CNC svarvdelar

CNC svarvdelar

Delning av CNC Material: SS304 Ytbehandling: Passivation Tolerans:+/-0.005mm Produktionlott: från 1pcs till 100k pcs USE för fixturer till den automatiska produktionslinjen
PLE60A

PLE60A

Våra produkter används ofta inom flyg-, rymd-, CNC-maskinverktyg, skärning, svetsutrustning, textiltryck och färgning, förpackningsmaskiner, livsmedelsmaskiner, medicinska maskiner, fartyg, radar, datakommunikationssystem, robot, mekanisk arm, kompositmaterialutrustning, ...
klämhållare

klämhållare

Fördelar med   Träklämmaskin för roterande typ:   MIN serie av   Träklämmaskin av roterande typ är en uppdaterad produkt från vårt företag. Den här maskinen kan dela små träbitar i stora skivor, vilket förbättrar träens utnyttjandegrad oc...
2 3 4QGD SCREW PUMPS

2 3 4QGD SCREW PUMPS

Ansökningar Vattenförsörjning Reg. Sprinkler irigering Tryckförhöjning Brandbekämpning       Villkor för drift maxdimumvätsketemperatur upto +40:’84451; Maxdmurm sandhalt:3% Isolering av maxcimum:12m Minsta väldiameter:2 " 3 " ...
302-serien med självtappande insats med skärplats utan bränn 500K lager

302-serien med självtappande insats med skärplats utan bränn 500K lager

302 slitsad självuttagande insats   utan brister 500K lager självtappande insats är   ledande   trådar   Föra in   rent   till   säkerställa   det där   de   Föra in   är   uppsättning   hetero &nb...
CE.RoHS-godkännande DC12V 5050 vattentät LED-modul

CE.RoHS-godkännande DC12V 5050 vattentät LED-modul

snabba detaljer Typ:           LED-moduler                                                 Ursprungsort:     Guangd...
Träflängsstol för barn

Träflängsstol för barn

Beskrivning av produkten Namn: Träflängsstol för barn Punkt nr.S K-A001 Storlek: Storlek på vikning:   95.5x49x3.5cm Utformning: Vanligtvis använder vi vår nuvarande design, men om du har din egen design och storlek kan vi också göra det. ...
Vattentät SMD LED Slim Flood Light 50W 100W 150W 200W 300W

Vattentät SMD LED Slim Flood Light 50W 100W 150W 200W 300W

3 års garanti IP 65 LED-strålkastare 1.   Hus: gjutning aluminium 2.   LED-typ: SMD eller COB 3 . CRI: mer än 80,90 är för tillval 4. Kraftfaktor: mer än 0,95 5. Överspänningsrotering är mellan 2,5KV till 6KV 6. Förare: varumä...
EVA gömma hälskor

EVA gömma hälskor

Kvinnor Mode   EVA Wedges plattformslinka: Material av hög kvalitet, bekvämt och mjukt, stärker och tonar, förbättrar hållning! Lösa skor, partyskor, lättviktare, lätta att andas. Lätt att bära. Bekväm gliddesign, mode och personlighet.Lämplig för utomhus...
dam jeans

dam jeans

Produktnamn: damjeans Kön:Kvinnor, kvinnliga kvinnor Åldersgrupp: Vuxna Typ av mönster:Skriv ut Försörjningstyp:OEM-tjänst Säsong:Sommar Stil:Vanligt Material:Polyester Ursprungsort: Guangdong, Kina (Mainland)
Flyttade icke elektriska toalettsitsar för Bidett

Flyttade icke elektriska toalettsitsar för Bidett

Bidet Seat Reviews -Modernt utseende med smal design -Installation som normal toalettstol, enkel och bättre montering -Tryck på knapp-kontroll, lätt för barn & äldre. -Justerbart vattentryck från mjukt till starkt bara för bekvämt -Smart termos...
Extern rotor luftkonditioneringsapparat kondensator förångare ismaskin kylfläns kylaggregat fläkt nät täck typ

Extern rotor luftkonditioneringsapparat kondensator förångare ismaskin kylfläns kylaggregat fläkt nät täck typ

effekt: 200W-900W spänning: 220-380V \/ 50Hz hastighet: 960-1400 RPM ström: 1,33-4,78A kondensator: 10-12uF Vi kan göra fläkten enligt dina krav. Kontakta oss gärna. Zhejiang Siye Motor Co, Ltd har varit en rik erfarenhetstillverkare av anpassad...
2019 heta försäljning Jordbruksfärgad färgglad bevattning 1-8 tum PVC layflat slang vattenpump slang

2019 heta försäljning Jordbruksfärgad färgglad bevattning 1-8 tum PVC layflat slang vattenpump slang

Beskrivning av produkten: 4 tum PVC låg platt slang   är tillverkad av polyester filament med hög styrka och PVC-material av hög kvalitet.Efter kontinuerlig lindning, jämnt dividerad och efter extrudering bildas den.Dessutom är den vacker, lätt och mjuk.   ...
BPA free 80& 35;120,80mm kassaregister över papper 80&35;120;70mm rullar av termiskt papper

BPA free 80& 35;120,80mm kassaregister över papper 80&35;120;70mm rullar av termiskt papper

Uppgifter om produkten Produktnamn:   Kassationsregister 80& 35;120;70mm termiska pappersrullar 80&35.120.80mm BPA fria Typ Termiska pappersrullar Ursprungsort@ info: tooltip Guangdong China (Mainland)   Material   Termiskt papper Packning ...
vinflaska korkproppsglasstängning

vinflaska korkproppsglasstängning

Försegling helt och tätt Bevara ursprunglig smak av välluktande saft av vin Att aldrig brytas Storleken är enhetlig och enhetlig Att aldrig bli dämpad och mild Nyskapande och smakfria Fri transport av prover Direkt leverans från fabriken Anpassad konstruk...
Klassisk design modernt möbler för sovrumsmöbler

Klassisk design modernt möbler för sovrumsmöbler

Moodel nr35;048 Färg: Champagne Material: MDF Beskrivning av produkterna: 1pcs King Size Bed:1900:’2155; 2120:’215; 1390H 2pcs natt stand: 1pcs DRESSER 1pcs MIRRON: 900*42*950H Stool för 1pcs: 450 1pcs WARDROBE: 2670:2155550 spp.2200H 1pcs CH...
Hög spänning Full SF6 11kV Ringens huvudenhet Växlingsväxel Hög spänning Full SF6 11kV Ringens huvudenhet Växlingsutrustning

Hög spänning Full SF6 11kV Ringens huvudenhet Växlingsväxel Hög spänning Full SF6 11kV Ringens huvudenhet Växlingsutrustning

uppblåsbara SF6-metallinneslutna, helt isolerade nät av serieringar, har passerat landet. Provningen av högspänningsledningscentral och det nationella högteknologiska projektet räknas upp som nationella högteknologiska produkter.Produkterna används i stor utsträckning...
18 mm plywood med filmskikt som används för konstruktion

18 mm plywood med filmskikt som används för konstruktion

18 mm   svart film överdragen med plywood av betong   Beskrivning av produkten Plywood med filmyta, även känd som ren vattenmall, tillverkas enligt GB 17656-2008.Den är tillverkad av roterande skurna faner från kinesiska poppel och vattentät lim av...

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn
Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk

Företag

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn

Kontakta samarbetet

E-post: huang@waimaolang.cn

top