5 Tillämpning av LED -transparent display

Utgivningsdatum:2023-05-23

  there är 5 huvudsakligen applicering till LED -transparenta skärmar

\1.Stage den LED -transparenta skärmen antar SMD -tekniken för tabellstickanordningen, modelleringsdesignen är inte begränsad av lådestrukturen och kan anpassas enligt den diversifierade scenmodelleringen. Permeabiliteten och tunnheten hos LED -skärmkroppen används för att göra det övergripande bilddjupet för fältet längre, vilket är gynnsamt för sceneffektåtergivningen och driver atmosfären och det perfekta uttrycket för scenens tema.  

2.Shopping Mall  transparent skärm full av känsla av vetenskap och teknik, är utan tvekan ett skarpt verktyg för reklamaktiviteter, den interaktiva kombinationen av modern konst och butiksmodellering, kan effektivt locka konsumenternas uppmärksamhet, öka publikens reklamfrekvens för att öka kundflödet så att reklam blir sval och vacker. 

3.shopvitrineas så länge det finns glas kan du installera transparent LED -skärmutrustning, enkel och snabb installation, kan installeras i byggnader, inre dekoration, Vitrindekoration och andra områden ger revolutionära förändringar för detaljhandelsföretag.  

4.Architectural media  arkitektur med medier har gjort stora framsteg under de senaste åren , särskilt vid missbruk av glas gardinväggbyggnader. LED -ljusstripskärmen, LED -transparent tak och andra mönster har blivit de unika visningslösningarna som gynnas av företag. 

5science&technology arta Den anpassade transparenta LED -skärmen ger höga effekter till människornär det gäller form och tittande upplevelse, och känner av fantasi och mysterium i vetenskap och teknik genom den vetenskapliga och teknik genom den teknik genom den teknik genom den skärm.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Hansheng Technology Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top