Detaljerad installeringsmetod för dörröppningar på glasgolv utan inre ram

Utgivningsdatum:2020-05-15

Många människor installerar nu golvfjädrar för glasdörrar.Särskilt stora köpcentrum är i allmänhet utrustade med denna typ av glasdörr.Denna typ av underhåll av glasdörrar består av rörliga fläktar och fasta glasdelar.Den del av dörrkarmen är vanligtvis dekorerad med rostfritt stål, koppar och aluminiumlegering.


Enligt olika dekorationskrav och dekorationsstrukturer är installationsmetoderna för tjocka glasdörrar inte desamma, men vissa grundläggande metoder är konsekventa.

Installation av en fast del av en dörr av glas som inte har spruckit

(1)

Förberedelse före installation:

Före installation av tjockt glas bör konstruktionen av ytskiktet fullbordas, och dörrstommen bör kompletteras med rostfritt stål eller andra ytbeläggningar.Den tjocka glassvallen längst upp på dörrkarmen har lagts åt sidan.Bredden på gränsvärdet bör vara större än glastjockleken på 2-4mm, och fårets djup är 10-20mm.


Den tränedersta delen med rostfritt stål kan fästas på marken med hjälp av en metod för stickspikar av trä.Använd sedan universellt lim för att sätta fanet av rostfritt stål på träramen.aluminiumlegeringens kvadratrör kan fästas på bildkolumnen med aluminiumhörn eller fästas på träkilen begravd i marken med träskruvar.

Installationsstorleken för tjockt glas bör mätas från botten, mitten och toppen av installationen, och den minsta storleken bör vara storleken på glasplattans bredd.Om de mått som mäts på de övre, mellersta och nedre sidorna är desamma, ska bredden vara mindre än den uppmätta storleken på 2-3mm, och höjden ska vara mindre än 3-5mm.Efter att ha skurit det tjocka glaset, putsa de fyra sidorna.Bredden på kamfer är 2mm.Kamfer från de fyra hörnen bör vara särskilt försiktig.I allmänhet används ett fint malblock för att mala hörnet långsamt för att förhindra att kanten kollapsar.

(2)

Installation och konstruktion:

Använd en glassugare för att suga det tjocka glaset hårt, och håll sedan suget för att lyfta den tjocka glasplattan.Det borde finnas två till tre personer samtidigt när de lyfter.Efter det att den tjocka glasplattan lyfts upp bör den först införas i den övre skåran på dörrstommen och därefter placeras på det nedre stödet, och installationsläget är inställt så att sidan av den tjocka glasplattan, och endast förseglar den rostfritt stålremmen på sidoframramkolonnen.


Metoden för att fästa det tjocka glaset på bottensatsen är enligt följande: spika fast träplankor på bottenfästets träsida, som ligger omkring fyra mm från den tjocka glasplattan.Sätt sedan fast universellt lim på träplankorna och lägg fanet av rostfritt stål på trätorget.Injicera glaslim i övre gränskammar och nedre fästpunkt samt mellan tjockt glas och ramkolonn.

(3)

Observera användningsmetoden för glasförsegling:

Först packar du upp ett glasslim och installerar det i sprutan.Använd den bakre tryckstången på glaslimpistolen för att trycka på botten av glaslimburken.Sedan håller du injektionspistens kropp med ett handtag och håller injektionstryckshandtaget med en hand, och fortsätter att lossa och trycka på tryckhandtaget för att få glaslimet att pressas ut ur munstycket.Lägg sedan glasklisterspjäll i linje med den ände av luckan som ska förseglas.

Observera att förslutningen av glaslim bör börja från öppningens slut.Nyckeln till operationen är att hålla tryckhandtaget jämnt och samtidigt röra sig längs gapet med en enhetlig hastighet.Det vill säga, eftersom glasslimmet pressas ut, flyttas munstycket med en jämn hastighet, så att glasslimet bildar en rak linje med en enhetlig yta.Till sist skrapa det överflödiga glasslimmet med ett plastblad och torka av limmet med en ren trasa.

(4)

Ryckel mellan tjocka glasplattor:

Tjocka glasplåtar på den fasta delen av dörren kan ofta inte fyllas i med ett stycke.När tjockt glas stöts, ska avståndet mellan ryggfogarna vara 2-3mm, och kanterna på tjockt glas ska förskjutas.Efter placering och fastsättning av de två anslutna tjocka glasen, använd glaslim för att injicera i luckan.Efter att ha fyllts, använd ett plastblad för att skrapa glaslim på båda sidor av det tjocka glaset och torka av limmet med en ren trasa.


2

Glas med lös golvfjäder, flyttbar dörrbladfastställning

Den rörliga strukturen av dörrblad av tjockt glas har ingen ram av dörrblad.Öppnandet och stängningen av det rörliga dörrbladet sker genom en golvfjäder, som i sin tur är gångjärn med dörrbladets metall upp och ner.Installationsmetoden för golvfjädern är densamma som dörren till aluminiumlegeringen.Trappor och metoder för installation av tjocka glasdörrar är följande:

(1)

Innan dörrbladen installeras ska bottenfjädern och positionsnålen på dörrstommens övre yta placeras och fixeras.De två ska vara koaxiala, dvs. mittlinjen på golvfjäderns roterande axel och positionsnålen ska vara på en vertikal linje.Metoden för att mäta om den är koaxial linje kan använda hammarlinjen.



(2)

Rita linjer innanför och under dörrbladen och fixera nålhålsplattan på den roterande tappen och den roterande axelkopplingsplattan på jordfjädern enligt linjen.Se installationsanvisningarna som är monterade på golvfjädern vid installation.


(3)

Tjockt glas ska vara avfattat och hål för att installera dörrhandtag ska göras (vanligtvis när tjockt glas köps, måste det bearbetas).Uppmärksamhet på höjden hos tjockt glas, som bör omfatta den del av installationen som förs in i de övre och nedre skenorna.Normalt sett bör snittstorleken på tjockt glas vara mindre än den uppmätta storleken på ungefär 5mm för justering.


 


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Gaoyao District Jinli Town Nanda Hardware Products Factory
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top