Miroir Smart Touch LED Light Makeup Mirror

Miroir Smart Touch LED Light Makeup Mirror

Hollywoods väggmonterade fåfänga spegel 4mm, eko-vänlig glasspegel med tjocklek Flerfärgade blylampor, 12pc-styrda glödlampor Kontrolleras av strömbrytare för kontaktsensor kan inte dimeras. Med standardplugg för att direkt ansluta strömmen Drivkraften är ...
Injektion Plast3

Injektion Plast3

Konstruktion av kunder Injicering/Extrusion Plastdelar och formar Material: PP, PC, PE, PS, PVC, Nylon6/66,POM, ABS, Silicone Rubber, PU, EPDM, Acryl osv. Kapacitetsintervall för injektionsmaskiner: från 50T till 2500T Grotthåla: från 1 till 64 som kundförfrågan ...
Ny design kör jogging vandring sport armband för telefon

Ny design kör jogging vandring sport armband för telefon

beskrivningar Storlek: universal Färger: Svart \/ rosorosa \/ grå \/ blå \/ grön   Material: Top Lycra Utskrift: silkescreentryck Förpackning: varje bit i en polybag \/ OEM accepterad MOQ: 500 st \/ färg Provtid : 3-5 dagar med LOGO Produktionsti...
OPTISKA RAMAR

OPTISKA RAMAR

Det här är vår nya samling för metallramar. Med nya lager i vårt lager Små MOQ,12pcs per färg Snabbleverans,3-7 dagar efter betalning 100% QC före sändning Senaste konstruktion Kan skriva ut din logo gratis Vi accepterar T/T,Western unio oc...
YG-BEJ3 High-end TWS öronsnäckor med laddningsfodral

YG-BEJ3 High-end TWS öronsnäckor med laddningsfodral

Öronenhetens storlek:18*6*42mm Storlek på rättsfall: 57*24*60mm Bygg- in Bluetooth- funktion med intervall upp till 10M Blåtandslösning: Jieli 6936D Bluetooth- version: V5.0 Arbetstid: 3-4 timmar Laddningstid: 1-2 timmar Batterikapacitet: 60mAh, 3.7V för ö...
Ballast förbifartsled T8 LED-ljus i tuben Bi-pin G13 bas

Ballast förbifartsled T8 LED-ljus i tuben Bi-pin G13 bas

4FT Bypass-ballast Bi-pin G13 bas Vi har 4FT 12W med 150lm/W; ZS-T8-12P4FT2   150lm/W 18W & 22W Modeller finns nedan: ZS-T8-18P4FT2 ZS-T8-22P4FT2 Dubbla ledningar & Ledning med enkelEnd. Frosted cover and Clear Cover for your select; Högr...
Vattendiskare AG-WD-J

Vattendiskare AG-WD-J

AG-WD-J vattendelare är, som namnet antyder, en anordning som distribuerar vatten. Den används för att ge lätt tillgång till dricksvatten.Vattenautomater har blivit en nödvändig del av samhället. Vissa vattenbehållare ger rent, filtrerat vatten från en repl...
Cylinderbroderimaskiner

Cylinderbroderimaskiner

Maskinens funktion:   Keps broderi, klar broderi, platt broderi. Datamodell:     A18   Dahao tio tum touch screen. Huvud servo motor.XY stegmotor.Maxmium speed 1000rpm. Inkluderat stomme, klar klädram och platt aluminiumram.      ...
BBQ-grillar och tillbehör

BBQ-grillar och tillbehör

        Vår fabrik   är experter på produktion av kolkol   Grills och accessoarer i pärldeltaområdet i provinsen Guangdong, KinaDet verkliga fabrikscentrumet i världen.         Vi producerar och säljer främst produkt...
Willow Laundry Basket med lock

Willow Laundry Basket med lock

Material: Willow+ Fabrik   Storlek: L60 och_.120,38X42cm   M31X23X27cm   S23X16X17cm Stöd för alla storlekar och färger   Förpackning: Standard exportkartong Damingup International Limited är en professionell tillverkare.Den är belägen i...
Sko-002 för modesport

Sko-002 för modesport

Övre: Flyknit + PU Foder: Mesh Innersula: Mesh fotbädd Yttersula: MD Dessa skor i kombination med bra stöd och bra andningsbara material, det håller foten fräscha och andas och bekväma, med god kvalitet och stil som gör skorna energiska och fashionabla.
Liugong Construction Equipment Crawler Bulldozers Clgb160

Liugong Construction Equipment Crawler Bulldozers Clgb160

Förlaga: CLGB160 Driftvikt (kg) Okej. 17000 Dokningskapacitet (m3): Blad med lutning av stigar 4.5 Motormodell: SC11CB184G2B1 ...
32mm 68g Halsstorlek 36mm Plasitc Pet Preform för oljedricksvatten

32mm 68g Halsstorlek 36mm Plasitc Pet Preform för oljedricksvatten

Specifikation Produktnamn: Preform för salladsolja Vikt:68g Intern kaliber:32mm Storlek på nacken:36mm Höjd:174mm Material (PET) FAQ Q: Är du ett handelsföretag eller en tillverkare? A: Vi är tillverkare. Q: Vilka är era betalningsvillkor? A: TT el...
Ny PC + tpe + husdjur vattentät dammtät snötät telefontillbehör Fodral för iphone 11 (blå) transparent baksida

Ny PC + tpe + husdjur vattentät dammtät snötät telefontillbehör Fodral för iphone 11 (blå) transparent baksida

Material: PC+TPE+PET Enhetsstorlek: 162.97*87.9*12.06mm Enhetlig förpackningsstorlek: 215*115*25mm Enkel bruttovikt: 0.1kg Förpackning: Polysäck/detaljhandelsförpackning                 Inner: poly-påse     &nb...
HYZ Mirror elektroplatta mobiltelefon fodral för iphone 11

HYZ Mirror elektroplatta mobiltelefon fodral för iphone 11

Uppgifter om produkten: *Namn: HYZ Mirror Electrople Mobil phone case for iPhone 11. Passar till iPhone 11. Material: TPU+PC. Färg: Golden+Pink, Silver+svart. Eller vilken färgkund som helst, om tillräckligt med beställningskvantitet. *Funktioner: Skydd...
lårbensartär hemostas komprimeringsenhet Goldfinger

lårbensartär hemostas komprimeringsenhet Goldfinger

Goldfinger Femoral Artery Hemostasis Compression Device indikation: för hemostas efter femoral punktering tillämpligt intervall: 140-200 cm höjd, 40-110 kg vikt
Nokia 3HE09649AA

Nokia 3HE09649AA

Nokia   3HE09649AA 7750 SR 10port 10GE SFP MDA-e Den   Alcatel   7750 Service Router (SR) är en högpresterande multiservicegränssnittrouter som är konstruerad för samtidig leverans av avancerade bostads-, affärs- och mobila tjänster på en gemensam IP-p...
V2.0 HDMI-förlängare 60 m Över en enda cat5e \/ 6-kabel stödjer Ultra HD 4Kx2K @ 60Hz HDCP2.2

V2.0 HDMI-förlängare 60 m Över en enda cat5e \/ 6-kabel stödjer Ultra HD 4Kx2K @ 60Hz HDCP2.2

Tack för att ni köpte vår produkt.För att garantera säkerhet och många år och många år och problemfri drift av produkten, läs manualen noga innan du använder denna produkt.   Bilderna och den tekniska parametern i fråga är endast avsedda för din ref...

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn
Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk

Företag

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn

Kontakta samarbetet

E-post: huang@waimaolang.cn

top