Urvalsprincip för O-ringens inre diameter

Utgivningsdatum:2020-06-02

När selec och#116;ing O-ring, först och främst, försök att välja den nya nationella standarden.Bai med tråddiameter av 2.65 och 3.55 är det vanligaste.Om ytterdiametern är mer än 30 och strukturstorleken tillåter det, försök att välja 0-ring med tråddiameter i 3.55 för att uppnå större komprimering och kontaktyta.

Materialet i O-ring omfattar främst NBR och FKM, som är mer lämpade för hög temperatur.Förutom materialet är O-ringen en viktig indikator på dess hårdhet, som i allmänhet representeras av hårdheten i land.

Från omkring 60-talet till 90, ju högre antal Du, desto högre hårdhet.Under samma tryck, ju högre hårdheten är, desto starkare är förmågan att motstå zh extrudering (deformation eller till och med brott) (rät figur).Därför bör O-ringen med högre hårdhet väljas.

Material som används för O-ring är nitrilgummi, karboxylsyrnitril, fluorgummi, etylenpropylengummi, hydrogenerat nitrilgummi, kiselgummi, kloroprensgummi, fluorsilikongummi, polyuretan, klorhydringummi, butadienstyregummi Dao gummi, butylgummi, naturgummi, etylen/ etenpropionat gummi.gummi av polyakrylester, perfluorogummi osv.

Prestandaindex av samma typ av gummi varierar kraftigt på grund av olika formuleringar.Det är alltså inte korrekt att bara fylla i NBR eller NBR-40 i materialkolumnen.Ministeriet för material och kemisk industri har särskilda normer för O-ringar.

Valet av O-ring hårdhet är mycket viktigt.Till exempel är hårdheten hos vattenpumpturbin i ett kraftverk 70 (Shore) förslutningsring, som ofta skalas av eller till och med skärs horisontellt.Därefter används förseglingen 85-90 (Shore) och effekten är idealisk.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top