De tekniska svårigheterna med bearbetning av svarta precision delar

Utgivningsdatum:2023-06-14

lathe är ett av de oundgängliga verktygen inom industriell tillverkning, det kan klippa råvaror, slipning, borrning och annan bearbetning, för att producera en mängd precisionsdelar, för utvecklingen av modern industri ger ett starkt stöd. Emellertid är bearbetningsprecisionsdelar på svarvar inte lätt och många tekniska svårigheter måste övervinnas.


urvalet och beredningen av material är direkt relaterad till kostnaden för upprepad bearbetning och kvalitetsstabilitet. Den uppgift som krävs för svarvbearbetning överensstämmer med materialetsnatur, och valet av parametrar som tjocklek, längd, bredd och hårdhet är mycket viktiga. När du väljer material är det ocksånödvändigt att överväga den materiella stabiliteten, hårdhetens enhetlighet, skärkraft och omfattande kostnad för materialet. Kräver exakt kontroll av bearbetningsstorlek ochnoggrannhet. Kontrollen avnoggrannhet beror inte bara på maskinverktygetsnoggrannhet, utan också på bearbetningen av verktyget, klämkraften i fixturen, stångens inriktning och verktyget. Samtidigt är det ocksånödvändigt att uppmärksamma kontrollen av riktningen, såsom rundheten på den cylindriska ytan och planens planhet, där101; Felet spelar ennyckelroll i observations- och svarshastigheten för axiella rullande lager, precisionsinstrument, pennor etc. att välja verktygstyp och material med materialets egenskaper. Skärhastighet, skärvinkel, skärdjup, skärande experimentnoggrannhet, materiell hårdhetstillförsel och andra faktorer måste kontrolleras exakt för att uppnå de ideala bearbetningsresultaten. I denna process måste många aspekter beaktas, till exempel kontaktområdet mellan verktyget och materialet, temperaturkontrollen, chipavlägsnande och användning av smörjvätska.


surface grovhet är en av de viktigaste indikatorerna För att mäta kvaliteten på produkterna, och det är viktigare för vissa höga produkter för material. För kontroll av ytråhet finns det många påverkande faktorer i bearbetningsprocessen för svarv. Slitegenskapen på verktyget, materialets hårdhet, borrningsdjupet, bearbetningshastigheten och smörjvätskan måste kontrolleras. Det ärnödvändigt att gå igenom en vissnödvändig processforskning, såsom egenskapsanalys av material, analys av bearbetning, val av verktyg och fixturer. Samtidigt är det ocksånödvändigt att studera tilläggsbeloppet för verktyget, skärmängden, deformation av stången och yttemperaturen etc. för att bekräfta experimentet och hitta den bästa bearbetningsplanen. Processens känslighet bestämmer också experimentensnivå. Sammanfattningsvis måste bearbetning av svarvets precisionsdelar möta många tekniska svårigheter och behovet av omfattande övervägande och kontroll för att få hög
eprecision Precision Prect -produkter. För detta ändamål måste processorer ha en solid grund och ett brett utbud av kunskap, med ett brett utbud av praktisk erfarenhet, för att göra detta jobb.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Xindeli Technology Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top