Den har hög slitstyrka och stark slagkraft.Det används i stor utsträckning i petroleumpövningar...
Hexagonhuvudskruvar

Hexagonhuvudskruvar

Beskrivning BRT:s nominella diameter (skruvdiameter) BRT skruvbeck Antal ramvillkor för BRT när BRT är i fritt tillstånd Diametern för det roterande huvudet väljs när BRT-bulten borras Skruvärm av BRT i fritt tillstånd...
Seamless Steel Pipe av API 5L/ ASTMA106/ ASTMA53

Seamless Steel Pipe av API 5L/ ASTMA106/ ASTMA53

Introduktion av produkten Den   A33 Grad 6 Pipe   är ett slags industrirör som är lämpligt för 45-842511;(195 84251; rör för lågtemperaturtryckkärl och sömlösa stålrör för lågtemperaturväxlare av värme.Det är huvudsakligen   använd...
HD 1080P Computer Webcam PC desktop Rotable USB-2.0 Kamera med digital mikrofon

HD 1080P Computer Webcam PC desktop Rotable USB-2.0 Kamera med digital mikrofon

Funktioner: 1.Kamera med fem miljoner bildpunkter och riktiga färgbilder.     Automatisk fokushastighet, hög känslighet, intelligent.       Skriv ut 720P, 1080P videosamtal, jämn bild, bildhastighet kan nå 30FP. 2.Importera sex lager av g...
Miniatyrbrytare

Miniatyrbrytare

S200-serien är en komplett serie anordningar som nyligen lanserats som svar på efterfrågan på marknaden, inklusive miniatyrkretsbrytare och kvarvarande strömförande produkter.På grund av sin avancerade tekniska prestanda kan den uppfylla Den har installationskraven f...
Guldstämplingsspole bindande anteckningsbok retro stil

Guldstämplingsspole bindande anteckningsbok retro stil

Den förgyllda omslagsskatten gör dess inre sida mer textur, retro och gammalmodig, framhäver europeisk lyx och tredimensionell omslag och skyddar den inre sidan.Anteckningsbok, olika tillgängliga stilar, dubbel spolning, inte lätt att deformera, med standardhorisontell li...
1500W super stor atomiserande spray desinfektor

1500W super stor atomiserande spray desinfektor

Produkt: Bärbar atommaskin Förlaga: yvk-01 Spänning: 100-120v Frekvens: 50-60v Kraft: 1400W Kapacitet: Fyra punkter fem uppgång Sprinkler: 8M Hastighet för sprej: 150-260ml/min Längd efter kabel: 5m Adapter: Kina / UK / EU / oss
S6-CCL-W

S6-CCL-W

S6-CCL är designad för att fungera med 8 5% destillat, 11% utspädningsmedel och 4% smaksatt terpener, ännu högre pecentage av destillat. Anpassningsservicen är tillgänglig. -Skruva på keramiskt munstycke -0,5 ml och 1,0 ml tillgängliga -Fel oljeintag ...
AB-plattans löpplatta

AB-plattans löpplatta

AB platta för löpning   AB plate drunner platåAB plate plate plate plate plate, plate AB plate plate plate plate platåAB plate Runner platåAB plate plate plate plate, plate AB plate Runner plate plateRunner platåAB plate plate platåAB plate Runner platåAB platåAB...
WEJOIN CB02 Commercial servo barriär gate för parkeringsplatser

WEJOIN CB02 Commercial servo barriär gate för parkeringsplatser

Produktens egenskap 1.Permanent magnet synkron motor   (PMSM)   och servostyrteknik. 2.Motorn har samma prestanda som motorn i CNC-maskinen och det elektriska fordonet.Den har hög   Kontrollprecision, hög vridmomenttäthet, god vridmomentbalans, låg effe...

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn
Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk

Företag

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn

Kontakta samarbetet

E-post: huang@waimaolang.cn

top