Klassificering av presentförpackningar

Utgivningsdatum:2020-08-15

Klassificering av presentkartonger


Det finns olika stilar av boutique presentkartonger, inklusive söta, eleganta och dyra.Dessa presentkartonger lockar människor och ögon.Varför måste presenter vara inslagna utanför presentasken?Det kan vara förvirrande för vissa.Låt oss nu gå in i världen med utsökta presentlådor och förstå klassificeringen av presentkartonger.


Vanligtvis är de vanliga typerna av presentkartong himmel och jord, box typ sing top presentkartong, chip presentkartong, låda typ presentkartong.


Tiandi Gais presentkartong, som namnet antyder, är övre och nedre omslag, som är indelade i vanliga Tiandi Gai och Tiandi Gai på innerkanten.


Det finns tre bitar, fyra bitar och fem bitar.Den avslutande delen av kuben har en funktion av magnetisk adsorption och förstärkning.


Lådan för presentationspaket av lådtyp liknar den i chiplådan.Den är fast på ena sidan och öppnad från den andra.Den är vanligtvis kopplad till bandet.Spela en visningseffekt.


Lådan är fäst på ena sidan och öppnad från andra sidan, liknande den i hemmet.


I världen med presentkartonger, se den box typ introduktion införs ovan.Tillverkningen av högkvalitativa presentkartonger behöver också själutformning, vackert tryck som en kappa, teknik som ger temperament, utmärkta material och hantverk.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Yisheng Packaging Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top