JJ10A Komplett mekanik Testmaskin for Furniture

JJ10A Komplett mekanik Testmaskin for Furniture

Tekniska parametrar -Lastkapacitet: 200kg, 500kg (kraftvärde kan fastställas) -Laddelementets noggrannhet: 3/10000   Noggrannhet: statisk:: sdrog 177; 2%; dynamisk kraft:: sdriften 177; 3%         -Elektrisk cylinder- o...
Bagage med bagage

Bagage med bagage

Produkten har en stor kapacitet, 20 " (24) " (26) " 29 " val av storlek, lämplig för korta och långa resor,modelig utformning, toppkvalitet, superlätt vikt, slitbeständig, tryckbeständig och funktionell mångfald.
CE-certifikat OEM Grossist Baby family sjukhus hold infraröd termometer digital termometer gun

CE-certifikat OEM Grossist Baby family sjukhus hold infraröd termometer digital termometer gun

Specifikationer: Mätläge: panna Mätavstånd: 3cm och mindre Energikälla: DC 3V, 2 x 1.5V AAA-batteri Mätnoggrannhet: +/-0.2 Deg.C ((rangerad 35 - 42 Deg.C), Förhållande mellan upplösning: 0.1 Deg.C Klinisk repeterbar:+/- 0.3 Deg.C Rörelsemiljö: 16 - 35...
KN95 ansiktsmask - USA: s FDA-vitlista - Zhengzhou QBS New Material Co., LTD

KN95 ansiktsmask - USA: s FDA-vitlista - Zhengzhou QBS New Material Co., LTD

Produktnamn: Kn95 Färg på färg 65306; vit Storlek:10.5x15.8cm Direkt tillverkare: Zhengzhou QBS New Material Co., LTD Bekvämt. & Andlig Den här masken är lätt och bekväm. Ingen gnugga ansiktet och sminket. 95% Höga Filtreringsnormer Alla indik...
UPPHÖRANDE PULVERZER

UPPHÖRANDE PULVERZER

MHA Demolition Pulverizers är designerade för betongminskning.Det är idealiskt för bryta ut betong från fast struktur,pulvrisera betong, separera olika material för återvinning och skära förstärkta stavar och liten stålprofil.
Diskmaskin för bordsskiva

Diskmaskin för bordsskiva

1.Nummer på modell:   TSJ01 2.Funktion:   Städning, torkning, sterilisering, lagring,frukt och   Vegetabilisk rengöring 3.Installation:   Friinstallation 4.Spänning(V):   220-240V/50HZ/60HZ,110V/50Hz Fem.Kraft(W):   9 00-950W 6.Vat...
bevattningsanordningar för metallkollision inom jordbruket

bevattningsanordningar för metallkollision inom jordbruket

bevattningsanordningar för metallkollision inom jordbruket Specifikation                                           Anslutningsstorlek: 65306; M1/2 " Tryckgenerato...
Färgglada Halkband i höjdband mot halkcirkel

Färgglada Halkband i höjdband mot halkcirkel

Artikel   Hipband   namn Färgglada Halkband i höjdband mot halkcirkel Material Gummi, Inner Grippy Elastic Loop Storlek 64 * 8 cm, 74 * 8 cm, 84 * 8cm Färg som bilder   Fouction Försköna din höftkurva. Gör att du h...
Helautomatisk maskin för framställning av engångsmasker

Helautomatisk maskin för framställning av engångsmasker

Ansökningar: Maskprodukter är lämpliga för medicinsk, elektronik, gruvdrift, byggindustri och andra industrier.Utrustningen omfattar främst utfodring, falsning och pressning av rullmaterial, utfodring av näsbro, formning av masker, klippning av masker, utfodring och s...
Maskiner för CNC

Maskiner för CNC

CNC-maskinbearbetning avser i allmänhet datordigital kontroll av precisionsmaskiner, CNC-maskinbearbetningsmaskiner, CNC-maskiner för maskinbearbetning, CNC
Trollhögtalare Y-1712-24H

Trollhögtalare Y-1712-24H

Bärbart PA-system med 60W RMS- utmatning För fjärrkontroll för USB/SD Swedenhjelm name (optional) " +12 " Exponering. Batteriet 12V7Ah kan fungera 2-3 timmar. Swedenoth and 1PC trådlös mikrofon
Parallell IF-strömförsörjning

Parallell IF-strömförsörjning

Översikt och tillämpning av intermediär frekvensugn Mellanfrekvensugnen är en frekvensomvandlare som omvandlar ström med tre fasers effektfrekvens till en medelfrekvensström i en enda fas.Den virvelströmsförlusten av metall induceras av elektromagnetisk fältinduktio...
Biaxialtyg (+ 45 ° \\/ -45 °) CHANGZHOU PRO-TECH INDUSTRY CO., LTD

Biaxialtyg (+ 45 ° \\/ -45 °) CHANGZHOU PRO-TECH INDUSTRY CO., LTD

Det är en hopbunden sammansatt armering som kombinerar kontinuerlig roving i +45:-45:-45:-45:-176, riktning mot en enda väv.Den kan vara med matta eller utan matta. Den är idealisk för tillämpningar som vindblad, havspanel, snowboard, lastbil- och släpvagnsfordon. P...
67cm Ricinus Spray \\/ 35 huvuden

67cm Ricinus Spray \\/ 35 huvuden

35 Flödeschefer   5 Tryckblad Färg för pensel Typ:   Stemsblomma@ info: whatsthis   BSCI certifierat. Family Drives av Honk Kong Ägare. Erfaren tillverkare EST 1969. Ägs designprodukter med medelkvalitet. I Dongguan City, provinse...
Ansiktens skyddsmask för hälsa för engångsbruk med CE FDA-certifiering

Ansiktens skyddsmask för hälsa för engångsbruk med CE FDA-certifiering

Ansiktens skyddsmask för hälsa för engångsbruk med CE FDA-certifiering Funktioner: 1 2.Det inre skiktet av aktivt kol kan filtrera skadliga gaser eller lukter.95% filtrering, ett tredimensionellt andningsutrymme i 360-grad, ger dig skydd mot damm. ...
Män Taktisk Softshell Jakcet Herr Armé Kläder Vattentät Custom för vintertagbar hatt

Män Taktisk Softshell Jakcet Herr Armé Kläder Vattentät Custom för vintertagbar hatt

HUVUD & KOLLER:   \"Fleece Lined Collar with Convaled DetAcable Hood and Zippers.Hood with Hidden Drawssträng.\" Sov.   4.5: Appliceringspaneler på varje arm.Elastisk Krok och slingra handlederna för justering. Zipper under varje arm för Ve...
B80

B80

Trådlös Charger med Bluetooth Speaker,2 i 1       Material:ABS   Produktstorlek:74x74x76mm.   Utmärkt Bluetooth- högtalare Bluetooth Version: 4.2 --Talman: 48937; 3W   --Bluetooth intervall:10m   --SNR:smoking8807; 85db &nbs...
Metall Souvenir Ashtray

Metall Souvenir Ashtray

Artikel: Metal Tourist Souvenir Ashtray Varumärke: Kingtop Material: zinklegering Teknik: Die Casting Yta: Nickel Plating Storlek: Anpassad Användning: Souvenirgåva & Hem-dekoration Härstamning: Guangdong, Kina    

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn
Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk

Företag

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn

Kontakta samarbetet

E-post: huang@waimaolang.cn

top