Kopplingstyp av mässing för hembrygg

Kopplingstyp av mässing för hembrygg

Produktdetaljer Namn Typ A-mässingkoppling för homebrew Material mässing rostfritt stål sond Ytaformad Använda ölkar Ansökan om barer hotle restauranger och vardagsrum
DOVE KOSMETISK VÄSKA

DOVE KOSMETISK VÄSKA

Produktionsinformation: storlek: 22cm * 10.5cm * 14.5cm Kroppsmaterial: grå PU med linne Foder: 190T polyester Logo: 1c tryckt på etiketten Stängning: # 5 silverpläterad nylon dragkedja Förpackning: platt paket 54 * 53 * 52cm = 100st
KANEDA Högpresterande hydraulisk olja mot slitage ZS

KANEDA Högpresterande hydraulisk olja mot slitage ZS

Rekommenderas för användning i ett brett sortiment av hydraulsystem som arbetar under mycket hårda förhållanden, inklusive maskinverktyg, formsprutmaskiner, pressar och annan industriell eller mobil utrustning, samt i en mängd olika applikationer som kräver användning ...
Specialformad logofärg supermjuka ihåliga skumrör PVC EVA EPE skumrör för inomhuslekutrustning / förpackning

Specialformad logofärg supermjuka ihåliga skumrör PVC EVA EPE skumrör för inomhuslekutrustning / förpackning

Specialformad logofärg supermjuka ihåliga skumrör PVC EVA EPE skumrör för inomhuslekutrustning / förpackning   Produktbeskrivning Vår fabrik tillverkar främst olika förpackningsmaterial. Vi är tillverkaren för att producera EPE EVA PVC-skum och and...
Torktyp Multi Jet Extern justerbar vattenmätare

Torktyp Multi Jet Extern justerbar vattenmätare

  Produktfunktioner 1 Hög noggrannhet, torr typ, magnetisk drivenhet 2 Torkräknare och uppmätt vatten kan hålla indikationen klar under lång tid 3 Alternativ för pulsutgång Tillverkas i versionerna för kallt vatten (T30) och varmt vatten (T90) i diamet...
SH-001 Miljövänligt mode papper Rotting Ring Halsduk Hängare

SH-001 Miljövänligt mode papper Rotting Ring Halsduk Hängare

Artikelnr: SH-001 Material : Pappersduk + metalltråd Storlek:   73cm * 38cm   Håldiameter 10 cm     28 hål Förpackning: 50st / mastonkartong Support till OEM Denna multifunktionella dubbelsidiga arrangör är bäst för att han...
2019 ny dubbeldrivrutin Bra djup bas stereo Hi-Fi trådlöst hörlurar OE18

2019 ny dubbeldrivrutin Bra djup bas stereo Hi-Fi trådlöst hörlurar OE18

Modell nr: OE18 Specifikationer: 1.Typ: Dubbel dynamisk drivrutin 2.Drivstorlek: 9 mm 3.Sensitivity: 108 ± 3 dB 4. Distorsionshastighet: ≤1% 5.Frekvensområde: 18 ~ 20 KHz 6.Impedance: 16Ω 7.Weight: 14,5 g 8.Connector: 3,5 mm 9. Trådmaterial: TPE 10....
HÖG PRESTANDA MONOCRYSTALLIN MODUL SYP150P -170P / 5BB 36C ELL POLYCRYSTALLINE MODUL

HÖG PRESTANDA MONOCRYSTALLIN MODUL SYP150P -170P / 5BB 36C ELL POLYCRYSTALLINE MODUL

Certifierad för att motstå svåra miljöförhållanden -Anti-reflekterande & anti-soiling ytan minimerar effektförluster från smuts och damm -Håll salt saltmist, ammoniak & blåst sandmotstånd för havet, gården och öknen miljöer -Utmärkt meka...
NL-7N2

NL-7N2

Ändra traditionellt sätt att plantera majs, sojabönor, jordnötter     Hög effektivitet , Bärbar , Avkopplande namn : handsåtare       fröboxens kapacitet : 4-5 kg     såddapta : 5-6 cm       fröhastighet ...
PLA glödtråd-blå

PLA glödtråd-blå

Specifikation: - 1,75 mm Produktbeskrivning : Bästa trycktemperatur: 190 ~ 210 ℃ Bastemperatur: 45-60 ℃ Förpackning: - 1 kg / spole, 10 rullar / ctn   Ansökan: Lämplig för de flesta FDM 3D-skrivare.
Strukturella isolerade paneler leverantör från Kina

Strukturella isolerade paneler leverantör från Kina

SIP (strukturella isolerade paneler) används nu allmänt som vägg, tak, golv, skiljevägg, rörligt hus, containerhus och takhusbyggnad i USA, Europa, Japan. Som nya material är SIP tillverkad med ytpaneler (alternativ: OSB, MGO) och värmeisoleringskärna (tillval: XPS, EP...
foropter

foropter

Phoropter används för subjektiv brytning av professionell av välutbildad personal, läkare eller optiker. Utseende av atmosfären, ultratunn design, flexibel drift, lång livslängd Optiska linser av hög kvalitet, med högkvalitativ multicoating, särskilt rött och gr...
tvåvägs bilalarmsystem

tvåvägs bilalarmsystem

Funktionsdetaljer: 1. Avstängning av fjärrmotorstart (f AT MT) 2. Varning av ljudljus 3. Ta bort armen / avväxla 4. Stäng av memy till status efter ström på 5. Motorn skärs av när du är i armen 6.Car do öppna / stänga av fjärrkontrollen 7.Auto larm återl...
Bärbar gasspis BDZ-160

Bärbar gasspis BDZ-160

H.S. Kod: 732111 Form: böjd Material: kallvalsat stål Tjocklek: 0,5 mm Brännare: Aluminiumpläterad stålplatta Storlek: 330 x 295 x 100 mm Kapacitet: 168 g / tim Finish: Svart målning Kassett: 220g butankassett, ingår inte Piezo-tändning Automatiskt högtrycks...
små delar

små delar

Aluminium, mässing, rostfritt stål l, stållegering och annat, Vi hanterar många andra typer av material. Kontakta oss om ditt erforderliga material inte listas ovan. precision CNC-bearbetning, DMG 5-axelbearbetningscenter / DMG-komposit CNC-maskin / Commen-bearb...
fabrik leno ställning presenning

fabrik leno ställning presenning

Leno presenning, ställning presenning gäller jordbruk, solljushus och konstruktion. Det är tillverkat av 100% jungfruligt PE-säd.   I vår fabrik PE-spannmålsträng till PE-garn är denier från 500D till 1300D. Vattenstråle vävstolar med lämplig bredd för a...
Flerskikts keramisk kondensator

Flerskikts keramisk kondensator

Produktinformation: * Serier: CQ * Fallstorlek:   0402 * Kapacitans: 0.5PF * Dielektrisk:   NPO * Märkspänning: 50V * Tolerans:   0.05PF * Driftstemperaturområde:   -55 ° C ~ + 125 ° C Ansökan: kraft, nätverkskommunikation, f...
Mikromagnet för klockmotor

Mikromagnet för klockmotor

Detaljerad produktbeskrivning magnet, sensormagnet   1. micro precison smco, ndfeb, alnico, keramisk magnet   2.sizes: 0,1 ~ 10mm   3.tolerance: +/- 0,005 ~ +/- 0,02 mm   1.   motor magnet, mikro precision magnet; magnet, mikromagnet, liten ...

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn
Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk

Företag

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn

Kontakta samarbetet

E-post: huang@waimaolang.cn

top