Diskutera med dig hur du väljer sanitetsartiklar för badrum!

Utgivningsdatum:2020-05-15

Hushållets sanitetsgods avser vanligtvis redskap för människor att tvätta eller tvätta redskap.Typerna av toalettsanitetsartiklar kan beskrivas som färgstarka.Låt oss nu titta på vanliga toalettartiklar.Jag ska berätta vad som finns i badrummet, och motsvarande inköpsmetod för din referens.



Badrums skåp

Saker att veta om att köpa ett toalettskåp:

1.Det är nödvändigt att veta om metalldelarna i badrumsskåpet har behandlats med fuktbeständigt rostfritt stål eller aluminiumprodukter, så att motståndskraften mot fukt blir stark.

2.Kontrollera att skåpet öppnas innan det köps, oavsett om det är 90 eller 180.Om öppningsgraden är 180, är det naturligtvis bekvämare för dig att välja och placera saker.Ju mer exakt gångjärnet är, desto snävare kommer skåpen att vara, och desto svårare blir det för damm att komma in.

3.Om du behöver mer förvaringsutrymme är det bäst att välja ett badrumsskåp med många lådor, vilket är mer bekvämt att imitera spillror (partitionseffekten blir bättre)

4.När man väljer badrumsskåpet ska man vara uppmärksam på om underhållet av vattenledningen och öppningen av ventilen är garanterad.

Fem.Observera om ytan på hårdvara som handtag är ljus och har fel.

6.Observera om spegelns yta är slät, om beläggningens färg är ljus och om det finns några fenomen som t.ex. bildförvrängning.



bäcken för tvätt

Tvättbassänger kan delas upp i: bassänger ovanför disken, bassänger installerade ovanför disken.Nedanstående diskbassäng installeras på diskbänken, och hela handfatet ligger under diskbänken.Kolumnbassängen behöver inte installeras med en räknare.Det bäcken som ligger under bäckenet stöds av kolonnen.

Tvättställ kan delas upp i: keramiska bassänger, bassänger av porslin och andra råmaterial efter hög temperatur.Glasbehållare, som är tillverkade av härdat glas som råmaterial, säljs mestadels som bassänger.Kast järnbäcken, som är tillverkat av gjutjärn som råmaterial och har ett skikt av emaljglas på ytan, som har en lång livslängd.



Öppna

Selen och35;116;kranarna övervägs ur flera aspekter:

a. Den första är behandlingen och kvaliteten på ytbeläggningen.

b. Huvudkroppen på kranen skall vara gjord av brons eller mässing.

c. Kvaliteten på den inre kärnan i kranen avgör direkt tätheten och livslängden för kranen.

d. Rörelseområdet för handtaget på kranen bör vara större.

e. Fällor med stor vattenförsörjning och snabb vattenstopp skall vara sele och#116.ed.

F. Kontrollera från prestandaaspekten: F ör det första, flytta strömbrytaren några gånger för att se om delarna är tätt monterade.När man vrider på knappen är det bättre att känna sig mjuk.Om den känner sig obekväm eller flirtig betyder det att dess monteringsstruktur är orimlig.En sådan kran är antingen otillräcklig i vattenförsörjningen eller läcker när vattentrycket ökar.När vi köper måste vi därför vara uppmärksamma på om det finns förpackningar, ursprungsort, kontrollintyg osv.



Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Gaoyao District Jinli Town Nanda Hardware Products Factory
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top