Daglig drift av kyltorn

Utgivningsdatum:2020-07-07

För att säkerställa att kyltornet fungerar i bästa skick måste den dagliga ledningen av driften av kyltornet utföras.Den omfattar främst följande aspekter:


      1.Enligt varje torns produktionsplast, meteorologiska förhållanden och utrustningsstatus sammanställer varje torn ett ekonomiskt och rimligt driftsläge.

微信图片_20200410144959.jpg

      2.Regelbundet observera och registrera driftsparametrarna för varje kyltorn, i allmänhet var 2h. Dokumentets innehåll omfattar de meteorologiska förhållandena för de arbetande kyltornen och relevanta anteckningar.


      3.Med hänsyn till vinterns meteorologiska förhållanden, produktionslast och utrustningsstatus, förbered vinterdriftplanen och åtgärder mot frysning för kyltorngruppen på vintern.


      4.Regelbundet analysera förändringarna och orsakerna till kyltornets termiska stabilitet och analysera de ekonomiska fördelarna med driften av kyltornet.


      Fem.Regelbunden inspektion, registrering av fel i kyltorn och det cirkulerande vattensystemet och rapportering till berörda parter.


      6.Rimligt justera och fördela vattentillgången i kyltornen parallellt för att minimera den integrerade vattentemperaturen efter kylning.Justera vattenhalten i vattentankarna i kyltornet på ett rimligt sätt för att göra vattenspridarens densitet enhetlig och rimlig.Vattennivån i vattentanken får inte vara för hög och direkt överflygning.Samtidigt bör skillnaden i vattennivå för varje vattentank i tornet inte vara större än 10% till 15%, och temperaturskillnaden för uttagsvattnet av samma typ av kyltorn bör inte överstiga 1-176C.


      7.Lämplig tillämpning av en rimlig och rimlig avloppsplan; observera kylutrustningen och den smutsiga kärlekssituationen och vattenkvaliteten; kontrollera och s äkerställa en normal drift av avloppssystemet samt föra relevant a register.


      Åtta.Observera kyl- och fångstvattnet samt läckande utrustning med cirkulerande vattendiken och andra älskare.När kylbrädan är ur drift kan den bedömas utifrån förändringen av vattennivån. Under kylningen kan den bedömas utifrån förändringen av påfyllningsvattenvolymen och vattennivån.Inspektionen bör organiseras vid behov.


      9.Ofta observerar man vattennivån i varje kyltorn och det cirkulerande vattendiket så att skillnaden mellan vattennivåerna i olika delar inte är mer än 15%.Justera mängden kompletterande vatten i tid för att säkerställa

18.jpg

Håll den cirkulerande vattenpumpen i normal drift för att undvika poolvatten.När vattennivåskillnaden mellan det cirkulerande vattendikets främre och bakre del är mer än 10cm betyder det att filtret har blockerats och filtret bör rengöras omedelbart.


      Tio.Korrekt genomföra och rationellt anpassa vinterns driftplan och åtgärder mot frysning, inbegripet: en rimlig drift av kyltornet som ska stängas under vintern, införande av en särskild anordning för att förhindra frysning av vatten, regelbunden uppvärmning och omsorgsfull anpassning av vindrutan, läglig rengöring av skadlig hängande is,Transportutrustningen ska skyddas från frysning och lagring av vatten eller cirkulerande vatten osv.


      11.Övervakningen av roterande utrustning såsom mekaniska ventilations- och kylfläktar bör förstärkas under drift; mekanisk friktionsljud, bladssving, höjning av motortemperaturen, förändringar av växellådan och lageroljenivåerna samt drift av oljepumpen.


      12.Under kalläsongen är det nödvändigt att förhindra förekomst av tvivelaktig överdos av vatten under drift.I enlighet med de meteorologiska förhållandena och belastningen kan man efter beräkning och försök att fastställa den cirkulerande vattenvolymen på vintern fastställa antalet cirkulerande pumpar och nedkylningsbara träd.

78.jpg


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top