Kvinnors kontorsklänning

Kvinnors kontorsklänning

Material: 90% polyester, 10% spandex Storlekstabell (tum): (Observera 1 cm = 0,39 tum, 1 tum = 2,54 cm) S: Hip: (76.2cm \/ 30in) - Midja: (62.2cm \/ 24.5in) --- Längd: (53.8cm \/ 21.2in) --- Hem (68.6cm \/ 27in) M: Hip: (81.3cm \/ 32in) --- Waist: (67.6cm \/ 26.5in)...
Tekniska elektriska apparater

Tekniska elektriska apparater

Vår fabrik tillverkar en mängd olika högkvalitativa produkter för formdelar till bildelar, kompletta fordonsformar för motorcyklar, formar för smarta hushållsapparater, gjutformar för dagliga behov, lampformar, formar till batteri, miljöavfallsformar, olika typer av f...
används ombyggd ATOM skärpressmaskin för läderskor och väskor

används ombyggd ATOM skärpressmaskin för läderskor och väskor

används ombyggd ATOM skärpressmaskin för läderskor och väskor vi är den professionella leverantören för begagnade italienska märkesmaskiner för tillverkning av skor. som ATOM. modell med VS922, VS925, SE20C, SE25, MF20C, MF9.3, SP588 och så vidare ... ock...
PCB-montering för kommunikationsprodukt

PCB-montering för kommunikationsprodukt

Våra funktioner och tjänster inkluderar: * Materialupphandling och -hantering * Prototyp och NPI (introduktion av ny produkt) * PCBA (SMT-montering och genomgående hålmontering, kretsprovning, AOI och funktionstestning) * Komplett enhetsenhet (låda byggnad som plast, ...
Elektrisk monteringsutrustning för vridstift

Elektrisk monteringsutrustning för vridstift

Maskinfunktioner Spara arbetskraftskostnader och förbättra produktiviteten.     Precisionsformar gjorda av japansk SKD. Med hjälp av SMC-komponenter, Mitsubishi PLC, HIWIN linjär guide och andra berömda elektriska komponenter. Maskinen slutar fungera och...
[

["Svart polsk svart stensten"]

["Kiselstenar är perfekta för landskapsplanering runt plantskola, träd, buskar, däck och uppfart ... Vi är professionella inom dekorativa kiselstenar, exporterar mer än 30 containrar varje månad till USA, Kanada, Australien, Thailand, Sydafrika ... Färg: Svart, vit...
[

["General International MF9022 3HP \/ 2.2KW Bag Dust Collector"]

["Modell :                       MF9022 Motor kraft:               3HP \/ 2,2 kW Spänning \/ frekvens:     380V \/ 50Hz 3-fas (kan anpassas) Lufthastighet:    ...
100% Silk Woven Nektie

100% Silk Woven Nektie

Detta   är   ShengZhou   Chenhe.   Nektie   Tillbehör   Co.,Ltd   in   Kina.   Vi   huvudsakligen   produkter   slips,   båge   slips,   scarf, näsduk.   män och   tillbehör   till ...
OFT gummibandrem

OFT gummibandrem

OFTA   gummibandrem Produktbeskrivning MXL, XXL, XL, L, H, XH, XXH, T2.5, T5, T10, T20,   AT5, AT10, AT20 Tänder typ: HTD: 2M 3M 5M 8M 14M 20M STS: S2M S3M S4.5M S5M S8M S14M RPP: RPP2M RPP3M RPP5M RPP8M RPP14M Grundlä...
Ljus tull + +- kromat hölje med Orange TPE-hjul

Ljus tull + +- kromat hölje med Orange TPE-hjul

BESKRIVNING   Bostäder Genom att bilda pressat stål, platinerad Chrome. Hjul 90A, platt slitbana Orange färg TPR hjul,   centrala precisionskullagerhållare och trådskydd av plast Bäring:   Lager för precisionskulor Standard: ...
Skyddsfönster

Skyddsfönster

PHYO-skyddsfönster används i stor utsträckning i de optiska systemen för att skydda de optiska systemen för inre precision från damm, vatten, repor, skador osv.   De kan vara kunder som konstruerats i olika storlek, ytpoleringsstandard och applicera ytbeläggning. ...
Sida på kondenseringsenheten för luft

Sida på kondenseringsenheten för luft

Vi använder råmaterial som inhemska och utländska välkända företagsprodukter, och i produktionsprocessen kommer man inte att göra nedskärningar, i strikt överensstämmelse med standardprocessen, kan anpassas efter kundernas olika behov, för att uppfylla kundens och.;...
20W New Solar LED Street Light

20W New Solar LED Street Light

1.Solar LED Street light 20W 2. Lumileds LUXEON-chips   CCT: 2700-6500K 3.CRI: > 70   4.Solarpanel 30W,     Batteri 12V 20AH                                   &nb...
Fabrikspris 9

Fabrikspris 9

SPECIFIKATION : 1. Cylinderstorlek:   8 ''   9 "   10 ''   11 '' 12 '' 13 '' 2. Nålar: 100N-240N   Enligt kundförfrågan 3.R.P.M: 60-120 Rpm / Min. 4.Feeder: 8F, Max för 16 färger, Max 8 färger jacquard i samma rad. 6. Strömkälla: 220V / ...
Racing Simulator VR-maskin Global varmförsäljning temaparkutrustning treaxlig vr racingbil

Racing Simulator VR-maskin Global varmförsäljning temaparkutrustning treaxlig vr racingbil

1.Realtids återkoppling av spelbild 2.Vetenskaplig och teknisk utformning 3.Rika filmer 4.Spel med flerfunktionell erfarenhet Fem.Säte för yrkesmässigt bruk Q1: Hur många filmer ingår?Och hur blir det med uppdateringen? A: Vi erbjuder totalt 3 pc, ...
slitstyrka plattan

slitstyrka plattan

Slitstark platta är en plattprodukt som är speciellt designad för slitageförhållanden i stor yta. Den är tillverkad av vanligt lågkolstål eller låglegerat stålytan med god seghet och plasticitet genom att ytbelägga och svetsa det slitstarka lagret med hög hårdhet ...
Z-LION ZL-123C Harts våta diamanter flexibla polerunderlag för stenprojekt

Z-LION ZL-123C Harts våta diamanter flexibla polerunderlag för stenprojekt

Z-LION ZL-123C Harts våta diamanter flexibla polerunderlag för stenprojekt Produktbeskrivning                                                  ...
Bromsbelägg (OE: 4B3 698 451, OE: 4B3 698 451 A)

Bromsbelägg (OE: 4B3 698 451, OE: 4B3 698 451 A)

Beskrivning:   Bromsbeläggssats / YHJ: YHJ-01-013   / Bakaxel   / Bromssystem: TRW   /   Bredd: 116,5 mm   /   Höjd: 59 mm   / Tjocklek: 17,7 mm   / OE: 4B3 698 451   / OE: 4B3 698 451 A Ansökan: AUDI (FAW) A6L Sedan (C...

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn
Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk

Företag

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Överklagandeklagomål

E-post: ts@waimaolang.cn

Kontakta samarbetet

E-post: huang@waimaolang.cn

top