Injicering som formar automatiseringsmekanismen s manipulator bildas på detta s ätt

Utgivningsdatum:2020-08-15

Inom tillverknings- och tillverkningsindustrin används automatiserade maskiner gradvis för att ersätta manuell produktion, användning av maskiner för att minska arbetskraftskostnaderna, förbättra produktiviteten, är också behovet av att utveckla The Times. I produktionen av automatiska maskiner är den automatiska manipulatorn slutet på maskinen, jag tror att många vänner har förstått manipulatorn, men du vet hur man skapar den automatiska manipulatorn? Tillverkare av Ribo-automatik säger till dig:

Automatisk manipulator Tillverkare och\Χ39;manipulatorer i det automatiska mekaniska systemet, precis som den mänskliga kroppen och35;39;armen för att utföra arbetet, huvudsakligen kan delas in i de tre viktigaste delarna:

För det första: Genomförandesystemets mekanism, vilket namnet antyder, är den del av åtgärden. Delade i händer, armar, bål. Handen används för att greppa föremål, armen används för att vägleda handen att utföra sitt arbete, och bålen är armen, stödet för handen.

För det andra: Drivsystemet är, som namnet antyder, kraftkällan för den drivarm som ska fungera, den allmänna drivmekanismen är huvudsakligen indelad i dessa typer: hydraulisk drift, pneumatisk drift, elektrisk drift och mekanisk drift. I varje drivsystem finns olika strömkällor att driva, såsom klick, luftkompressor och så vidare. Varje drivsystem har sina egna fördelar och nackdelar, så att man väljer det lämpligaste drivsystemet efter användning av maskiner, egenskaper. I Dongguan-manipulator för den huvudsakliga användningen av drivsystemet för den elektriska driften är fördelarna med det elektriska drivsystemet bekvämt strömförsörjning, snabb respons, drivkraften är relativt stor. Signaldetektering, överföring, bearbetning är mycket lämpliga, och det finns en rad flexibla kontrollsystem. Huvudsaklig motor för förararbete.

För det tredje: Kontrollsystemet, som namnet antyder, är att kontrollera drive manipulatorn för att utföra korrekt arbete, främst i fråga om arbetsplan, position, åtgärdstid, rörelsehastighet, addition och subtraktion. Framför allt genom programkontroll, låt maskinen följa fasta förfaranden för produktion.

De tre ovannämnda punkterna är de viktigaste komponenterna i den automatiska manipulator som införs genom en sådan introduktion. Har du en bättre förståelse för den automatiska manipulatorn? Om du känner att du inte kan skriva artiklar för din hjälp, liksom uppmärksamhet på tillverkare av regnbågs- och automatiseringsmetoder och35;39;s webbplats, om du behöver beställa automatisk injektionsmanipulator, s öker du efter professionell produktion och försäljning av automatiserad automatisering av regnbågar i fabriken, mer än tio år specialiserad på produktion avAutomatiska maskiner, underhållstjänster, överkomliga priser! Mer säker!


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Jobbtitel: general manager

Avdelning: Marketing

Företagets telefon: +86 0769-81179626

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13794982536

Hemsida: runpard.sweb2b.com

Adress: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top