Kopparlegeringar

Utgivningsdatum:2020-08-31

Ren koppar   har den bästa elektriska och värmeledningsförmågan hos någon kommersiell metall. Idag används över hälften av den koppar som produceras i elektriska och elektroniska applikationer, och koppar bildar legeringar lättare än de flesta metaller.

Det finns mer än 400 kopparlegeringar, var och en med en unik kombination av egenskaper som passar många applikationer, tillverkningsprocesser och miljöer. Legeringar skapas genom att göra ett fast material av två eller flera olika metaller. Lär dig mer från exemplen nedan.

Mässing   är den generiska termen för en rad koppar-zinklegeringar med olika kombinationer av egenskaper inklusive styrka, bearbetbarhet, duktilitet, slitstyrka, hårdhet, färg, elektrisk och värmeledningsförmåga och korrosionsbeständighet.

Brons   legeringar är gjorda av koppar och tenn och var de första som utvecklades för cirka 4000 år sedan under bronsåldern.

Koppar-nickel   legeringar har utmärkt beständighet mot marin korrosion och biofouling. Tillsatsen av nickel till koppar förbättrar hållfastheten och korrosionsbeständigheten utan att ändra seghet.

Nickelsilver   legeringar är tillverkade av koppar, nickel och zink och betraktas ibland som speciella mässingar. De har ett attraktivt silverfärgat utseende snarare än den typiska mässingsfärgen. Typiska applikationer inkluderar mynt och prydnadsföremål.

Beryllium koppar   legeringar används för sin höga hållfasthet och goda elektriska och värmeledningsförmåga. Det har liknande mekaniska egenskaper som höghållfast legering   stål. Det har dock bättre korrosionsbeständighet än stål. Det finns två grupper av beryllium-kopparlegeringar: höghållfasta legeringar och legeringar med hög ledningsförmåga.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Tianjin Decho International Trade Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Tianjin Decho International Trade Co.,Ltd

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Export Department

Företagets telefon: +86 18920150762

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18920150762

Hemsida: tjdecho.sweb2b.com

Adress: RM2401,8# BUILDING, JINGLI ROAD,BEICHEN DISTRICT, TIANJIN,CHINA

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top