Industriella mekaniska armar kan flytta alla objekt efter behov

Utgivningsdatum:2020-08-31

Industriell mekanisk arm är en mekanisk och elektronisk anordning med antropomorf arm-, handleds- och handfunktioner. Mekaniska och elektroniska apparater som fungerar som antropomorfa armar, handleder och händer; Det kan flytta vilket föremål eller verktyg som helst i enlighet med de tidsvarierande kraven för den rumsliga positionen (position och attityd) för att uppfylla driftskraven för en industriproduktion. Om klämman eller svetspistolen, bilen eller motorcykeln för punktsvetsning eller bågsvetsning; Hantering av gjutgods eller stansning av delar eller komponenter; Laserskärning; Beläggning; Montera mekaniska delar och så vidare.

ROBOT-armen är den kinesiska översättningen av ordet " ROBOT " . På grund av påverkan av film- och TV-reklam och science fiction, tänker man ofta på robotarmar som mekaniska och elektroniska apparater som ser ut som människor. Men så är inte fallet, särskilt med industriella mekaniska armar, som ofta har lite likhet med mänskligt utseende. Enligt nationella standarder definieras industriella mekaniska armar som " deras operatörer styrs automatiskt, repeterbar programmering, multifunktion och kan programmeras för mer än 3 axlar. Det kan vara fixerat eller mobilt. Används i industriella automationsapplikationer " . En operatör definieras också som " en maskin vars mekanism vanligtvis är sammansatt av en serie sammanhängande gångjärn eller relativa glidorgan. " Det har vanligtvis flera grader av frihet att ta tag i eller flytta föremål (verktyg eller artefakter). " Så en liten robotarm kan förstås som en mekanisk och elektronisk anordning som efterliknar funktionerna hos en mänsklig arm, handled och hand. Det kan flytta vilket föremål eller verktyg som helst enligt de tidsvarierande kraven för den rumsliga positionen (position och attityd) för att uppfylla driftskraven för en industriproduktion. Om klämman eller svetspistolen, bilen eller motorcykelkroppen för punktsvetsning eller bågsvetsning; Hantering av gjutgods eller stansning av delar eller komponenter; Laserskärning; Beläggning; Montera mekaniska delar och så vidare.

För att lösa de problem som är förknippade med att skriva applikationer på maskinspråk, kom folk först på tanken att använda mnemoniska symboler istället för maskininstruktioner som inte var lätt att komma ihåg. Språket på vilket dessa mnemoniska symboler representerar datorinstruktioner kallas symboliskt språk, även känt som monteringsspråk. På monteringsspråk motsvarar varje monteringsinstruktion representerad av en symbol en datormaskininstruktion. Inte bara är det lättare att kontrollera och ändra programfel, men platsen för instruktioner och data kan automatiskt tilldelas av datorn. Programmet skrivet på monteringsspråk kallas källprogrammet. Datorn kan inte direkt identifiera och bearbeta källprogrammet. Det måste översättas till maskinspråket som datorn kan förstå och utföra på något sätt. För att skriva datorprogram på monteringsspråk behöver programmeraren fortfarande känna till datorsystemets hårdvarustruktur, så själva programmeringen är fortfarande ineffektiv och besvärlig. Men eftersom monteringsspråket är nära relaterat till datorhårdvarusystem är det fortfarande ett mycket effektivt programmeringsverktyg vid vissa specifika tillfällen, såsom systemets kärnprogram och realtidsstyrningsprogrammet, som kräver hög effektivitet i tid och rum.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Jobbtitel: general manager

Avdelning: Marketing

Företagets telefon: +86 0769-81179626

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13794982536

Hemsida: runpard.sweb2b.com

Adress: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top