Vilka är kondensatorernas klassificering

Utgivningsdatum:2020-10-22

O1CN01bMhSOK1mC22TqeN2x_!!2092424917.jpg

1.elektrolytisk kondensator av aluminium

En kondensator med tunn oxidfilm som dielektrisk bildas genom att skölja vatten-absorberande papper som slipas med elektrolyt mellan två aluminiumfolie.Eftersom oxidfilmen har en ledningsförmåga har elektrolytiska kondensatorer polaritet.

2.Tunn filmkondensator

Den liknar den i papperskondensator.God frekvensegenskap och låg dielektrisk förlust.Det går inte att skapa stor kapacitet, dåligt värmemotstånd.

3.Keramisk kondensator

En av elektroderna i den keramiska kondensatorn är fästskruvarna.Bly induktans är mycket liten, frekvensen är bra, dielektrisk förlust är liten, har temperaturkompenseringsfunktion.Det kan\ Supplement;39;t göras till stor kapacitet, och kapaciteten kommer att ändras på grund av vibrationer, så det är lämpligt för högfrekvensbypass.

4.Monolisk kondensator (flerskiktig keramisk kondensator)

En ny typ av kondensator med liten volym, stor kapacitet, hög tillförlitlighet och hög temperaturmotståndskraft görs genom att flera keramiska tunna filmlösa ämnen beläggs med elektrodkapsel, som en gång efter lamineringen blir en odelbar helhet och sedan inslagen med harts.

Fem.kondensator av papper

Den är vanligtvis tillverkad av två aluminiumfolieelektroder åtskilda av kondensatorpapper med tjocklek på 0.008-0.012mm.Tillverkningsprocessen är enkel, priset är billigt och kan få en stor kapacitans.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • hebeizhengnaidianziyouxiangongsi
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top