Vad ska jag byta ut efter att plaststrån är förbjuden?

Utgivningsdatum:2020-09-23

    Efter förbudet mot plastremsor funderar många på vad de ska använda istället för plaströr. För närvarande finns det inget sådant som ett förbud mot sugrör av plast för mat och dryck, förutom det pappersstrån som används av starbucks. Det är väldigt svårt för vänner som gillar att dricka mjölkte, om glädjen i sugröret går förlorad, vad kommer att ersätta plaststrån när den är förbjuden? I själva verket är förbudet att skydda miljön, plasthalm för föroreningar miljön.

  a-5_副本.jpg

      Vad ska jag byta ut efter att plaststrån är förbjuden?

      Det finns pappersrör, det finns andra fiberplanter, och dessa är alla biologiskt nedbrytbara.

      Paper Straw är mer miljövänligt och produceras efter sterilisering vid hög temperatur. Mönstren på papper Straw är i grunden grönt och miljövänligt vattenbaserat bläck, och det kanske inte finns något plaststrån i framtiden. De ersätts alla av pappersrör, men håll det inte i din dryck för länge. Drick det så fort du kan.

      Varför finns det ett förbud mot plast?

      Plastförbud riktar sig främst till icke nedbrytbara plastprodukter som är svåra att återvinna. Icke-biologiskt nedbrytbart halm, shoppingkassar, plastfilm är det svåraste att återvinna, så behovet av att förbjuda produktion och användning. Om du har tid att titta på föroreningar av plastpartiklar till havet, kommer du att veta omfattningen av föroreningarna. Effekten av plastföroreningar på människors överlevnad är inte alls oroväckande. Det finns inget stort tekniskt problem med biologiskt nedbrytbara alternativ, främst på grund av den nuvarande höga kostnaden, så plastförbud är inte uteslutet, du kan hitta något alternativ.

      Hur ser jag slutet på förbudet mot plasthalm?

      Vanliga affärsmän vill att sugrör ska användas som gratisdrycker gratis, på butikens egen bekostnad, och biologiskt nedbrytbara sugrör kommer säkert att öka butikens kostnader.

a-6_副本.jpg


      Nu har du två val.

      Ett : fortsätt att vara gratis och fördela kostnaden över drycker eller andra varor. På detta sätt förlorar din produkt sin relativa konkurrenskraft.

      Två : inga drycker, reducerad service.

      Uppenbarligen är slutresultatet att alla inte ger bort det gratis, och sedan laddas halmen 1 yuan. Varför? Biologiskt nedbrytbart, miljövänligt. Jag vill inte spendera en dollar på sugrör, så jag kommer inte att använda sugrör i framtiden.

      Men det finns fortfarande problem. Att inte producera plaströr är inte ett problem för stora statliga företag, men de små verkstäderna kan inte förbjudas och dåliga pengar driver ut bra pengar, vilket inte heller är bra för stora företag.

      För att verkligen uppnå miljöskydd är det viktigaste reklam och utbildning, så att vi kan bilda ett samförstånd, i kombination med priskänsliga faktorer i marknadsekonomin, är att plast inte dras utan möjlighet.


     

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.

Jobbtitel: Technical Director

Avdelning: Development Department

Företagets telefon: +86 13307735577

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13307735577

Hemsida: glccet.sweb2b.com

Adress: Room 421, No.8 Innovation Road, Information Industry Park, North of Chaoyang Road, Qixing District, Guilin, Guangxi, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top