Daglig underhåll av Jib Crane

Utgivningsdatum:2020-05-19

Det finns många utrustningar inom industrin, och dessa utrustningar spelar en mycket viktig roll för tillverkarna.En kran är en av dem.
Detta krav är också mycket högt under produktionen.När jib-kranen används, hängs den på lyftutrustningen och de tunga föremålen roteras av kantkranen.
och sedan utförs operationen.I själva verket är jib-kranen en mycket viktig utrustning inom industrin, och dess användningsfrekvens är relativt hög.Var uppmärksam på dagligt underhåll.


        Innan man normalt använder jib-boom, bör en statisk belastningsprovning med en nominell belastning av 125% och en lyftning av cirka 100 mm från marken i tio minuter utföras för att kontrollera om den är normal.
Den dynamiska belastningsprovningen baseras på den nominella belastningsvikten för upprepad lyftning och för provningar med vänster- och högerrörelse.Efter testet,
kontrollera om den mekaniska transmissionsdelen, den elektriska delen och anslutningsdelen är normala och tillförlitliga.Det är förbjudet att använda i en miljö som inte är tillåten.
och när den överstiger den nominella belastningen och den nominella stängningstiden per timme (120 gånger).under installation,idrifttagande och underhåll,
Det ska kontrolleras noggrant om gränsvärdet är flexibelt och tillförlitligt.

        Jib-kranen är införd här.Hoppas det är bra för dig.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Henan Nybon Machinery Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top