DOVE KOSMETISK VÄSKA

DOVE KOSMETISK VÄSKA

Produktionsinformation: storlek: 22cm * 10.5cm * 14.5cm Kroppsmaterial: grå PU med linne Foder: 190T polyester Logo: 1c tryckt på etiketten Stängning: # 5 silverpläterad nylon dragkedja Förpackning: platt paket 54 * 53 * 52cm = 100st
KANEDA Högpresterande hydraulisk olja mot slitage ZS

KANEDA Högpresterande hydraulisk olja mot slitage ZS

Rekommenderas för användning i ett brett sortiment av hydraulsystem som arbetar under mycket hårda förhållanden, inklusive maskinverktyg, formsprutmaskiner, pressar och annan industriell eller mobil utrustning, samt i en mängd olika applikationer som kräver användning ...
CNC precisionsdelar

CNC precisionsdelar

CNC-precisionsdelar, används i cylinderklassens produkter, med aluminiummaterial. Löfte med hög och stabil kvalitet. Med konkurrenskraftigt pris och vid leverans i tid.
Torktyp Multi Jet Extern justerbar vattenmätare

Torktyp Multi Jet Extern justerbar vattenmätare

  Produktfunktioner 1 Hög noggrannhet, torr typ, magnetisk drivenhet 2 Torkräknare och uppmätt vatten kan hålla indikationen klar under lång tid 3 Alternativ för pulsutgång Tillverkas i versionerna för kallt vatten (T30) och varmt vatten (T90) i diamet...
fårskinn tofflor

fårskinn tofflor

Produktbeskrivning Produktnamn: mjuka och bekväma avslappnade fårskinnshår för kvinnor Övre material: Fårskinn Fodermaterial: Ull Yttersula Material: läder \/ gummi \/ TPR \/ EVA Färg: som din begäran Storlek: EU 36-41 # Funktion: mjuk och bekväm, mode ...
2019 ny dubbeldrivrutin Bra djup bas stereo Hi-Fi trådlöst hörlurar OE18

2019 ny dubbeldrivrutin Bra djup bas stereo Hi-Fi trådlöst hörlurar OE18

Modell nr: OE18 Specifikationer: 1.Typ: Dubbel dynamisk drivrutin 2.Drivstorlek: 9 mm 3.Sensitivity: 108 ± 3 dB 4. Distorsionshastighet: ≤1% 5.Frekvensområde: 18 ~ 20 KHz 6.Impedance: 16Ω 7.Weight: 14,5 g 8.Connector: 3,5 mm 9. Trådmaterial: TPE 10....
NL-7N2

NL-7N2

Ändra traditionellt sätt att plantera majs, sojabönor, jordnötter     Hög effektivitet , Bärbar , Avkopplande namn : handsåtare       fröboxens kapacitet : 4-5 kg     såddapta : 5-6 cm       fröhastighet ...
4,3-tums pekskärm Industrial Monitor WinCE Industrial Panel Computer

4,3-tums pekskärm Industrial Monitor WinCE Industrial Panel Computer

Produktmodell   WLT-043R-NP00 Grundläggande     parametrar CPU:   ARM9-arkitektur, frekvens 300MHZ Minne:   64MB DDR2 Flash: 256MB NandFlash Visa     skärm Storlek: 4,3 tum   Upplösning: 480 × 272 Bredd temperatur,...
PLA glödtråd-blå

PLA glödtråd-blå

Specifikation: - 1,75 mm Produktbeskrivning : Bästa trycktemperatur: 190 ~ 210 ℃ Bastemperatur: 45-60 ℃ Förpackning: - 1 kg / spole, 10 rullar / ctn   Ansökan: Lämplig för de flesta FDM 3D-skrivare.
foropter

foropter

Phoropter används för subjektiv brytning av professionell av välutbildad personal, läkare eller optiker. Utseende av atmosfären, ultratunn design, flexibel drift, lång livslängd Optiska linser av hög kvalitet, med högkvalitativ multicoating, särskilt rött och gr...
Bästsäljande mode-PU-handväska för kvinnor-HZLSHB008

Bästsäljande mode-PU-handväska för kvinnor-HZLSHB008

PRODUKTSTIL : Handväska, Satchelväska POPULÄRT element : Kinesiskt rött LÄDERMATERIAL : PU INSIDE MATERIAL : Polyesterfiber PRODUKTHARDWARE : Lätt guld STORLEKSPECIFIKATION : Lång 32 cm 、 Bred 14 cm 、 Hög 33 cm INTERN STRUKTUR : Certificate bag, Zi...
tvåvägs bilalarmsystem

tvåvägs bilalarmsystem

Funktionsdetaljer: 1. Avstängning av fjärrmotorstart (f AT MT) 2. Varning av ljudljus 3. Ta bort armen / avväxla 4. Stäng av memy till status efter ström på 5. Motorn skärs av när du är i armen 6.Car do öppna / stänga av fjärrkontrollen 7.Auto larm återl...
små delar

små delar

Aluminium, mässing, rostfritt stål l, stållegering och annat, Vi hanterar många andra typer av material. Kontakta oss om ditt erforderliga material inte listas ovan. precision CNC-bearbetning, DMG 5-axelbearbetningscenter / DMG-komposit CNC-maskin / Commen-bearb...
PCB Legend Inkjet Printer (PY300D-F / PY300D)

PCB Legend Inkjet Printer (PY300D-F / PY300D)

Legend Inkjet Printer ANVÄNDANDE Utrustningen används vid bearbetning av karaktärstryck på PCB / FPC / IC / LED, som ersattes av traditionell skärmtryck för att ge en hög precision, högkvalitativ och effektiv karaktärsproduktionslösning för PCB-tillverkar...
fabrik leno ställning presenning

fabrik leno ställning presenning

Leno presenning, ställning presenning gäller jordbruk, solljushus och konstruktion. Det är tillverkat av 100% jungfruligt PE-säd.   I vår fabrik PE-spannmålsträng till PE-garn är denier från 500D till 1300D. Vattenstråle vävstolar med lämplig bredd för a...
Mikromagnet för klockmotor

Mikromagnet för klockmotor

Detaljerad produktbeskrivning magnet, sensormagnet   1. micro precison smco, ndfeb, alnico, keramisk magnet   2.sizes: 0,1 ~ 10mm   3.tolerance: +/- 0,005 ~ +/- 0,02 mm   1.   motor magnet, mikro precision magnet; magnet, mikromagnet, liten ...
Golvlampa med laserskuren svart tygskärm

Golvlampa med laserskuren svart tygskärm

F0717 golvlampa uttag: 1 * E27, glödlampa ingår inte nyans: D40cm utanför svart inuti guld lampstorlek: D40 * H160cm finish: satin nickel kabel: 1,8 m svart PVC-kabel med i linje på / av fotomkopplare + eurokontakt Om oss:         Don...
2,5D genomskinlig skärmskydd räv iPhone Xs / Xr / Xs Max

2,5D genomskinlig skärmskydd räv iPhone Xs / Xr / Xs Max

Anti-fingeravtryck och Senstive Touching Anti-fingeravtrycksteknologi ger användare inte bara en ren och tydlig skärmmiljö, utan också en känslig beröringsupplevelse för att njuta av den snabba lyhördheten när de spelar spel. 2.5D Arc Edge Technology ...

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn
Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk

Företag

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn

Kontakta samarbetet

E-post: huang@waimaolang.cn

top