Varför manschettknappar gör comeback

Utgivningsdatum:2020-07-28

Normalt har män två typer av manschettknappar: ytterst formella par (vanligtvis cirklar eller rektanglar, i antingen sterling silver eller guld, som har överförts från deras fäder eller farföräldrar) och mer gimmiga sådana som de har fått som gåvor, som stilfullt kör tonomfånget från Darth Vader-masker eller Lego-tegelstenar till satser som är inristade med " Jag&DAR35,39,skulle hellre spela golf " eller " Bald #39;n& brainst35;39; sexigt. "

De flesta killar behåller de här.   Boutoner de manchette Det är vad fransmännen kallade dekorativa ärmfästdon när de först dök upp på 1600-talet, begravda i deras byrålådor.

I själva verket, till och med moderna maskor (8211), de oklanderligt klädda herrarna som mödosamt matchar sina slipsar med sina skjortor med sina fickrutor ('8211?), införlivar sällan manschettknappar i sina ensembler i dessa dagar.

Och vem kan klandra dem?Jokey och alltför uppklädda par (för att inte nämna rädslan för att se ut som en hallick från 1970-talet eller, ännu värre, Donald Trump) bortsett från, det har gått år, till och med årtionden, eftersom de flesta manschettknappar har verkat vara på modet.

Det här kommer att förändras.

Nyligen utnämnda designdirektörer och kreativa regissörer vid Hardy Amies, Brioni och Ermenegildo Zegna har and at s nytt liv i dessa märken& 35,39; klassiska män\ 3535; 39;kläder, som presenterar vårkollektioner 2014 som gör gentlemannadetaljer som krage, slipsstänger och manschettknappar se moderna ut.I andra änden av modespektrumet, som Hedi Slimane vid Saint Laurent och Sarah Burton vid Alexander McQueen, s äljer nu smala smokingsjortor med franska manschetter (Burton och_;39;säljs de med kantiga cufflinknappar).

Enligt den Londonbaserade juveleraren Robert Tateossian, alias kungen av manschettknappar, är marknaden redo att ge sig av. " I början av 90-talet, om man gick in i en klädaffär, skulle man aldrig ha stött på en manschettknapp avdelning, " F.d. Merrill Lynch investeringsbankir sa under ett stopp i Toronto att han skulle visa upp sin nya butik på Harry Rosen i Yorkdale Shopping Centre. " Många killar har slutat bära slips, men de vill fortfarande se polerade ut när de bär kostym.Hur gör man det här?Du avslutar ditt utseende med ett par manschettknappar. "

För män som är nya på att släta ut handklovar föreslår Tateossian ett par av hans Zen Garden Squares, som säljer för $150 och inspireras av mönstren som formas i den handplockade sanden i en japansk trädgård.

För avancerade smaker (och djupare fickor) är manschettknappar från hans Sällsynta stensamling ett annat alternativ.Dessa handgjorda, en av 8211; en sorts bitar varierar i pris från $150 till $16,200 och har ädelstenar och halvädelstenar som svarta diamanter, brasiliansk pyrit, barockpärlor från Söderhavet och turmalin, många som finns kvar i det naturliga tillstånd där de hittades.

De Sällsynta manschettknapparna gör definitivt ett djärvt uttalande, men för a t t undvika att se alltför pråliga ut, rekommenderar Tateossian att bära dem med franska handklovar som är och.35;39;inte för tjocka och leder till att bara några centimeter manschettknappar ut under en jacka& 35;39:s ärmar.

" Manschettknappar är den lilla detaljen som visar en viss stil. " s äger Hooman Majd, en iransk pangbrud, en amerikansk journalist som också driver de inflytelserika männen& FRAMST35;39;s-style blogg House of Majd. " Även om de inte längre är de rigueur för daglig affärsklädsel, har de alltid haft en plats med den välklädda mannen, " förklarar Majd, som räddar sin far och sin far och sitt emalj-och-guld-par för svartslipsevenemang, som föredrar enkla sidentknopar för mer avslappnade kläder för att " De kommer i alla färger och don&35.39. "

Och medan män kan och#39;t.o.m. gå fel genom att följa ledning av sådana bildikoner som Cary Grant och Fred Astaire, som Majd säger " Hade manschettknappar och bar dem väl. " Ibland är det en bra idé att använda ett mer individualistiskt, mindre klassiskt tillvägagångssätt för att lägga sista handen på en klädsel. " Min vän Wayne Maser bär gem som manschettknappar.Hur går det med stil? "


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED

Jobbtitel: Foreign trade clerk

Avdelning: Ministry of Foreign Trade

Företagets telefon: +86-076982023218

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +8618929262887

Hemsida: junlin.sweb2b.com

Adress: No.15, Qile Street, Caole District, Xiegang Town, Dongguan, Guangdong Province, China.

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top