Anledningarna till att du måste veta varför du bör sluta använda en isoporisk kopp för att dricka din nästa kopp kaffe

Utgivningsdatum:2020-11-05

En ökning av arbetstrycket och populariteten för ”mat-på-farten” har ökat behovet av att använda engångsförpackningsprodukter, som livsmedelbehållare för styrofoam, kaffekoppar av engångsstycke, engångsplattor och skålar. Med medvetenheten om frågorna kring global uppvärmning och miljöföroreningar inser fler och fler företag och individer sitt ansvar särskilt för hållbara lösningar - vare sig det använder miljövänliga produkter, biologiskt nedbrytbara och komposterbara material eller produkter som inte är hälsofarliga.


33.jpg


Vet du att användning av isopor koppar kan ge dig sköldkörtelproblem, menstruations oegentligheter och till och med cancer!

Vi borde alla veta att hur isopor kan ge skadliga effekter på din hälsa, är det säkert att lägga isopor i mikrovågsugnen? vad smälter styrofoam?

Styrofoam-produktens inverkan på hälsan

Styrofoam är ett varumärke för materialet polystyren (PS). Det betecknas med en # 6 eller PS i triangeln på botten av livsmedelsförpackningen.

Styrofoam dricker lak Styrofoam i de vätskor som de innehåller. Styrofoambehållarna går tydligen ner i vikt under den tid de används. Migrationen av styren från en polystyrenkopp innehållande kalla eller varma drycker har observerats vara så hög som 0,025% för engångsbruk. Det kan verka som ett ganska lågt antal tills du arbetar på det här sättet: Om du dricker vatten, te eller kaffe från polystyrenkoppar fyra gånger om dagen i tre år, kan du ha konsumerat ungefär en isoporisk kopp-värde styren tillsammans med din drycker.

Effekt av styren på din hälsa

När styren kommer in i din mat eller dryck genom att använda styrofoambehållare som styrofoamkoppar - och sedan in i dig - vad gör det? Studier tyder på att styren härmar östrogener i kroppen och därför kan störa normala hormonfunktioner, eventuellt bidra till sköldkörtelproblem, menstruations oregelbundenheter och andra hormonrelaterade problem, såväl som bröstcancer och prostatacancer.


33.jpg


Östrogeniciteten hos styren tros vara jämförbar med den för Bisfenol A, en annan potent östrogenhärmare från plastvärlden. Låga nivåer av bisfenol A har visat sig minska spermier i råttor.
Styren anses vara en möjlig human cancerframkallande faktor av Världshälsoorganisationens internationella byrå för cancerforskning. Bevis visar redan att styren orsakar cancer hos djur.

Å andra sidan engångsartiklar som   Green Olive Miljövänligt porslin   är grön, naturlig och säker, den är gjord av naturlig växtfiber utan några farliga ingredienser, den har följande fördelar jämfört med isopor eller plastprodukter:

1. Helt komposterbart, utan extra kostnad för hantering av avfall som plast, tar det 60-90 dagar att brytas ned helt. Medan plast behöver årtionden och skadar människors hälsa genom att förorena underjordiskt vatten

Mikrovågsugn utan farlig gas eller ämne som släpps ut under uppvärmningen

2. Den är gjord av icke petroleummaterial, förnybar och kan återvinnas snabbt

3. Livsmedelsklass tillverkad av   naturlig växt   fiber, livsmedelskontakt säker.

 

Kontakta oss direkt på hemsidan för mer information. Eller besök genom att klicka på: https://www.greenolivepak.com


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Green Olive Environmental Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top