Vad orsakar vibrationen av precisionsmätningspumpen?

Utgivningsdatum:2023-02-01

mechanical membranpump mätpump kan delas upp i pneumatisk membranpump och elektrisk membranpump. Vibrationen av membranpumpimport och exporthandel orsakas främst av dålig tårmotstånd. Lösningen var att eftermontera plastslangar vid inloppet och utloppet av membranpumpen för att minska vibrationer.

diaphragm pump vibration:

1. Membranpumpen vibrerar starkt

it kan bero på att de faller av eller skadade delar; Det kan också vara så att röret inte stöds väl. metering pumptillverkares antyder att det också kan hanteras genom att ersätta delar eller lyftrörsstöd.

2. Det finns vattenutsläpp eller luftläckage i rörledningen

it kan vara att muttern inte dras åt under installationen. Om läckan är lätt kan du också torka betongen vid läckan eller ångläckan. Om det finns vattenutsläpp vid gränssnittet, dra åt muttern för hand. Mer allvarliga läckor måste elimineras och installeras om.

3. Milton Rowe Mechanical Metering Pump -tillverkare producerar membranpumpar, processkvaliteten är inte särskilt bra och det finns många förbrukningsbara delar.

4. Kontrollera om det finnsnågra problem med ventilationsfrekvensen under vibrationer. Om arbetsfrekvensen för ventilation är relativt långsam kan det vara så att arbetstrycket för inloppet och utloppet av den pneumatiska membranpumpen är för hög.

5. Om ventilationsfrekvensen är för snabb kan arbetstrycket för luftinloppskällan minskas på lämpligt sätt.

6. Kontrollera om det finns en ljuddämpare under membranpumpen. Ljuddämparen är inte direkt relaterad till den luftiga membranpumpen och har ingen effekt på den luftiga membranpumpen. Det kan endast användas för att minska ljudet från gasgrenrörsventilen undernaturlig ventilation. Bullret är fortfarande litet och vibrationen är fortfarande liten.--

diaphragm pump vibrationslösning:

1. Montera fjäderisolatorn

elektion av membranpumpfjäderisolatorstilar

generalt, en kolumn

typ fjäderchock absorberare används, som har fördelarna med låg kostnad och kompakt struktur. Fjädern kan exponeras, vilket är bekvämt att kontrollera fjädertillståndetnär som helst och alla

101;. Våren som ska bytas måste ställas in i förväg för att undvika skador orsakade av överdriven korrosion av våren. Höjden under dennominella belastningen, fjädern måste ha ett visst ytterligare slagarrangemang, fjäderns horisontella böjningsstyvhet bör vara åtminstone den vertikala böjningsstyvheten och A -stabilt reningstorn som säkerställer stötdämpning.-&#

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top