Rollen att bada och svettas

Utgivningsdatum:2020-07-01

Efter en lång, hård dag är inget bekvämare än ett bad.Där kan vi njuta av en bra bok, smutta lite bubblor och njuta av lite lugn och ro.

Badkaret är en briljant plats för din badrumsdesign som aldrig ger elegans till någon dekoration.Men förutom de estetiska fördelarna finns det mycket mer i badet än ögat kan se.Förutom att hjälpa oss att slappna av har ett varmt bad många hälsofördelar.Detta gör att bad är ett idealiskt val för dem som behöver förbättra blodcirkulationen eller som vill minska stressen.Se hur du kan dra nytta av ett skinande nytt badkar.

De kan förvandla ditt badrum.Under de senaste åren har mönstret för badkaret utvecklats dramatiskt, och tack och lov finns det några bra lösningar att välja mellan.Ett nytt badkar kan erbjuda en ny look, eller helt byta badrum.Om det väljs noggrant är följande ett snabbt och koncist badkar tillgängligt:

Oberoende badkar

Gratis stående badkar är en populär trend och ett perfekt val för bijou badrum att spara plats.Även om de använder så mycket utrymme som ett vanligt badkar, tillåter dessa fantastiska utställningar utrymme att flyta runt, och göra det visuellt lättare.Det fristående badkaret kan placeras var som helst och_.101; i badrummet, vilket ger mer flexibilitet för installation.Du kan dock behöva konsultera rörmokaren för att avgöra om du får\ FRAM35;101; rör kan användas.

2.jpg Klofot badkar

Kloformade badkar är idealiska för moderna eller traditionella temabadrum.De brukar använda traditionellt lockigt överkast, som kan utstråla elegans i vilken miljö som helst.De kan paras ihop med träfötter för skandinavisk stil, eller så kan de paras ihop med vackra kromfötter för en traditionell stil.I de flesta fall ger öppningen utrymme för ett däckmonterat badkar- eller badkar-duschkran.

2.jpg

Vanlig duschbadkar

Standardbadkar är perfekta för hemmiljöer och är oftast de billigaste.Den är gjord av akryl, utsidan är stängd med badbrädor, lätt att rengöra och underhålla.Duschbadkar liknar vanliga badkar, men är mer funktionella.Den är formad som ett vanligt badkar, men har extra duschutrymme i ena änden.Duschbadkaret är vanligtvis utrustat med en duschskärm, vilket är ett idealiskt val för familjens bostad.De kan ställas upp mot väggen, så att du kan duscha och duscha utan att ha&35.103, för att installera två separata utrymmen.

3.jpg

Öka egenskapsvärde

Att duscha kan avsevärt förbättra marknadsföringen av din egendom, vilket i sin tur ökar priset på ditt hus.Om du gör och duschar kan ditt hus s äljas längre än vanligt och kan påverka köparens bud och anbud.39.Detta beror på att unga barn ofta behöver ett bad, och många förstagångsköpare vill vanligtvis skapa en familjeorienterad miljö.Om en ung familj vill köpa ett hus med tre halvavskilda sängar, kan de avskräckas från att ta ett bad.

För toaletter bijou är det svårt att klämma in sig i en separat dusch och badkar.Därför är duschen den perfekta och kompakta lösningen för att ge det bästa av båda världar.Installera bara en skärm på ett befintligt rakt bad eller köp ett särskilt utformat duschbad som är större i ena änden än det andra.Genom att installera en dusch på den kan man duscha och bada i minsta utrymme.Dessutom, i ett märkligt format rum, fungerar det fria badkaret bra under taklistorna på ett sluttande tak.

Många hälsofördelar

Badning är inte bara avslappnande, utan också hälsosamt för dig!Hydroterapi har praktiserats i århundraden eftersom användning av både varmt och kallt vatten kan ha gynnsamma effekter på kroppen.Badning är förknippat med många vetenskapligt bevisade hälsofördelar för att garantera optimal fysisk och psykisk hälsa.

Förbättra hjärthälsan

Om du inte har en medfödd hjärtsjukdom, ett varmt bad kommer att få ditt hjärta att slå snabbare och ditt hjärta kommer att få hälsosam motion.Ditt blod blir mindre visköst, vilket gör att blodkärlen fungerar bättre; det förbättrar kroppens cirkulation.Ett varmt bad kan sänka blodtrycket, förbättra hjärtfunktionen och till och med hjälpa matsmältningen.

Höj ditt humör

I 2002 fann en studie vid Wolverhampton-universitetet att ett bad en gång om dagen, vanligtvis i slutet av dagen, avsevärt förbättrade deltagare och35;39; psykisk hälsa och främjade optimism.Detta anses vara en kombination av fysisk bekvämlighet, värme, isolering och kroppsplacering.

Medhjälpad andning

Svävande i varmt vatten framför bröstet kan öka din vitala kapacitet och syreintag.När vattnet är varmt slår ditt hjärta snabbare, syreintaget kan förbättras, och ångan kommer att rensa dina bihålor och bröst.

Lätta muskelsmärta

Ett varmt bad kan betraktas som ett alternativ " varm kompress " som ökar temperaturen på den smärtsamma muskeln, blockerar smärtsensorn och ger en smärtstillande effekt.

Minska kalla symtom

Ett bad kan bota den hemska kylan på vintern!Ett bad vann."35; 39;får det inte att försvinna, men att dränka sig i varmt vatten kan ge ångterapi.Inhalering av ånga kan rensa näsgångarna och minska inflammation.Det är en utmärkt metod för att behandla näsobstruktion.Högre kroppstemperatur anses också förbättra funktionen hos vissa delar av ditt immunsystem mer effektivt.

viktkontroll

En oberoende studie nyligen har visat att bad i varmt vatten kan bidra till att sänka blodsockernivån.Preliminära bevis tyder på att nedsänkning i ett varmt vattenbad under 60-minuter ger liknande anti-i


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Foshan Guangshun (Luckyjet)Sanitary Ware Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Foshan Guangshun (Luckyjet)Sanitary Ware Co.,Ltd

Företagets telefon: +86 0757-88862388

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18144701028

Hemsida: luckyjet.sweb2b.com

Adress: Add.: NO.6 Duichuan Industrial District ,Yanghe Town,Gaoming Area,Foshan City,Guangdong Province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top