Vilka är fördelarna med rödljusterapi för människokroppen?

Utgivningsdatum:2020-09-01

I och med utvecklingen av forskningen om rödljusterapi har det blivit allt tydligare att behandlingen erbjuder fantastiska hälsofördelar.Kliniska studier börjar undersöka de olika möjligheterna med röda och nästan infraröda våglängder för att läka olika fysiologiska och mentala tillstånd.   Se rött ljus som mat för din kropp, som ger näringsrik näring som bidrar till ökad välfärd.   De flesta av de röda ljusets effekter blir via cellerna 8217; mitokondria absorberande ljus.I   Cellstudier, cytokrom C-oxidas i mitokondrien absorberar rött ljus, vilket gör att det frigör kväveoxid, ökar ATP och minskar oxidativ stress.Denna ökade produktion av ATP (energi) är en möjlig orsak till ljusterapi 8217och positiva effekter på muskelåterhämtning och fysisk prestanda.Följande är fördelarna med olika aspekter av behandling med rött ljus.

Förbättrad hudhälsa

1.Ökad kollagenproduktion i huden

2.Ökad fibroskastproduktion

4.Ökad cirkulation mellan blod och vävnadsceller

Fem.skydda celler från skador

6.ökning av mRNA i cellerna, vilket bidrar till att stimulera cellen

7.förbättring av ansiktstexturen

Åtta.Reducering av fina linjer

9.Förbättrad akne

Tio.Förbättra komplexiteten

11.föryngra huden

läkning av sår

Rött ljus kan också vara till hjälp för att påskynda läkningen av sår.

Forskningen i tidskriften Anais Brasileiros de Dermatologia belyser det faktum att ljusterapi kan hjälpa till att läka sår på ett fåtal sätt, t.ex. genom att

1.   Reducering av inflammation i cellerna

2.   stimulera bildandet av nya blodkärl, som läkare kallar angiogenes

3.   Ökade nyttiga fibroblaster i huden

4.   Ökad kollagenproduktion i huden

Fem.   Fler studier på människa kan bidra till att bekräfta dessa resultat.

Främja hårväxt

I många studier har man undersökt hur rött ljus påverkar hårtillväxten och visat att behandling med rött ljus kan förbättra hårtätheten.

Undersökningar visar när människor applicerade ljus i våglängder på både 665-nanometer (nm) och 808 nm kan få hår att växa till den bästa effekten.En laserbehandling med låg nivå, som också kallas röd ljusbehandling, avslöjar fotoner i skalpvävnad.Dessa fotoner absorberas av svaga celler för att främja hårväxt.Det är allmänt accepterat att förfarandet är s äkert, tolerabelt och mindre invasivt än kirurgi för hårtransplantation.

Reducerande smärta

En artikel i Europeiska tidningen om fysisk och rehabilitering Medicin sammanställde resultaten från många studier kring RLT och muskuloskeletala sjukdomar.Undersökningen visade att RLT effektivt kan minska smärtan hos vuxna med olika muskuloskeletala sjukdomar, och   Nära infraröd ljusvåglängd minskar den totala smärtan genom att lindra ledsstelhet och ömhet, avtagande inflammation, lindra muskelspasmer och öka blodflödet.

förlorad vikt

Ljusterapi, särskilt naturligt solljus, har alltid fått människor att känna sig friskare och mer energiska.Kroppen absorberar ljus för a t t producera mer vitamin D, men ljusets positiva inverkan kan& 35.39.t.ex. enbart räknas av produktion av vitamin D. En mer betydelsefull effekt kommer i själva verket från rött och nära infrarött ljus.Dessa ljusvåglängder från 600-1000nm har direkta effekter på kroppens metabolism genom att interagera med de energiproducerande delarna av våra celler.Eftersom energiintag och utmatning är oupplösligt kopplade till vikthantering är länken klar.   Vad vi vet är att studier visar att rött ljus kombinerat med nära infrarött ljus kan stimulera frisättningen av lipider från fettceller i kroppen för att därmed uppnå viktminskning.

Sammanfattning

Rött ljusterapi kan ge många enorma fördelar för människokroppen och ingen sida.effekter.RLThar visat lovande resultat i många avseenden, s ärskilt när det gäller att behandla vissa hudförhållanden, nu är det lätt att köpa utrustning för rödljusterapi och måste köpa FDA-certifierad utrustning när man behöver använda den.


1000w_led_red_lights.png

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Jobbtitel: email:marketing(at) reddotled.

Avdelning: sales

Företagets telefon: +86 0755-27802682

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: 18902854815

Hemsida: reddoled.sweb2b.com

Adress: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top