Masker är så viktiga, hur man väljer?

Utgivningsdatum:2020-07-07

Masker är så viktiga, hur man väljer?

Det är välkänt att ansiktsmasker effektivt kan skydda andningssystemet från yttre damm, saliv, virus och andra små partiklar, och därigenom skydda människors hälsa.

Den första masken i världen var Kina.I forntida tider började folk i palatset skyla över sina näsor och näsor med silkesmaskar för att förhindra damm och utandningsföroreningar, som i " Li Shu. " Okej. " Täck över munnen, så kommer rädslan att röra människor. " och " Menci Lilou " Okej. " Xi Zi. kgm " Om du är oren, kommer alla att passera din näsa. " Nej.Att täcka näsan med händerna eller ärmarna är väldigt ohygieniskt och obekvämt att göra andra saker.Senare använde någon en bit silkeslever för att täcka din näsa och näsa.I sin bok " Marco Polo och_.39.s Resor " Marco Polo beskriver sitt 17-åriga liv i Kina.Det finns en av dem: " I Yuan-dynastipalatset täckte alla människor som donerade mat sina munnar och näsor med silkeskläder för att inte röra mat och dryck. " Silkestyget med sådan mun och näsa är den ursprungliga masken.

Tusentals år senare har masker blivit en måste-ha-produkt i många länder, men det är svårt att komma in i vanliga familjer på sin födelseort.Inte ens i vissa obligatoriska industriområden har det genomförts.Vad är det för fel?

Ett

Industri

Vissa stora inhemska företag har sänkt priserna år för år i program för maskerad budgivning, vilket har lett till att maskeradfabrikerna har&DA35.103, för att minska kostnaderna för att få order.Följden kommer oundvikligen att bli en kvalitetsförsämring, och i slutändan kommer arbetstagarnas hälsa att göra eftergifter för företagets vinster.Detta är fortfarande fallet för stora företag, små och medelstora företag och verkstäder är ännu mer osynliga, och dessa utgifter elimineras direkt på platser där Wheer&DAZ35.101; masker måste användas.

två

Hushållets fält

En vanlig familj har sällan en mask.Människor är vana vid " finna problem och lösa problem " men förhindrar sällan problem i förväg.Om någon i familjen hostar, brukar de ta medicin först, och sedan gå till sjukhuset för att få en injektion.Efter en lång tid smittas vissa av varandra.Familjen hostar i sin tur, men de vet a t t de ska bära en mask så snart som möjligt för att stoppa viruset från källan.

tre

Medicinskt område

Även om masker bara är en nödvändighet inom det medicinska området, har många användare en djup förståelse för det, eftersom de vet att bära mask kommer att få allvarliga konsekvenser och till och med livshotande, men på grund av den begränsade förståelsen av masker är det omöjligt att välja en lämplig mask, eller till och med veta hur den ska rättas till.Bär den så att masken får bättre skydd.

En liten mask kan sägas vara " upplåst " När det gäller andningsskydd.Dess kostnader är försumbara för de anställdas eller familjemedlemmars hälsa, men varför inte se det överallt?

Författaren anser att det framför allt finns flera aspekter: en är bekvämlighet, och masken kommer oundvikligen att orsaka en viss grad av tungroddhet och andningshinder (särskilt varma dagar), så bäraren är inte lätt att acceptera. För det andra, masken bärs i vårt land Det finns få människor (sällsynta och märkliga).Och det är lätt att ha en annan vision för bäraren. Dessutom har allmänheten i allmänhet otillräcklig förståelse för masker och dålig medvetenhet om förebyggande åtgärder, vilket skapar en ren psykologi, att bära mask inte gör någon skillnad förrän den har allvarliga konsekvenser. Bara ångra natten.


Masker är så viktiga, hur ska man välja dem?

1.Masken i sig bör vara ren

För att minska produktionskostnaderna kommer många billiga hushållsmasker från familjeverkstäder och manuell sticksvetsning.Arbetare utan utbildning, utan några skyddsåtgärder, ta tag i ögonbrynen och skägget, och alla sorters svett, saliv och hår tillsammans...Hur kan en ren mask produceras i en sådan produktionsmiljö?Därför bör du välja en kvalificerad tillverkare och en mask som produceras genom direkt kontakt med en automatiserad maskin utan mänskliga händer.Om du kan välja en mask tillverkad i ett självrespektrum, är det bättre.

2.Maskarna bör använda högkvalitativa material

Det är fortfarande ett kostnadsskäl.Många masktillverkare använder bakgrundsmaterial och återvunna material, och filterpapprets kvalitet ligger inte nära standarden, och vikten är inte upp till standarden.De masker som produceras misslyckas inte bara med att uppnå filtereffekten, utan produkterna är avfallsprodukter.Hur kan sådana masker skyddas?Ett sunt syfte?Det bör väljas ut helt nya material av hygienisk nivå, och filtreringsnivån bör konsulteras av berörda yrkesutövare i enlighet med användningsområdet.

3.Medicinska masker bör desinficeras

På grund av behovet av att kontakta immunförsvagade patienter på det medicinska området är kraven på masker inte bara rena utan också sterila.Många masker som säljs online säger att de har steriliserats, men de kan inte lägga fram några bevis.Detta okända ursprung, oprövade masker är inte så mycket skyddande produkter som inkräktare.De bakterier och virus som det medför utgör en stor hälsorisk för bäraren.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shenzhen Sikexing purification products Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top