Varför röd: 160; ljus: 160; behandlingsutrustning speciProje-64257;? Används på ett avgörande sätt 630nm, 660nm och 850nm-våglängder?

Utgivningsdatum:2020-09-07

Olika forskningsprojekt har främjat behandling av vissa sjukdomar vid olika våglängder.Det anses allmänt att våglängder mellan 625 nm och 900 nm är mest effektiva för att läka sår och andra hudförhållanden.I nedre änden verkar 630nm och 6660nm vara favoriserade.Vid längre våglängder är de mest fördelaktiga 850nm och 880nm.

En studie från universitetet i Chicago visade att den genomsnittliga våglängden på mänsklig cellvävnad är mellan 600-nm och 720nm, med 660nm som mittpunkt.660nm är bättre än någon annan frekvens eftersom den är närmare cellvävnadens resonansfrekvens, vilket gör att den absorberas bättre i hemoglobin.Det här är ett rött protein som transporterar syre i vårt blod.Mitochondria kan lätt absorbera rött ljus med våglängder av 630nm och 6660nm, vilket i stort sett sammanfaller med absorbtionstoppen för cytokrom c oxidas (målet för fototerapi).

Den metaboliska funktionen hos mitokondrier begränsas vanligen av en biologiskt aktiv molekyl som kallas kväveoxid, som binder till cytokrom-oxidas och hindrar den från att använda syre.Det röda ljuset bryter bort molekylen så att cytokrom-oxideringen återställer sin energigenererande metaboliska funktion.   Använd pulserande eller kontinuerligt ljus för att läka och lindra smärta djupare.

Det har visat sig att när lysdiodtjusen pulserar kan kroppsvävnaderna läka snabbare.När den spricker kontinuerligt lugnar den cellerna och minskar smärtan.När pulserande ljus med en frekvens bestrålas på cellen stimulerar det cellen att producera mer protein än normalt, så att cellen läker snabbare.Även om lysdioden försvinner kommer cellerna att fortsätta att läka.Tvärtemot pulsat ljus, som är mest lämpat för läkning, kan en kontinuerlig, stabil stråle eliminera/minska smärta, minska inflammation och slappna av muskelvävnad.

Vad har forskningen kommit fram till?

Syftet med medicinsk forskning om en viss behandling som har visat sig ha nytta av erfarenhet eller till och med anekdoter är att förstå hur och varför den producerar observationer.Av alla studier jag har granskat baseras de mindre kontroversiella studierna på observationer från människor.

Dessa avser effekterna av rött ljus på ledvärk, såsom tendinopati, osteoartrit, karpaltunnelsyndrom och muskuloskeletala sjukdomar.Även i dessa fall tyder resultaten på att behandlingen kan ha måttligt gynnsamma effekter.Humilitet innebär att en metaanalys av röda ljusets effekter på osteoartrit tyder på att det kan bidra till lindring av ledvärk och stelhet på morgonen men inte till någon nytta.

Det visar också några lovande adjuvant behandlingseffekter, som kan användas för maximal postoperativ återhämtning.

rd_linkable_red_light (6).jpg


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Jobbtitel: email:marketing(at) reddotled.

Avdelning: sales

Företagets telefon: +86 0755-27802682

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: 18902854815

Hemsida: reddoled.sweb2b.com

Adress: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top