Trampoline home kids\"s inomhusbaby trampolin små sporttrampolin baby fitness leksaker

Utgivningsdatum:2020-05-07

UTVECKLINGEN MOTOR SKILLS - Barn trampoliner är inte bara för skojs skull, studier har visat att spelandet på trampoliner erbjuder många fysiska, hälsomässiga och utbildningsmässiga fördelar för barn.Den lär ut uthållighet, förbättrar självkänslan, flexibilitet, god hållning och utvecklar motoriska färdigheter.

DIMENSIONER:Storlek 65*65*255CM/25.59*25.59*9.84in.Vikt 6kg/13.22 lb.Material är PP+PU+EVA.Färgrött och blått.

Det kommer med ett helt vadderat handtag för att få extra stöd till dina barn.Trambolin har en stark bärande kapacitet.Efter tester kan 352.7lb av vuxna hoppa på den utan problem.Barn kan vara säkra.

SOFT OCH ANLÄGGNING:På trampolinen används en mjukskum PU-fotplatta för att absorbera stötar och minska trycket,som skyddar barn,knän och fötter väl.Foam och fot är lätta att installera,mycket enkelt och bekvämt.Barn eller föräldrar kan all a klara det.

Det finns många utbildnings- och inlärningsspel som man kan leka med dessa trampolin-leksaker.Det blir också en stor julklapp den här semestersäsongen!Det är inte bara en gåva, utan det kommer också att hjälpa dem att förbättra samordningen, balansen och styrkan.

 


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Qi'an e-commerce Firm
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top