Badrumsklämma Badrumsdörrklämma Rostfritt stål badrumslänk Dubbelöppna badrumsdörrklämma2

Utgivningsdatum:2020-05-15


Dusch

En väl utformad dusch kan säkerställa att den mängd vatten som tilldelas varje munstycke i princip är densamma, så du måste se vattnet när du väljer en dusch.Vattenbesparingsfunktionen är den centrala punkt som ska beaktas vid inköp av en dusch.Vissa duschar använder en stålbollspole och är utrustade med en varmvattenregulator för att justera inflödet av varmt vatten till blandaren, så att varmt vatten kan rinna ut snabbt och exakt.Denna typ av designdusch är rimligare än vanlig dusch50% vattenbesparande.

1.Låt duschen luta sig ut när selek och_.116.ing: Om vattnet på toppen av spruthålet uppenbarligen är litet eller inte alls, betyder det att duschmunstyckets interna utformning är mycket allmän.Även om det finns flera metoder för vattenförsörjning, t.ex. lasning och sprutning, kanske användaren inte kommer till motsvarande mysiga upplevelse.

2.Titta på spruthuvudet: Var uppmärksam på om duschen är lätt att rengöra.Blockeringen av vattenuttaget i duschen orsakas ofta av ansamlingen av orenheter på skärmytan.Om duschen används under en lång tid kommer skalbeläggningar oundvikligen att förekomma.Om den inte kan rengöras, kan vissa spruthål täppas till.

För att undvika att vattenutloppet täpps till på grund av dålig vattenkvalitet sticker väl konstruerade duschmunstycken ofta ut för lätt rengöring, eller så är munstycket tillverkat av silikonmaterial, och skalan på munstycket kan borstas av med en trasa eller hand under rengöring.Vissa duschar är också utrustade med funktionen att automatiskt ta bort skalan, så du kan ställa ytterligare en fråga när du köper duschar.

3.Se på beläggningen och spolen: generellt sett, ju ljusare och finare ytan på duschen, desto bättre beläggningsprocess.En bra ventilkärna är tillverkad av keramiskt material med extremt hög hårdhet, som är smidigt och motståndskraftigt mot slitage, och förhindrar att det rinner och droppar.När du köper, vrid på knappen själv.Om känslan är dålig, är det bäst att inte köpa den här duschen.

4.Duschtillbehör kommer direkt att påverka bekvämligheten i deras användning och måste också vara särskilt uppmärksamma.Om vattenledningen och lyftstången är böjliga, hur är det med den böjliga motståndsrörelsen hos duschslangen och ståltråden, om det finns en vridbeständig kullagerhållning vid duschanslutningen och om det finns en rotationshämmare på lyftstången?



Toalettskål

Köp toaletter bör beakta följande punkter:

1.Metod för dränering: vare sig det är nedre eller bakre raden.

2.Bestäm avståndet till dräneringsväggen (depåavstånd).

3.Vid val av toalett, se om toalettglaset är enhetligt, om det finns färgskillnad och uppenbar deformation, hur glans och om ytdefekterna kan kontrolleras strikt.Den välglaserade toalettskålen är mjuk, delikat och fri från brister.Den kan fortfarande vara lika slät som ny efter upprepad tvätt.Om glasets kvalitet inte är bra är det lätt att få smuts att hänga på toalettens väggar, vilket är ohygieniskt.

4.Bestäm vattenförbrukningen.En vattenbesparande toalett med en spolning av inte mer än sex liter i taget är en vattenbesparande toalett.Vattenlagringskapaciteten i den allmänna toaletten är justerbar och vattenförbrukningen kan justeras i enlighet med familjens egenskaper.

Fem.Toaletten är uppdelad i två delar.Delade toaletter är i allmänhet små och lämpliga för badrum med små utrymmen.Toaletten har släta linjer och ny design, och det finns fler stilar att välja mellan.Om du vill vara vacker kan du välja en smart toalett.Med tanke på kvalitetssäkringen är den ekonomisk och sund.

6.Titta på de inre dräneringskopplingarna.Om kvaliteten på packningen och innehållslänken är dålig är toaletten benägen att täppa till och vatten läcker.Förpackningen skall vara tillverkad av gummi eller skumpad plast, med hög elasticitet och god plombering.



duschrum

Jämfört med köpet av ett enkelt duschrum måste köpet av det totala duschrummet vara inriktat på följande länkar:

1.Det totala tekniska innehållet i duschrummet är relativt högt, det är bäst att välja ett varumärke som har kvalitets- och eftermarknadsgarantier.

2.Don och Don'Brillows35;39;var inte girig, precis nog.Eftersom det genomsnittliga familjebadrummet har ett begränsat område, tar ett överdimensionerat duschrum upp för mycket utrymme, vilket ger en känsla av depression.

3.Överväg att öppna dörren.Metoderna för dörröppning är i allmänhet uppdelade i öppning utåt, horisontell öppning (vänster- och högerglidning) och inre öppning.I allmänhet, när dörren öppnas utanför, intar den en stor plats.Det är nödvändigt att överväga om det faktiska området är tillräckligt.

4.Överväg om storleken på det totala duschrummet och toalettens höjd är lämplig.Höjden på det totala duschrummet är i allmänhet ungefär två.1 meter, och den måste ökas med cirka tio cm under installationen, så badrumsns faktiska höjd är högre än 2.2 meter, annars kan den inte installeras.

Fem.Den övre bottentanken kan användas för surfing och bad, men om det finns äldre och barn i hemmet bör du välja den låga tanken så mycket som möjligt, annars är det obekvämt att gå in och ut.

6.Det rekommenderas att en regelbunden tillverkare köper duschrummet för att säkerställa familjens kvalitet och säkerhet.

 


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Gaoyao District Jinli Town Nanda Hardware Products Factory
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top