7 Orsaker till varför människor som bär en klocka på jobbet är mer framgångsrika

Utgivningsdatum:2020-07-08

I dag är det viktigt att hålla koll på tiden.När klockor blir allestädes närvarande på smart a telefoner och andra apparater, kan man undra om det är vettigt att bära en klocka.Det finns flera goda skäl att fortsätta bära en klocka i den professionella världen.Tänk på tipsen när du letar efter en klocka nästa gång.

En klocka är till hjälp, men det är en accent eller accessoar till din stil.Om du har en begränsad budget behöver du inte betala kreditkortsskulder för att köpa en Rolex.

Det finns dock tydliga fördelar med att bära klocka.Här är sju.   Skäl till att personer som bär klockor i allmänhet är mer framgångsrika:


1.De har elegant stil.

I de flesta företag och i de flesta situationer finns det fördelar med att ha&DAGG35.103; elegant stil.Att ta på sig en klädklocka är en perfekt accessoar för att avsluta en kostym och slips.Att bära en klocka med ett metallband eller ett läderband av hög kvalitet är ofta ett bra val.

Tip: En bra regel för tummen är att bära klockor med en metallkropp med kostymer och kläder.Lämna plastklockorna och gummiklockorna hemma.   Dessa klockor är bäst för motion, simning och annan verksamhet.

2.De vet hur man imponerar på jobbintervjuer.

Under en anställningsintervju är det viktigt att lämna ett gott intryck.   Mark Horstman, medgrundare av   Föreståndare Verktyg, rekommenderar att ha en klocka på intervjuer.Han gör denna rekommendation eftersom det är viktigt att hantera tiden i en intervju.Att kolla klockan där är en subtil gest.Om du kontrollerar tiden genom att dra ut din telefon, kan intervjuaren tro att du kollar din e-post.Att det är ett snabbt s ätt att skapa ett dåligt intryck.

3.De vet hur man   Passar in på Wall Street.

I vissa branscher är det viktigt att ha en bra klocka för att visa att man är en del av publiken.Till exempel, vissa som arbetar med   Wall Street gillar att köpa.   vintage Rolex-klockor   vid auktioner.Patek Philippe är ett annat populärt vaktval för bankirer.

Gilla det eller ej, en klocka ses allmänt som en status symbol på Wall Street

4.De   Uppskattar god kvalitet

Framgångsrika människor vet hur viktigt det är att köpa och använda produkter av hög kvalitet.Det är därför många framgångsrika människor kommer att betala hundra dollar, 500 eller mer än 1000 för en klocka.Det är värt att spendera på en kvalitetsklocka, särskilt en med en klassisk stil som aldrig kommer att gå ur mode.


James Bond bar Rolex-klockor.   på 1960-talet och dessa klockor fortsätter att efterfrågas, även på auktioner.

Fem.De vet att klockor är viktiga i Europa.

I vissa länder visar det sig att du är ett seriöst proffs enligt detta.   Artikeln i Forbes.Om du börjar arbeta för ett stort europeiskt företag eller en stor europeisk organisation kan du behöva börja bära en hög klocka.Om du är osäker på dina vaktval, se dig omkring och se vad klockor, om några, chefer och toppartister har på sig.På grundval av dessa observationer känner ni till den rätta metoden på rätt klocka att bära.

6.De bär den högra klockan för den rätta händelsen.

Du kan ha flera klockor för olika syften.Maratonlöpare, simmare och andra idrottare har ofta vattentäta klockor som kan straffas och fortsätta att fungera.Om du ska delta i en kvällshändelse med andra proffs, är det logiskt att ha en klädklocka.


7.De vet   Hur man anpassar

Det finns vissa industrier som inte bryr sig så mycket om klockor.I   Silicon Valley   Det är vanligt att ha en enkel klocka som Timex eller Citizen.Om du är i en organisation full av ingenjörer eller tekniktyper, kan du upptäcka att bära Apple Watch är ett bättre val om du vill passa in.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED

Jobbtitel: Foreign trade clerk

Avdelning: Ministry of Foreign Trade

Företagets telefon: +86-076982023218

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +8618929262887

Hemsida: junlin.sweb2b.com

Adress: No.15, Qile Street, Caole District, Xiegang Town, Dongguan, Guangdong Province, China.

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top