brunnstyp S-systemkoppling med avlastningsventil

brunnstyp S-systemkoppling med avlastningsventil

Typ:   väl-typ   S Ytbehandling:     platinerade smeknamn Färg:   silver Struktur:   med nödventil Anslut   via bröstvårtan Nippets storlek:   OD 8mm         Material i kroppen:   mässing Mate...
Automatiska delar

Automatiska delar

Automatiska delar Motocycle PartsMotocycle Delar Motocycle PartsMotocycle Delar Motocycle PartsMotocycle Delar Motocycle PartsMotocycle Delar Motocycle PartsMotocycle Delar Motocycle PartsMotocycle Delar
stark skivmagnet

stark skivmagnet

De viktigaste råmaterialen för NdFeB-permanent a magneter är sällsynta jordartsmetaller neodymium (Nd) 32%, metallelementjärn (Fe) 64% och icke-metallelement bor (B) 1% (en liten mängd dysrosium (Dy), terbium (Tb), kobolt (Co), niobium (Nb), gallium (Al), aluminium (Cu) ...
Integrerad nål i serie P

Integrerad nål i serie P

Material: PP Nålen är korrosionsbeständig och kommer inte att repa produktens yta. Integrerad gjutning för att förhindra att nålsäte och nålrör ramlar av och för att förbättra produktionseffektiviteten Gäller de flesta vätskor   Diverse s...
Hot Selling Vape Pen 290mah Läckage Proof Vaporizer Pods System Kompatibel elektronisk cigarett

Hot Selling Vape Pen 290mah Läckage Proof Vaporizer Pods System Kompatibel elektronisk cigarett

  Parametrar för produkten: Produktmodell: EGQ elektronisk cigarett Produktstorlek: 93* 15.5* 6.2mm Produktvikt: 15g Flavor: Tobak, grape, mint, mangobönisglass, litchie, blåbär, mango, vattenmelon, jordgubbar osv. mer än tio smaker Antal...
6-pack trä ölflaskecaddy med öppnare

6-pack trä ölflaskecaddy med öppnare

6-Pack Wooden ölflaska Caddy med Opener Material: tall, zinklegering Storlek: 24.5x15x25cm Färg: anpassad Logo: Anpassad logotyp godtagbar Förpackning: 1pc/polybag, 6pcs/masterkartong MOQ: 50pcs LeveransFörmåga:20000 Delarper månad
35L 50L Bilkylskåp utomhus

35L 50L Bilkylskåp utomhus

  35L nettokapacitet Två zoner.   Frys- och kylsystem   Temperaturintervall: -20:-FRAMTA 176C (-4 176; F)   Rostfritt stål   färdig   Intelligent beröring   Kontroll av temperaturreglering Batteri   skydd Utmä...
Konstgjord PVC-låda för bil

Konstgjord PVC-låda för bil

Kvalitet PVC-läder för automater Ryggstöd: Knivhål/vävd/ej vävd Tjockhet: 0.6mm-1.4mm Bredd: 54 " eller på begäran Mönster\?35;: YF(ny design kommer att utvecklas varje månad) Handkänsla: mjuk   eller hårt som ditt krav Färg: Som &nb...
Factory direktförsäljning av dubbelsidig sidenvändning av sidenklänning bilbälte med värmeväxlande resgods

Factory direktförsäljning av dubbelsidig sidenvändning av sidenklänning bilbälte med värmeväxlande resgods

Lätt att resa, loss a händerna, kan hängas på nacken, praktiskt och bekvämt, mobiltelefon kan tas med dig, för att förhindra förlust, kan också användas som ett ringbeslag, breda tyg, snöre, slipsstil design.
ledande tyg/Elektromagnetisk skyddsväv

ledande tyg/Elektromagnetisk skyddsväv

Specifikation: 1080mm/1100mm/1380mm Tjockhet: 0.03 mm till 0.12 mm Färg: silvergrå/svart Spannmål: vanlig, kvadratisk, diamant Skyddseffektivitet: 70-90db Motståndskraft på ytan: Exponering. 0.05 Exponering. Egenskaper: elektromagnetisk s...
50 ml 75% Hudspolningspray utan tvätt

50 ml 75% Hudspolningspray utan tvätt

Finns det sådan magi i alkoholHandens lustgelé? En av de viktigaste hygienmetoderna är Handhygien.En handdesinfektionsmedel spelar en viktig roll i handhygien.Förutom att tvätta händerna med handtvätt, innefattar handhygien också handdesinfektion med rätt an...
Rostfritt stål Skrift Hänge Läderrep Halsband rfbnck0088

Rostfritt stål Skrift Hänge Läderrep Halsband rfbnck0088

Fem fördelar med smycken av rostfritt stål 1.Material av rostfritt stål har hög hårdhet, är inte lätt att deformera, har hög korrosionsbeständighet och värmemotstånd 2.Den har stark glans och bleknar inte 3.Ingen allergi och andra biverkningar på human ...
MINERANDE

MINERANDE

Material Kapacitet: USA: ASTM A128/A532 Australien: AS2074 H1A/-H1B Brittiska: BS 3100/ BS4844 Tyska: GX 130 MnCr Sydafrika: SABS 407 Typ 1 & 2 Japan: SCMnH11 Kina: GB/T 5680-2010 Stöd av ett brett spektrum av legeringar Öster...

Den ursprungliga bilfabriken kan komma till ritningen för mögel, och den sekundära underhållsmarknaden kan väljas för produktion, med fullständiga stilar.Varje modell har en lämplig modell som är tillverkad av aluminiumlegering med snabb värmeavledning och lång livs...
Trådlös BT Sports Stereo Earthbuts Neckland Headstone

Trådlös BT Sports Stereo Earthbuts Neckland Headstone

Information om produkten Högst bekvämt och populärt sport Blåtandsheadset med nackband Trådlös anslutning -Ringer och lyssnar på musik. Musiken slutar automatiskt när ett samtal kommer. Verkligt stereoljud Känn den levande musiken * &...
HR1688-23mm stegsrörelse och HR9845 HR139 vita klockhänder

HR1688-23mm stegsrörelse och HR9845 HR139 vita klockhänder

HR1688-23mm Snabbinformation Material: Harts, ABS och metall Stil: KORT, steg Form: Square Mönster: Scenic Skärmtyp: Nål Motivitetstyp: kvarts Tillämplig placering: Vardagsrum Väggklocktyp: 9 mm ark Kombination: Multi-del set Funktion: LumiNova Kr...
Top försäljning av rosenträdlampa med europeisk stil målartyg, konsttäcke i sängkammare, nattrumslampa

Top försäljning av rosenträdlampa med europeisk stil målartyg, konsttäcke i sängkammare, nattrumslampa

Material till lamphållare: metall   Produktnummer: xzrt -- 100102   stil: europeisk stil, lätt lyx, enkel Bearbetningsmetod: skräddarsydd   modell: xzrt -- 100102   Specifikation: elektroplätering + emalj + Diamond Spänning: 220V, 3C-cer...
Blomma Tattoo Mes Bralette

Blomma Tattoo Mes Bralette

Få den här sexiga Tattoo Mesh Racerback Bralette med en svart blommaskdesign.Det här blir den bästa säljaren i din butik omedelbart! Modellmätningar Höjd 5'9 " Bust 32 " Ledighet 25 " Hips 36 " Maskstorlek: XS/Liten SKU: EG-2201 92% Ny...

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn
Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk

Företag

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn

Kontakta samarbetet

E-post: huang@waimaolang.cn

top