Vad är skillnaden mellan PE-plaströr och PE-rör?

Utgivningsdatum:2020-11-27

321e23a00807e6601a1971a6aaccafa.jpg


PP-rör och PE-plaströr används ofta nya miljövänliga byggmaterial de senaste åren. Både PP-rör och PE-rör har egenskaper som giftfri, luktfri, korrosionsbeständig och låg temperaturbeständighet. Så vad är skillnaderna mellan dessa två typer av rör?




    PP-rör är ett termoplastiskt harts-polypropen som polymeriserats av propylen. Polypropen, ett termoplastiskt harts, har den lägsta densiteten bland plast för allmänna ändamål, men dess totala prestanda är ett högre råmaterial för rör. Röret som produceras med polypropen som råmaterial är PP-röret. PP-rörets egenskaper är god korrosionsbeständighet, värmebeständig stabilitet och mekaniska egenskaper, plus de giftfria, luktfria och säkrare råvarorna och rörets släta yta, lätt, lätt att transportera och installera.




    Det kemiska namnet på råmaterialet för produktion av PE-plaströr är polyeten, vilket är ett termoplastiskt harts som polymeriserats av eten. Dess största egenskap är låg temperaturbeständighet, goda kemiska egenskaper, och den tål de flesta syra- och alkalimedier. PE-plaströr i sig har låg vikt, god seghet, bra lågtemperaturbeständighet, giftfri, relativt billig, hög slaghållfasthet, men låg kompressions- och draghållfasthet. Varmsmältningssvetsning, anslutning av flänsgänga dricksvattenrör, regnvattenrör, gasledningar, industriella korrosionsbeständiga rörledningar.




    Det kemiska namnet på råmaterialet i PP-rör är polypropen, som polymeriseras med propylen och också är ett slags termoplastiskt harts. Förutom fördelarna med korrosionsbeständighet och icke-toxicitet är det mest uppenbara i PP-röret hög hållfasthet och ythårdhet. Det är också relativt högt. Egenskaperna hos PP-rör visas i god korrosionsbeständighet, värmebeständig stabilitet och mekaniska egenskaper, i kombination med de giftfria, luktfria och säkrare råvarorna, rörens släta yta, lätt struktur och enkel transport och installation. Det används ofta i rörledningar för byggnation och vattenförsörjning.




    När det gäller den aktuella användningsfrekvensen har både PP-rör och PE-rör stora fördelar. PP-rör är starkare än PE-plaströr, PE-rör är mjukare än PP-rör och har bättre lågtemperaturmotstånd än PP-rör. Därför är det nödvändigt att välja lämpliga rör enligt olika användningsställen och fältkrav.


Dongguan Shangyu Plastic Hardware Products är specialiserat på produktion av extruderade plastprofiler. Vi kan anpassa och bearbeta en mängd olika plastprofiler, PVC-profiler, ABS-profiler, PP-profiler, plasthörn och PC-lampskärmar. Plastprofiler, PE-plaströr och andra profiler. Vi har vårt eget mögelrum, erbjuder professionellt lösningar för olika typer av profiler för företag och har 20 års erfarenhet av att designa och anpassa mögelbearbetning.


      Mer information finns på webbplatsen för Shangyu Plastic Factory: www.shangyusujiao.com




Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD

Jobbtitel: Manager

Avdelning: Overseas Marketing Department

Företagets telefon: +86-133 7770 7018

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86-133-7770-7018

Hemsida: shangyu.sweb2b.com

Adress: No. 243, Wenzhou North Road, ZhuanYao Wentang Industrial Zone, Dongcheng District, Dongguan City, Guangdong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top