Amerikanska barntrampolin, trampolin, småbarn inomhus, studsar, gnuggar mot sängen, fitness och viktminskningsleksaker

Utgivningsdatum:2020-05-07

Perfekt trampolin för barn: Trambolin är bra för barn och.\35;39;den intellektuella utvecklingen, förbättrar hälsan och hjälper barnet att växa upp med glädje.Samordning av händer och fötter.Vad du får: en inomhusaerobics med låg påverkan omstart.Barn kan förbruka extra energi och kan göra träningsövningar.Låt ditt barn njuta av en säker, hälsosam och lycklig barndom.

Konstruktion för hoppmadrasser: Tillverkad av PP-hoppare och högkvalitativt stål, tål 77 pund av islag och bibehåller sin form, fitness-trampolin kan upprätthålla gott motstånd även under lång tid.

Kraftiga fjädrar och tättbebyggda fötter: Unik teknik för att förbättra fjädringar och studsbenen utan rost eller deformation.Det finns goda motståndsfjädrar och hållbara förstärkta tjocka stålrör som kan klara upp till 77 pund (35 kg).Mycket låg slagkraft på grund av avancerat stort vårsystem, låg studs och utbildning.Icke-glidyta.Kraftfull.

Den primära trampolinen har ett lätt grepp som uppmuntrar barn att motionera och hålla sig friska.Kudden runt mattan ger extra säkerhet och hindrar barn från att trampa på bungysnöret.

Vårt företag har åtagit sig att erbjuda globala säljare produkter av hög kvalitet och låga priser.Vi kommer att strikt kontrollera kvaliteten på våra produkter för att garantera er tillfredsställelse.

 


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Qi'an e-commerce Firm
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top