Hur man användernickel legering 625

Utgivningsdatum:2021-06-28

this är en av flera högnickelkromlegeringar av speciellt omnämnande på grund av dess kombination av mycket hög hållfasthet, utmärkt tillverkbarhet och enastående korrosionsbeständighet. Det har också ett särskilt användbart temperaturområde från kryogen till 950 oC.

its styrka är härledd från effekterna av molybden ochniobium på dessnickelkromstruktur. Denna kombination av element är också ansvariga för sitt överlägsna motstånd mot ett brett spektrum av frätande miljöer av ovanligt svårighetsgrad. Dessa egenskaper har gjort det till ett utmärkt val för Sea-water-applikationer som kabelkablar och propellerblad för sjöfartyg. Dess termiska utmattningsstyrka, oxidationsbeständighet och utmärkt svetsförmåga har gjort denna legering av intresse för en mängd olika rymdansökningar. Dess höga korrosionsbeständighet och tillverkning har också gjort det till en favorit hos den kemiska industrin för sin anläggning och lagringsutrustning.

nickel legering 625 kommernästan att motstå fullständig attack från havet-attwater,neutrala salter och alkaliska medier , och kommer också att motstå sådana frätande problem som saltsyra och salpetersyror.

nacke av den höganickeln (upp till 60%) och kromhalt av 625 är det svårt att maskinera, och som allt högnickelkrom legeringar Råmaterialet är väldigt dyrt.


\\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top