De vill delta i utställningen men har ingen tid att gå kan se här. Här presenterar jag utställarna och produkterna i detalj. Del 10

Utgivningsdatum:2021-06-28

  Borunte kommer att presentera för dignästa. Borunte är i 11 hall, och båsen är 11s31.

  Den första produkten är sex-NAIXS ROBOT-BRTIRXZ0805A.

  och dess produktegenskaper: BRTIRXZ0805A är en sex-aixs Cooperative Robot med drag-teaching funktion oberoende utvecklad av Borunte, med en maximal belastning på 5 kg och en maximal armlängd på 805mm. Den har funktioner av kollisionsdetektering och spåråtergivning. Samtidigt är det' s salvia och effektiv, intelligent och lätt att använda, flexibel och lätt, ekonomisk och pålitlig, låg strömförbrukning och andra egenskaper, som kraftigt uppfyller kundernas behov i människans-machine-samarbete. Dess höga känslighet och snabba svar kan tillämpas på hög densitets flexibel produktionslinje, för att tillgodose behoven hos produktförpackning, formsprutning, lastning och lossning, montering och andra operationer, speciellt för man-machine collaborative arbetsprogram efterfrågan, är enastående.

  Den andra produkten är fyra-AXIS ROBOT-BRTIRSC0603A.

  och dess produktegenskaper: BRTIRSC0603A Typ Robot är en fyra axelrobot som utvecklats förnågra monotont, frekventa och repetitiva långa-term verksamhet. Den maximala armlängden är 600 mm. Den maximala belastningen är 3 kg. Det' s flexibla med flera grader av frihet. Lämplig för prekning och förpackning, metallbearbetning, textilinredning, elektronisk utrustning och andra fält. Skyddsklassennår IP54. Upprepa positioneringsnoggrannheten är ± 0,02 mm.

  Den tredje produkten är fyra-AXIS ROBOT-BRTIRPL1003A/BRTIRPC1508A.

  och dess produktegenskaper: Brtirpl103a Typ Robot är a Fyra axel parallellrobot som utvecklats för montering, sortering och andra applikationsscenarier av ligh, små och spridda material. Den maximala armlängden är 1000 mm och maximubelastningen är 3 kg. Vad' s mer, det kan matcha visionen. Skyddsklassennår IP54. Vatten och dammbeständig. Upprepa positioneringsnoggrannheten är ± 0,1 mm.

 Den fjärde produkten är fyra AXIS ROBOT-BRTIRPZ1508A.-

 och dess produktegenskaper: brtirpz1508a brtirpz1508a Gäller full servomotor Kör med snabb respons och hög positionsnoggrannhet. Den maximala belastningen är 8 kg, den maximala armlängden är 1500 mm. Kompaktstruktur uppnår ett brett utbud av rörelser, flexibla sporter, exakt. Lämplig för farliga och hårda miljöer, såsom stämpling, tryckgjutning, värmebehandling, svetsning, målning, plastgjutning, bearbetning och enkla monteringsprocesser. Och i atomindustrin, slutföra hanteringen av farliga material och andra. Det är lämpligt för stansning./

 Den femte produkten är fyra AXIS ROBOT-BRTIRPZ1825A.-

 och dess produktegenskaper: BRTIRPZ1825A Typ Robot är en fyra axis staplingrobot som utvecklats för vissa monotona, frekventa och repetitiva långa-term-verksamheter eller verksamheter i farliga och hårda miljöer. Den maximala armlängden är 1800 mm. Den maximala belastningen är 25 kg. Det-&39; s flexibla med flera grader av frihet. Lämplig för lastning och lossning, hantering, demontering och stapling etc. Skyddskvalitetennår IP54, damm#-soff, vattendon. Upprepa positioneringsnoggrannheten är-± 0,08 mm. 

 Den sjätte produkten är fyra AXIS ROBOT-BRTIRPZ2250A.-

 BRTIRPZ2250A Typ Robot är en staplingrobot som utvecklats för Några monotona, frekventa och repetitiva långa term-operationer eller operationer i farliga och hårda miljöer. Den maximala armlängden är 2200 mm. Den maximala belastningen är 50kg. Det-&39; s flexibla med flera grader av frihet. Lämplig för lastning och lossning, hantering, demontering och stapling etc. Skyddsgrädennår IP54, damm#-sovert, vatten--program. Upprepa positioneringsnoggrannheten är-± 0,1 mm. 

   

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top