Vem ger 10 grundläggande förslag på hur man förhindrarny coronavirus

Utgivningsdatum:2021-06-28

at en regelbunden presskonferens den 28: e generaldirektören för Världshälsoorganisationen, Tan Desai, introducerade 10 grundläggande personliga förebyggande åtgärder mot detnya koronaviruset, inklusive rengöring av händer och ytor regelbundet, vilket undviker resor under feber eller hosta, etc. .

Tan Desai sade på en presskonferens samma dag,"containment av epidemin börjar från dig.". Vem ger 10 grundläggande rekommendationer för personliga förebyggande åtgärder mot detnya koronaviruset.

1000.jpg

ai Yiyi-tekniken påminner dig varmt att vinterskydd inte kan ignoreras. Vi borde hålla den goda vanan att ha på sig masker och undvika att samla i publiken. Den ursprungliga Mori-elektriska andningsskyddet antar fyra lager av filtrering, filtreringshastigheten är så hög som 98,4%, den elektriska lufttillförseln kommer inte att kväva, skyddseffekten är bra, och säkerheten är garanterad!

first, tvätta händerna regelbundet med alkoholbaserad handtvätt, eller med tvål och vatten. Det är ett av sätten att virusöverföring som händer rör den förorenade ytan eller patienten' s ansikte. Därför kan rengöringshänderna minska risken för virusöverföring.

Second, använd desinfektionsmedel för att städa ytan av föremål regelbundet, t.ex. köksbord, stolar och skrivbord.

thirt, själv-study den relevanta kunskapen om NCV lunginflammation , men se till att informationen kommer från tillförlitliga källor som lokala ellernationella folkhälsoinstitut, vilka webbplatser och lokala vårdpersonal. För de flesta människor är de initiala symptomen på infektion med detnya koronaviruset feber och torr hosta, inte rinnandenäsa. De flesta av de infekterade patienterna är milda och kan bli bättre utan speciell vård.

fourth, undvik att resa under feber eller hosta. Om du blir sjuk under flygningen, informera besättningen omedelbart. Kontakta den medicinska personalen omedelbart efter att ha återvänt hem och berätta för dem var och är&101; De har varit.#

fifth,när du hostar ellernysar, täcker med ärmar eller använd vävnad. När vävnaden används, kasta den i det stängda soptunnan omedelbart och tvätta händerna.

sixth, människor över 60 år eller med kardiovaskulär sjukdom, andningssjukdom, diabetes och andra grundläggande sjukdomar kan ha en högre risk för Allvarlig sjukdom efter infektion medny coronavirus. Dessa människor bör vidta ytterligare förebyggande åtgärder, till exempel att undvika att gå till trånga platser eller platser där och

&101; De kan interagera med patienter.#

Seventh,när du känner dig obekväma, vänligen stanna hemma och ring din läkare eller lokal medicinsk personal, som kommer att fråga om dina symtom, varvid

101; Du har varit och vem du har kontaktat. Detta kommer att bidra till att få rätt råd eller gå till rätt medicinska och hälso-institutioner enligt riktlinjerna, och förhindra andras infektion.&#äst,när du är sjuk, borde du stanna hemma, äta och sova separat från Din familj och använd olika porslin.

ninth, om du har andfåddhet, se en läkare omedelbart.

tenth är detnormalt och förståeligt att känna sig orolig under en epidemi, särskiltnär du bor i ett land eller ett samhälle påverkas av epidemin. Läs om åtgärderna för att förebygga och kontrollera epidemin i vårt samhälle och diskutera hur man säkerställer säkerhet på arbetsplatsen och skolan.

tan Desai betonade också att vem som tillhandahåller allmän vägledning, och individer bör följa riktlinjerna i sina länder och Konsultera lokala hälso- och sjukvårdspersonal.

谱盾Q5PRO智能电动口罩宣传视频.pngq5pro intelligent elektrisk mask publicitet video.png

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top