Bredt applikationsintervall av PP-isolerande ark med flera egenskaper

Utgivningsdatum:2021-08-14

PP Isolerande arkbågsresistens: Under de angivna testförhållandena är det isolerande materialet' s förmåga att motstå bågåtgärden längs dess yta. Under provet används AC-högspänning och liten ström, och bågverkan som alstras av högspänningen mellan de två elektroderna används för att bestämma det isolerande materialets bågbeständighet vid den tid som krävs för att bilda ett ledande skikt på ytan av PP-isoleringsbladet. Ju större tidsvärdet desto bättre är bågbeständigheten.

relativ permittivitet och dielektrisk förlust tangent: Det finns två användningsområden för isoleringsmaterial: ömsesidig isolering av olika delar av det elektriskanätverket och kondensatormediet (energilagring). Den förra kräver en liten relativ permittivitet, den senare kräver en stor relativ permittivitet, och båda kräver en liten dielektrisk förlust tangent, speciellt för isoleringsmaterial som används under hög frekvens och högspänning, för att göra den dielektriska förlusten liten, båda kräver användningen av PP-isolerande ark med liten dielektrisk förlust tangent.

DSC09855.jpg

lame resistens av PP-isoleringsark: Avser förmågan hos PP-isoleringsarket att motstå bränningnär det kommer i kontakt med flamman eller för att förhindra fortsatt bränningnär det lämnar flamman. Med dennågonsin-expanding applicering av isolerande material blir kraven för deras förbränningsmotstånd viktigare. Människor använder olika medel för att förbättra och förbättra förbränningsbeständigheten hos isolerande material. Ju högre förbränningsmotståndet desto bättre är säkerheten.

Tensile styrka av PP-isolerande ark: Det är den maximala dragspänningen som provet bär i dragprovet. Det är det mest använda och representativa testet för de mekaniska egenskaperna hos isolerande filmer.

halogen-Free Flame-retardant PP-isoleringsblad har bra prestanda och används allmänt på följande områden:

power Leveransisolering, Drivisolering ,nyckelisolering, TV-skärmisolering, affärsmaskinisolering, lamineringisolering och EMI-skärmning.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top