När dessa situationer inträffar är det dags att ersätta lamporna! !!!

Utgivningsdatum:2024-02-23

have Dunågonsin haft den här upplevelsen: att köra pånatten,"high -strålen"av den kommande bilen gjorde dig direkt"blind"? När du gjorde en skarp sväng tänds plötsligt, vilket fick dig att bryta ut i en kall svett!

car -lampor kan verka som en liten del av bilen, men de är"eyes"av en bil och är avgörande för att driva säkerhet.

some människor kanske tror att så länge strålkastarna inte är tillräckligt ljusa, finns det inget behov av att ersätta dem mednya. I själva verket,när billampans ljusstyrka minskar, lamporna flimrar, färgändringarna eller skuggorna dyker upp, kan det påminna dig om attit"39; s tid att ändra lamporna&!#"

brightness dämpning: När bilens ljusstyrka inte är lika ljus som tidigare, och det är"not kraftfullt"när du reser pånatten, och dennormala jämnheten på lampan är tillräcklig, kan det vara Ett tecken på att glödlampan åldras och måste bytas ut i tid.

internal svart skugga: Om du hittar en svart skugga inuti billjuset kan det orsakas av filamentbrott eller åldrande. Dessa svarta skuggor kommer att påverka lampans lampor och måste bytas ut i tid. Du kan höra subtila onormala ljud på ett lugnt ställe, det kan vara så att kretsen är-losing av sitt humöroch måste repareras i tid.

\\ innan du ändrar lamporna, varnoga med att bekräfta och bekräfta Modellen som din bil är kompatibel med för att undvika att inte kunna installera den efter att ha köpt den.""

sekund, det viktigaste som inte kan ignoreras är kvaliteten på bilbelysningen. Se till att välja vanliga märken och kanaler!

car -lampor är beskyddshelgon för belysningssäkerhet. Som elektriska komponenter kommer deras kvalitet inte bara att orsaka visuell hinder vid körning, utan också påverka fordonskretsens stabilitet och säkerhet!

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top