Mole penna användning metod och försiktighetsåtgärder, drift video

Utgivningsdatum:2020-11-27

Anmärkning: Installationsmetoden och användningen av redskap är tillämpliga på den första och andra generationens beskickningspennor i Shenzhen Xiazhifeng Electronics Co., Ltd.

 

Ett, använd installationsmetoden

Fin nål: med en komplett uppsättning injektionshuvud, vrid medurs och dra åt åt åt

Tjock nål: rotera nålen direkt medurs och stick in den i huvudet på pennan och dra åt åt den.

Vrid den moturs när den inte används

Observera: En nål är endast avsedd för en person att undvika infektion.

 

För det andra, redskapets funktion:

Nivå 1-2: Finnålar (små fettpartiklar/små mullvadar)

2-3 växlar: fina nålar (små och medelstora mol) och tjocka nålar (medelstora och små fläckar)


1-2011130U942M5.jpg


Tre, indikatorljus

Dubbelklicka för att se batteriets nivå (3-lyktor är gröna när batteriet är helt laddat) Fullt laddad, 3-indikatorer lyser upp i grönt, blinkande rött vid laddning

 

Fyra, operation introduktion

1.Effektknapp (på/släckt): Tryck länge på (på/av) knappen i tre sekunder för att stänga av, den röda lampan tänds efter strömning, och standardvärdet är nivå 1.Det röda ljuset representerar växelns ljus.När ingen åtgärd har påbörjats, stängs den automatiskt av efter 30 minuter; knapp trycker på (på/av) för att byta ut utgångseffekt (tal: 1 för låg växel; nummer 2 för mellanväxel; nummer 3 för hög växel).Tryck snabbt på (på/av) knappen två gånger för att visa batterinivån.Det gröna ljuset representerar visningsnivån.Tryck på alla tangenter för att återvända.

2.Arbetsknapp (UT): Tryck på (UT) knappen för att börja arbeta, släpp den för att sluta fungera, och den arbetande indikatorn är orange.

3.Skyddsfunktion: Tryck länge på (UT) knappen i två minuter så slutar anordningen automatiskt att fungera.Om du behöver fortsätta arbeta måste du släppa ut den (UT-knappen) och trycka på den igen för att fungera.

 

Fem, frågor som behöver uppmärksamhet:

1.Det rekommenderas att för första gången använda ny utrustning för provning av griskött och sedan använda den för behandling när du är fullt insatt i utrustningens prestanda och driftsrutiner.

2.Eftersom denna anordning omedelbart kan ge högtemperatureffekter, behåll den ordentligt när den inte används för att förhindra att barn och människor som inte förstår anordningen använder och leker för att undvika fara.

3.Det är bäst att inte tvätta det angripna området för mycket inom trettio dagar efter behandlingen med denna utrustning (enkel försiktighet är tillräcklig), inte skrubba med kraft och inte på konstgjord väg skala av skorpan.

4.Om det angripna området kliar (spädningsperiod för köttets tillväxt), ta inte bort det med händerna.Efter omkring 20-30 dagar kommer skorven att ramla av av av sig själv.

Fem.Återhämtningsperioden är ungefär tre månader.Det rekommenderas att inte äta ingefära (vilket påverkar mjukheten i huden), nötkött (som producerar svagt rött), sojasås (som ger svagt svart) under återhämtningsperioden.Var uppmärksam på ovanstående under återkravsperioden.Huden kan återställas till 95% av originalhuden, och pigmentet kan brännas direkt av maskinen, oavsett färg.Sedan kommer det att finnas tunna sårskorpor på huden, och alla pigment i huden kommer att koncentreras under sårskorpan.När sårskorporna är av, faller alla pigment på huden av utan infektion.

6.När anordningen inte används på länge rekommenderas att den laddas var tredje till fyra månader för att upprätthålla den elektriska markens livslängd.

7.När utrustningen misslyckas, plocka inte isär den och försök reparera den själv för att undvika fara.Det rekommenderas att den ursprungliga tillverkaren och den ursprungliga tillverkaren fortsätter sin reparation.

Åtta.Det är absolut förbjudet att rengöra utrustningen direkt med vatten eller vätskor för att undvika att gå in i utrustningen och orsaka skada eller fara.


未标题-1-恢复的.jpg


För det sjätte: Avlägsna fläckar (små områden), tatueringar (små områden), fettpartiklar, åldersgränser, syringom, framträdande ärr, pigmenterade mullvadar, flata vårtor, vårtor, hyperplasi, ärrutjämning, hudvegetation, används också för att stoppa blödningar.

 

Sju, postoperativa försiktighetsåtgärder

1.Skadorna avlägsnas omkring 4-10 dagar efter operationen, och tillfällig hudrodnad eller pigmentering syns i det angripna området.pigmenteringen avtar gradvis efter en månad och pigmenteringen återgår till det normala efter tre månader.Att undvika stark ljusexponering inom tre månader efter behandlingen är nyckeln till att förhindra pigmentering.

2.Ät inte kryddstark mat, drick alkohol eller ta aspirin efter behandlingen för att undvika att förvärra reaktionen efter behandlingen.

3.Efter operationen ska det lokala området inte bli vått eller infekterat, och det ska hållas rent.


Åtta.Video för användning av mullvadspenna


Dataplattform Youku videolänk:http://v.youku.com/v ru show/id gry u XMzEyMM2NDUwNA=.htmlNej.spm=a2h0k.891407.0.0 & från=s1.8-1-1.2

Mobil plattform Youku videolänk:http://m.youku.com/video/id u XMzEyMM2NDUwNA=.htmlNej.första gången=15 & källa=


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shenzhen xiazhifeng Electronic co.,ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top