Produktionskvaliteten är pålitlig och levereras helt till marknaden

Utgivningsdatum:2020-09-01

Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd. (kallas " Huayuan Havepur " ), som ett helägt dotterbolag till Shenzhen Huayuan Health Industry Investment Co., Ltd., är ett avancerat teknikföretag som fokuserar på produktion av medicinska och dagliga nödvändigheter, integrerande R & D och försäljning. Dess produkter täcker många områden som medicinsk och hälsovård, personlig vård, hemsjukvård, mödravård och barnomsorg etc., och den har sin egen " Havepur " varumärke.


Som det viktigaste utvecklingsprojektet för " Huayuan Havepur " , ger koncernen fullt investeringsstöd. Nu har den 2500 kvadratmeter rena och dammfria verkstäder i 100 000 klasser, 120 kvadratmeter rena testrum, 10 produktionslinjer för automatisk utrustning och har hårdvaru- och mjukvaruförhållandena för produktion av sterila medicinska apparater. Den dagliga produktionen av masker är cirka 1 miljon.


" Huayuan Havepur " har avancerad och högautomatiserad produktionsprocess och teknik för medicinsk skyddsutrustning i Kina och ger kunderna högkvalitativa tjänster och högkvalitativa produkter genom perfekt kvalitetssäkringssystem och moderna hanteringsmetoder. Hittills har alla produkter som produceras av " Huayuan Havepur " har erhållit produktionstillstånd från den nationella auktoritativa testorganisationen och vunnit kvalifikationen att sälja hemma och utomlands. Till exempel, tillverkningslicensen för medicinsk utrustning för SFDA, engångsmask T / CTCA 7-2019 standardcertifiering, engångs medicinsk mask erhöll registreringscertifiering av SFDA, uppfyllde den allmänna inspektionen YY.T 0969-2013 och Nelson1289179-S01 standarder, etc., och den medicinska kirurgiska masken erhöll registreringscertifieringslicensen för SFDA, och KN95-masken har passerat SGS EN149-2001 och GB 2626-201.


自资质图.png


Samtidigt har Havepur, som eget varumärke " Huayuan Havepur " , övar begreppet " ödesgemenskap " av " en värld, en jord " , fokuserar på inhemska och utländska och lanserar heltäckande distributionskanaler online och offline, såsom online Alibaba International Station, 1688, globala källor, Pinduoduo och andra plattformar, och samarbetar med många apotek för att genomföra långsiktigt samarbete, hjälpa mer och mer människor bevakar sin hälsa och tider över svårigheter.


Epidemisituationen är inte över ännu, och skyddsarbetet kan inte släppas av. I framtiden, " Huayuan Havepur " kommer alltid att hålla sig till den högkvalitativa utvecklingsriktningen, aktivt uppfylla sina sociala ansvarsområden, fortsätta att fördjupa och utvidga hälsovårdsprojekt och fortsätta iterativt att uppdatera kvaliteten på masker för att ge mer professionellt hälsoskydd för människor i Kina och till och med hela världen.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Jobbtitel: Sales Director

Avdelning: International Sales Dept.

Företagets telefon: +86-755-2321-6059

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86-1353-065-7611

Hemsida: havepur.sweb2b.com

Adress: No.401~405,Bloc B,Bldg Rongchaobinhai,Haixiu Rd,Baoan Dist,Shenzhen,P.R.China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top