byggnadstestare

Utgivningsdatum:2023-05-23

Pendulum Friction Tester även kallad building testareconstruktionstestare  Fricion coefficicity meter  , Pendulum Friction Tester , 

Highway Pavement Testare,

 antiskid prestationstestning.-

10004.jpg

pendulum friktionstestare Översikt:

pendelfriktionstesterna är en friktionskoefficient testare. Det används främst för att testa glidmotståndet för höga motorvägar, stadsvägar och flygplatser. Pendelfriktionstestaren är lämplig för att mäta friktionskoefficienten för vägytor och kan justeras upp ochner. Pendelfriktionstestaren är lätt att felsöka, lätt att använda, exakta testdata, kraftigt förbättrad stabilitet och kan användas inomhus och utomhus. Det är ett av de oundgängliga testinstrumenten i konstruktionen av specialutrustning såsom höga motorvägar.

--1) punkt selec

116; jon, på testvägsektionen, längs vänster hjulspår i körriktningen, välj fem representativa mätpunkter, varje mätpunkt är 5

10m från varandra.F1.jpg 

2)nivellering av pendelfriktionstestaren: Placera pendelfriktionstestaren på mätpunkten och gör svängningsriktningen i överensstämmelse med körriktningen och vridnivelleringsskruven till centreranivånbubblan.

3) Nolljustering: Lossa det fasta manliga handtaget, vrid lyfthandtaget för att höja pendeln och svänga fritt och dra sedan handtaget. Flytta pendeln till höger, tryck på frigöringsomkopplaren så att snäppringen kommer in i spåret på frigöringsbrytaren och är vid det horisontella frisättningspositionen och släpp sedan frigöringsbrytaren, vid denna tidpunkt ska pekaren flyttas tillnära urtavlan . Tryck på frigöringsbrytaren för att flytta pendeln till vänster och kör pekaren för att röra sig uppåt. När pendelnnår det högsta läget och faller, fånga pendeln med din vänstra hand. Vid denna tidpunkt ska pekaren peka pånoll. Om det inte pekar pånoll kan du dra åt eller lossa detnågot. Upprepa denna operation för filtringen justeringsmutter tills pekaren pekar pånoll.&#~4) kalibrera glidlängden: Använd en gummiborste för att ta bort lösa partiklar och skräp på vägytan inom vägytan Swing Range. Låt pendeln hänga fritt, ställ in standardlinjen 126mm i den parallella svängningsriktningen utanför gummiplåten, lossa fästhandtaget och vrid sedan lyfthandtaget för att sänka pendeln långsamt,när gummiplåten på det hala blocket bara rör vid vägytan , lyft lyfthandtaget för att få det hala blocket att lyfta upp, flytta pendeln åt höger och vänd lyfthandtaget för att sänka pendeln på ett visst avstånd, sänk sedan lyfthandtaget för att flytta pendeln långsamt till vänster tills kanten av Gummiplåten vidrör bara slutet på 126mm -linjalen mot vägen, och lyft sedan manuellt lyfthandtaget för att lyfta glidblocket uppåt och få pendeln att fortsätta att röra sig till vänster, läggner lyfthandtaget och rör sig långsamt pendeln Till höger så att kanten på gummiplåten berör vägen igen. Avståndet mellan de två kontaktpunkterna på gummiplåten och vägytan är 126 mm. Om det inte överensstämmer med 126 mm kan du vrida lyfthandtaget och sedan upprepa ovanstående steg för grov justering. När det i princip överensstämmer med 126 mm, dra åt det fasta handtaget.

5) Mätning av pendelfriktionstestare: Strö vägytan med vatten och skrapa den med en gummiborste för att tvätta av leran , strö sedan vatten och tryck på frisläppningsomkopplaren för att skjuta pendeln på vägytan, och pekaren kan indikera friktionen av vägytkoefficienten (registrerar vanligtvis inte för första gången),när pendeln rör sig till höger, Ta pendelstången med vänster hand, lyft hisshandtaget med höger hand och flytta pendeln åt höger, tryck på brytaren för att få pendelringen att komma in i frigöringsbrytaren och dra svängningsnålen tills den ärnäranåldragare, upprepa stoppobjektet, mät det i fem gånger, registrera värdet varje gång, skillnaden mellan de fem värdena är inte mer än tre enheter, (det vill säga ett och ett halvt rutnät i ratten), om skillnaden är större än tre enheter, kontrollera orsaken och upprepa ovanstående operationer igen tills förordningarna är uppfyllda. Mätpunkt med medelvärdet för fem mätavläsningar och delar medelvärdet för friktionskoefficienten för de fem mätpunkterna med 100, vilket är friktionen av vägytkoefficienten.

dongguan runzhi Electronics Co., Ltd.

testing Instrument Division är huvudsakligen engagerad i olika laboratorieförsörjningar och testinstrument och utrustning: arbetsbänk, miljöexperimentinstrument, elementdetektering Kombinerat instrument, golv Special Rest Sag Tester, låstorlekstestare, raklinjedetektor, mikrodatortryckpull kraftmätare, statisk böjstyrka testare, högprecision videoprojektor, caster testare, fallande bolltestare, fallande sandmätare, 90degree skalstyrka testare, repmotståndstestare, slipningstester, glansmätare, vithetsmätare, energimätare, specifik tyngdkraftsmätare, infraröd termometer, viskometer, tjockleksmätare, djupmätare, analytisk balans, bromsok, känslamätare och andra instrument och utrustning är tillgängliga. Välkommennya och gamla kunder från hela landet för att ringa och posta för samråd:

F10004.jpg

-----Website: https:

www.instrumentvip.com


Tel: 86

13712847488Runzhi company products (3).jpg

contact person: Mr. Zheng

 

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Business Department

Företagets telefon: +86 13717173764

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13712847488

Hemsida: runzhi.sweb2b.com

Adress: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top