Formsprutningsmaskinmanipulatorn gör att dessa kan minska felet

Utgivningsdatum:2020-08-06

Nu är utvecklingen av automationsindustrin mycket snabb, utbytet av maskiner har startats i de stora fabrikerna och uppnått goda resultat. I plastindustrin kan produktionen inte göra utan formsprutningsmaskinen, och formsprutningsmaskinen kan inte göra utan formsprutningsmaskinmanipulatorn, formsprutningsmaskinmanipulatorn kan effektivt förbättra produktionseffektiviteten, spara kostnader. Men maskinen är att det kommer att finnas ett fel, men om du gör ett bra jobb för formsprutningsmaskinen kan manipulator effektivt minska förekomsten av felet oh.

Manipulator för formsprutningsmaskin

Förekomsten av misslyckande med att ta bort orsaken till åldrandet av själva maskinen är mer att göra med problemet med installationsmetoden, installationsmetoden är mycket lätt att leda till att sprutformningsmaskinmanipulatorn misslyckas. Så du måste vara uppmärksam på dessa problem när du installerar formsprutningsmaskinmanipulatorn.

Den första punkten: om formsprutningsmaskinen måste två angränsande ord bestämma injektionsmaskinens manipuleringsinstallationsriktning.

Den andra punkten: alla åtgärder för den mekaniska armen på formsprutningsmaskinen kan inte störa säkerhetsdörrbrytaren på formsprutmaskinen för att effektivt kontrollera förekomsten av fel.

Den tredje punkten: manipuleringsverkan hos formsprutningsmaskin bör ställa in felvärdet, ställa in larmsystemet som överskrider felvärdet och kan stoppa åtgärden första gången efter att systemet har utlösts.

Fjärde: formsprutningsmaskin manipulator bör ha en viss anti-impact-funktion, om det finns en felaktig funktion kan automatiskt genomföra anti-kollision funktion, förlust av minsta.

Den femte punkten: manipulatorn bör synkroniseras med injektionsgjutningsmaskinens verkan, så att spridaren inte kommer att störa formsprutningsmaskinens arbete och säkerställa den normala produktionscykeln för formsprutningsmaskinen.

Ovanstående punkter är att effektivt bygga in sprutformningsmaskinmanipulatorns felkännedom, jag hoppas vara till hjälp för dig. Om du behöver beställa formsprutningsmaskinmanipulatorn eller leta efter manipulatorunderhåll för professionell produktion och försäljning av underhållstjänster som ett av företagets Ribo-automatisering, mer än 10 år gamla företag, med en komplett produktions- och serviceprocess, manipulatorprestanda är bra, prisvärd, formsprutningsmaskinmanipulator på valet av Ribo!


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top