Åtta skäl till varför badet är bra för din hälsa

Utgivningsdatum:2020-07-01

Det finns inget bättre för dig än att upptäcka något delikat eller trevligt, som att dricka whisky och rida på en häst.Det finns ingen bättre tid än detta, eftersom vi lever i en tid av bad.Länge i badkaret har aldrig varit populärare eller inspelat av en anledning.Så förbered er på de goda nyheterna som ni och David kommer att höra hela dagen: där och där kommer det medicinska värdet i ett långt varmt bad.Vår mångåriga kulturella tradition runt badtiden kan ha lockat er till dess omstörtande makt, som japansk badtradition, på Sun, på det romerska badhuset eller till och med dopet.Vilka är fördelarna med att komma in i badkaret?Här är åtta skäl för dig att duscha ikväll.

1.Badning kan förbättra ditt humör

Självklart är det trevligt att slå sig ner i varmt vatten, men nöjet råkar ha varaktig kraft.Psykolog Neil Morris, som undersökte 80-tals människor, sa att bad kan minska depressionen och pessimismen eftersom " Att bada kan få en att känna den underbara kombinationen av isolering, lugn och tröst. " Den närhet vi känner när vi och vi doppar oss i en varm vätska ger oss mening i livmodern, föreslår dr John Harkap, ordförande i den medicinska rådgivande kommittén i den brittiska varma källan.I allmänhet ger bad en känsla av tröst och avslappning.Den här känslan av säkerhet kan lugna ditt sinne och din kropp.

2.De kan hjälpa dig att sova bättre

Fördelarna med högkvalitativ sömn är allmänt erkända, men det är fortfarande svårt för många att förstå hur man får en effektiv 8-timmarsperiod.En gammal teori är att lägre kärntemperaturer hjälper till att framkalla sömn. Därför rekommenderar vissa forskare att sova i ett kallt rum.Men ett varmt bad före sängen kan ha en liknande effekt.Vår kroppstemperatur dro& 35.112,är naturligt på natten, vilket är en signal om melatonin eller s ömnhormonproduktion.Blödning i varmt vatten kommer att höja din kroppstemperatur, medan nedstängning kommer att få din kroppstemperatur att sjunka snabbt, vilket främjar produktionen av melatonin, och därmed bättre förberedelse för sömn.

3.Ett varmt bad kan hjälpa till att lindra muskelsmärta

Värmen gör att ditt blod flyter, vilket inte bara hjälper cirkulationen (mer senare) utan också hjälper till att slappna av ömma eller spända muskler.Att lägga till Epsons salt i varma bad har visat sig bidra till att minska inflammation orsakad av artrit eller andra muskelsjukdomar.De antiinflammatoriska egenskaperna hos saltbad visade också en positiv effekt på personer med metaboliska sjukdomar som typ 2 diabetes mellitus.

4.Badning kan göra ditt hjärta friskt

Enligt vissa studier kan regelbundna varma bad hjälpa till att sänka blodtrycket.Detta är viktigt eftersom blodtryckssänkning kan bidra till att förhindra allvarligare hjärtattacker, såsom en hjärtattack eller stroke.Genom att använda kalorier för att främja bättre blodflöde och blodcirkulation ger du&DAR35,39,ger du din kropp lite motion.Det gör oss...

Fem.De bränner kalorier

Visst är en bubbla och en bubbelpool, inte lika bra som vattenaerobics eller aktiv hydroterapi, men en bra svett från ett varmt bad kan bränna lika många kalorier som en promenad.

6.Badning kan lindra förkylnings- och influensasymtom

Ångan i ett varmt bad är effektiv för täppt näsa och hosta.Nasal trängsel orsakas av inflammation i näshålan.Ångan rör blodkärlen i ansikte och näsa, vilket gör att slemhinnan lossnar.Ett mjukt bad kan också hjälpa ditt immunsystem att bekämpa viruset bättre.

7.Badning kan lindra hudinflammation

Medan ett skållat bad kommer att göra huden mer mottaglig för irritation, kan ett varmt vattenbad i kombination med vissa essentiella oljor, såsom kokosolja, olivolja eller lavendel och havremjöl, på ett bättre sätt fukta och läka torr eller irriterad hud.Dessutom är aromterapi bra för att reglera ditt humör eller minska stressen.

Åtta.Att ta ett bad kan få dig att känna dig mer vaken.

När man tar ett varmt bad börjar man svettas. " Förklarar Shannon Vaughn, grundaren av purnom It& ;39;är en verksamhet i sig själv, s å människor tenderar att känna sig friska efteråt. " Ännu bät t re: Om du och 39 är tröt t a, vann ett bad och fick dig a t t somna, men när du väl sover, sover du djupare.

Hur man drar det ultimata helande badet

Vattentemperaturen får inte överstiga din temperatur.Även om ett varmt bad känns bra, är det bättre för din hud och ditt immunsystem.Lägg till ros, lavendel, kalendula, aloe, olja eller kokosolja och havregryn.Epsons salt är bra för musklerna och kan minska risken för infektion.Håll delar av kroppen, såsom ditt ansikte, borta från vatten för att förhindra överhettning.Tvål i tio-15 minuter, andas och slappna av.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Foshan Guangshun (Luckyjet)Sanitary Ware Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Foshan Guangshun (Luckyjet)Sanitary Ware Co.,Ltd

Företagets telefon: +86 0757-88862388

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18144701028

Hemsida: luckyjet.sweb2b.com

Adress: Add.: NO.6 Duichuan Industrial District ,Yanghe Town,Gaoming Area,Foshan City,Guangdong Province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top