Grad av noggrannhet hos vinklad arm manipulator

Utgivningsdatum:2020-08-06

Grad av noggrannhet hos vinklad arm manipulator

Investeringar i teknik är nödvändiga för att göra framsteg i riktigheten. Det beror framför allt på följande aspekter: noggrannheten hos vinkelarmen för att nå den angivna punkten, som är kopplad till förarens upplösning och återkopplingsanordningen. Repetitionsprecision avser manipulatorns noggrannhet för att nå samma position om åtgärden upprepas många gånger. Den upprepade noggrannheten hos manipulatorn är viktigare än noggrannhet.Om en robot inte är tillräckligt exakt, visar den vanligtvis ett fast fel, som kan förutspås, så att den kan korrigeras genom programmering.

Kvalitetskraven för indirekt armmanipulering är ganska höga och relativt effektiva måste också vinna garantin. Användningen av lutande arm manipulator kan i hög grad öka effektiviteten och massan, men tonvikten ligger på dess goda egenskaper och färdigheter. Den sneda manipulatororns goda prestanda innefattar en säkerhetsmärkning av armen mot fall, när lufttrycket är otillräckligt eller spänningen sänks, kommer armen inte att glida. Den andra är den lutande armmanipulatorn som agerar snabbt - produkter tar ut tiden så länge som 0.7 sekunder, den lutande arm manipulator aktionscykel tre sekunder. Ännu en gång är korrekt positionering, oblique arm manipulator stabilitet hög, den totala planeringen av maskinprecision, all stroke kan buffert stötdämpare

Dongguan Ruibo Automation Technology Co., Ltd. är beläget i No.16, Shaling West Road, Xiakou Industrial Zone, Dongcheng District, Dongguan City, som är specialiserat på tillverkning av maskinell gjutmaskin med särskild mekanisk arm och omgivande automatiseringsutrustning, och är en samling av produktdesign och produktutveckling, produktion, tillverkning,försäljning och tjänst som ett övergripande företag.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top