Varför är energibesparande kyltorn så populära

Utgivningsdatum:2020-06-26

Det finns många typer av kyltorn för närvarande, eftersom de traditionella kyltornen fortfarande kommer att vara otillräckliga i användning, så kyltornen fortsätter att lansera nya produkter enligt olika behov. Med bristen på energi välkomnas de energibesparande kyltornen enligt följande:


      1. Förlängd livslängd och minskade underhållskostnader: Turbiner skiljer sig från motorer och växellådor. Turbiner kräver inte ofta inspektion och underhåll, utan behöver bara byta ut smör enligt säsongen. Konstruktionen av turbinen är rigorös, vilket eliminerar motor, växellåda och kablar, distributionskåp etc., minskar de dagliga underhållskostnaderna, enligt normal drift är livslängden på energibesparande kyltorn mer än 20 år.

      2. Vattenbesparing och energibesparing: på grund av avlägsnande av motor och växellåda kan kyltornet inte tala om användningen av el. Energisparande upprättades, luftkanalen förlängdes och vattensprayen var nästan lika med noll. Enligt marknaden är det vattenbesparing 80% är också etablerat.

30.jpg

      3. Allmänt syfte: Alla platser med kyltorn kan använda turbinkyltorn och kan genomföra energibesparande omvandlingar av alla traditionella kyltorn. Uppnå samma kyleffekt. Underhåll och renovering av kyltornet sparar inte bara energi och skyddar miljön utan sparar också mycket pengar för företaget, och kvaliteten garanteras.


      4. Effektivt och säkert: byt ut motorn och reduktionsboxen med en hydraulisk turbin och byt motordrivningen till hydraulisk drivning. Utan motorn undviks osäkra faktorer som strömavbrott, läckage, gnistexplosion etc. Det energibesparande kyltornet använder överskottsenergin i det cirkulerande kylvattnet för att driva turbinröret att rotera, vilket förbättrar kyltornets värmeväxlingseffektivitet.

24.jpg

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Jobbtitel: Marketing manager

Avdelning: Marketing Department

Företagets telefon: +86-0769-82605139

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86-189-0269-0017

Hemsida: lingtian.sweb2b.com

Adress: Room 101, Building 2, No. 19 Pengwudong Road, Xiegang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top